Marketingkoordinator - Private Label

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Er du struktureret og analytisk stærk? Finder du FMCG-markedet og Private Label lige så spændende som os? Og vil du være en del af et kompetent og ambitiøst hold? Så er du måske Stryhns Gruppens nye Marketingkoordinator med base på vores hovedkontor i Roskilde.

Stryhns Gruppen er en fremtrædende aktør inden for FMCG i Danmark. Ud over arbejdet med vores stærke mærkevarer som Stryhn’s leverpostej, K-Salat, Graasten Salater, Langelænderpølser og Jensen Køkken arbejder vi strategisk med at videreudvikle og optimere vores PL-forretning. Da markedet for PL er vækstet, har Katrine, som er vores dygtige Business Unit Manager på PL, fået behov for en dedikeret og dygtig Marketingkoordinator, der kan afhjælpe på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. I et tæt samspil sikrer I sammen en struktureret projektstyring af PL-porteføljen og identificerer løbende det potentiale og de trusler, der er på PL markedet.

’For mig er PL et af de mest interessante områder. Det er en stadig vigtigere del af vores forretning og et område, der har stor opmærksomhed. Det er super interessant at kunne definere og eksekvere på vores strategi på både den korte og den lange bane. Efter 10 år i Stryhns Gruppen er det stadig en arbejdsplads jeg er glad for og stolt af. Selv om vi er vokset os store, har vi stadig en kultur som en mindre arbejdsplads - alle kender alle og der er et stort spillerum til at påvirke, hvordan vi gør tingene,’ siger Katrine Juul Hansen, der er Business Unit Manager på PL

Som Marketingkoordinator bliver dine 5 vigtigste kerneopgaver:

  • Overordnet projektstyring
    Sikre overblik, fremdrift og alignment på både eksisterende og nyt sortiment.
  • Krydsfunktionel koordinering
    Samarbejde med Salg, Kvalitet, Produktionen, Logistik, Økonomi og Produktudvikling om inputs til Business Case og implementering af projekterne.
  • Eksekvering af projekter
    Være den drivende kraft ved produktopstart, -ændring og -nedlukning. Herunder styring af projektplanen, etiketkorrektur, sikre overholdelse af kundekrav mv.
  • Ekstern dialog
    Være kundernes primære kontaktperson i implementeringsfasen og koordinere dialogen med trykkeri og andre eksterne samarbejdspartnere.
  • Strategisk sparring
    Bidrage til optimering af sortiment og recepter, overvåge markedsudvikling og konkurrentaktiviteter samt performance tracking.

Vores hovedkontor, hvor du vil have base, ligger i Himmelev ved Roskilde sammen med vores ene fabrik. Jobbet vil medføre begrænset rejseaktivitet. Der vil være tale om cirka 3-4 fabriksbesøg årligt til Stryhns Gruppens øvrige afdelinger i Gråsten, Havnsø og Langeland.

Personlige og faglige kompetencer
Du kommer til at have en bred kontaktflade i jobbet, så det er vigtigt, at du er god til at tale med alle typer mennesker - både vores egne kollegaer i Produktionen, Salg og Økonomi, men også vores kunder og eksterne samarbejdspartnere. Hvis du ikke allerede har et stort kendskab til processerne i en produktionsvirksomhed hele vejen fra den indledende tanke til det endelige produkt, så har du en evne og nysgerrighed til at opbygge denne forståelse.

Du vil løbende skulle afrapportere på KPI’er og du har en vigtig rolle i at udarbejde og styre projekternes fremdrift. Derfor er din evne til at skabe struktur og overblik afgørende for at du kommer til at trives i jobbet. Det er også vigtigt, at du har en god analytisk forståelse til at trække og bearbejde data fra f.eks. Nielsen, AgraIQ, GfK, Tjek og Kauza.

Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring fra lignende jobs inden for FMCG og Private Label. Din uddannelsesmæssige baggrund kunne være en kontoruddannelse, Markedsføringsøkonom eller en bachelor evt. inden for Marketing eller Økonomi.

Det vil lette din indgang i jobbet, hvis du har praktisk og måske teoretisk erfaring inden for projektledelse og systemmæssigt skal du være stærk i Excel og være god til hurtigt at sætte dig ind i nye systemer og bruge dem effektivt i dit arbejde.

En del af arbejdet mod en bæredygtig fremtid
Når du arbejder hos Stryhns Gruppen A/S, bliver du en del af et større mærkevarehus med fokus på kvalitet og et godt arbejdsmiljø. Hos os får du stærkt fællesskab med energiske kolleger, der ikke er bange for at give en hånd med. Vi er desuden en virksomhed med gode arbejdsforhold og en høj medarbejdertilfredshed. Vi har fokus på udvikling af vores dygtige medarbejdere gennem forskellige udviklings- og uddannelsesforløb. Vi er samtidig en ansvarsfuld arbejdsplads, der har indført en række initiativer, som mindsker vores aftryk på klimaet og styrker det danske miljø.

Lyder stillingen som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte Business Unit Manager Katrine Juul Hansen på tlf.nr. 2496 2155, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ellers send din ansøgning og dit cv via knappen ’Søg stillingen’ til højre.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Roskilde

Lignende jobs

  • Marketing Assistant (studiejob) - Cutting Edge Sof...

    [xxxxx] tilbyder en særdeles attraktiv stilling som Marketing Assistant (studiejob) til vores voksende Software, konsulent og headhunting forretning.ARNVIND er førende på bl.a. Generative..
    • Marketingmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • SoMe praktikant

    SoMe praktikant SailZoo ApS Køge Internship Salary Unpaid Bliv praktikant i en dynamisk SaaS-virksomhed!Er du kreativ, engageret og har en passion for so..
    • Marketingmedarbejder
    • Køge
    Få mere info
  • Håndfolk til projekt i Odense søges

    Stillingsopslag: Håndmænd søges til dynamisk teamVi søger 5-6 håndmænd til vores kundes team!Om jobbet: Er du en praktisk anlagt person, der trives med at tage fat og udføre forskellige opg..
    • Marketingmedarbejder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Studentermedhjælper eller fleksjobber - fokus på m...

    Til vores lille virksomhed søger vi en studentermedhjælper eller fleksjobber 4-8 timer om ugen, nogle timer kan i perioder klares uden fremmøde på virksomheden. Dine primære arbejdsområder vil .
    • Marketingmedarbejder
    • Haslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 1
9. august 2024 2
8. august 2024 2
7. august 2024 1
6. august 2024 1
5. august 2024 1
4. august 2024 1
3. august 2024 1
2. august 2024 1