Digital Marketing Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Digital Marketing Manager

BabySam er Danmarks største forhandler af Babyudstyr og er førende i Norden på udviklingen af en omnichannel kunderejse. De sidste 3 år har vi gennemgået en komplet udskiftning af vores teknologi- og digitale platforme, således vi nu er klar til at accelerere vores rejse. Vores kundegruppe har en gennemsnitsalder på 27 – 32 år og stiller ambitiøse krav til udviklingen af vores digitale mindset og eksekvering af nye tiltag, der styrker kundeoplevelse og salget i vores digitale og fysiske kanaler. Vil du med helt frem i forreste række, og er du ambitiøs på at nå endnu større mål? Så er du måske det talent, vi leder efter?

Jobbet

Du bliver en del af et ambitiøst og uformelt team på ti personer i E-commerce & Digital med ansvaret for vores digitale markedsføring på tværs af alle kanaler samt den fulde digitale kundeoplevelse på tværs af online og butik. Du får direkte medarbejderansvar for fire personer til eksekvering af den taktiske og operationelle indsats i hverdagen.

I rollen som Digital Marketing Manager er du vores ekspert på at drive trafik til BabySam.dk, aktivere vores medlemmer i Klub BabySam samt skabe involvering på vores sociale medier. Du får en bred kontaktflade – såvel internt i organisationen som med eksterne samarbejdspartnere. Med jobbet følger stor frihedsgrad, og det er derfor vigtigt, at du tager ansvar og arbejder selvstændigt.

Dine arbejdsopgaver:

  • Ansvarlig for digital mediestrategi i BabySam.
  • Ansvarlig for trafikskabelse fra betalte digitale kanaler til BabySam.dk (SEM, display, prissammenligning, affiliate, etc.) i samarbejde med eksternt bureau.
  • Ansvarlig for egne digitale kanaler (SoMe, E-mail Marketing, Marketing Automation og content).
  • Ansvarlig for Klub BabySam.
  • Ansvarlig for Omni-Channel herunder etablering af kunde P/L i samarbejde med CDO
  • Ansvarlig for planlægning og afvikling af live events (fx BabySnak på Facebook og LiveShopping).
  • Ansvarlig for at sikre effektiv ROI på digitale kampagner.
  • Medansvarlig for opnåelse af salgsmål på BabySam.dk.
  • Bidrage til konverteringsoptimering på BabySam.dk.
  • Bidrage til løbende rapportering og kampagneevaluering.

Din baggrund og kompetencer

Vi forestiller os, at du har en kommerciel uddannelse på kandidatniveau samt minimum 5 års erfaring med digital markedsføring på tværs af alle digitale kanaler. Du er vant til at sætte mål, definere opgaver og aktivt følge op på effekt. Du sidder formentlig på bureau med ansvar for dine egne kunder, men brænder for at få et større ansvar og komme tæt på forretningen. Stor erfaring med styring af digital markedsføring er et absolut krav. Du er rutineret bruger af Excel (fx pivottabeller & Lopslag).

På det personlige plan er du udadvendt, struktureret og har et stort drive og gennemslagskraft samt topmotiveret af at skabe salgsresultater. Du har en stor arbejdskapacitet og vant til at sidde med mangeartede opgaver med hårde deadlines og holde mange bolde i luften, hvor du selv har hands on på en stor del af dem. Et højt tempo og hurtig retningsskifte motiverer dig. De teknologiske muligheder pirrer dig, og du tager aktivt ansvar for afprøvning af nye digitale muligheder (fx Live Shopping). Det er et plus, hvis du har indgående kendskab til målgruppen.

Du tilbydes et ansvarsfuldt og selvstændigt job i en dynamisk detailvirksomhed, hvor dagligdagen er præget af høj aktivitet, afveksling og masser af udfordringer. Beslutningsvejene er korte, arbejdsklimaet uformelt og kollegaerne engagerede. Du får en stor berøringsflade såvel internt i huset som med leverandører. Stillingen giver dig mulighed for både faglig og personlig udvikling, og for den rette er der mulighed for at præge dit ansvarsområde og selvstændigt bidrage til den videre udvikling.

Du får gode ansættelsesforhold, løn efter kvalifikationer, pensionsordning og tilbud om frokostordning. Stillingen refererer til Chief Digital Officer Jesper Ifversen og spørgsmål angående stillingen kan rettes hertil på 23678884. Arbejdssted er BabySam HQ, Nyholms Allé 3, 2610 Rødovre.

Vi glæder os til at høre fra dig!

BabySam er Danmarks største og mest innovative kæde for babyudstyr med et landsdækkende netværk på 30 detailbutikker, samt institutionssalg og webshop. Vi vil være Nordens største og bedste, når det gælder de mindste. Derfor understøtter BabySam udvikling og sikkerhed gennem salg af kvalitetsprodukter og rådgivning. Med mere end 45 års erfaring i rådgivning af babyudstyr, ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder at træffe trygge valg, og derfor står vores rådgivere altid klar med den nyeste viden og vejledning.

Besøg os på de sociale medier


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Rødovre
  • Søndag den 03. januar 2021

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Head of CRM & Sales Management , Tryg Privat

    Brænder du for at arbejde med Lead Management og omsætte data og indsigter til resultater? Har du lyst til at blive en del af vores salgsorganisation med ansvar for den daglige drift og stå i spids..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Marketing Consultant

    Brænder du for at skabe resultater gennem lead-generering, kunde-events og digital markedsføring? Har du en særlig interesse for retail-branchen og ønsker at arbejde med softwareløsninger til de st..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0