Vikarstilling: Marketingkoordinator (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Silkeborg

Er du skarp til både online og offline marketing og kunne du tænke dig at blive en del af en markedsledende rådgivningsvirksomhed med fokus på grøn omstilling?

Som marketingkoordinator i Dansk Energirådgivning får du mulighed for at sætte dit præg på en virksomhed i rivende udvikling. Du vil blive en del af organisationens ”vækstcelle”, hvor du får en nøglerolle i at videreudvikle og eksekvere virksomhedens marketingstrategi på en række platforme, mens vores nuværende marketingkoordinator er på barsel.

I Dansk Energirådgivning rådgiver vi både B2B- og B2C-kunder om energi- og ressourceoptimering, så du skal være klar på en stejl indlæringskurve, hvor du hurtigt får skabt forståelse for vores forretning, forskellige målgrupper og kerneydelser. Til gengæld garanterer vi en afvekslende hverdag med udfordrende opgaver og passionerede kollegaer, som alle brænder for at gøre en forskel i den grønne omstilling.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

· Deltagelse i udarbejdelse af marketingaktivitetskalender og gennemførelse heraf

· Planlægning, koordinering og udarbejdelse af indhold til websites, sociale medier og nyhedsbreve

· Interviews af medarbejdere og kunder til udvikling af cases, artikler m.m.

· Vedligehold, opdatering og support af system til marketing automation, CRM og pipelinestyring (vi anvender ActiveCampaign)

· Opdatering, udvikling og korrekturlæsning af diverse salgs- og marketingmateriale, herunder tryksager og PowerPoints

· Produktion af billed- og videomateriale, evt. via eksternt bureau

· Overvågning af kampagne- og annonceringsperformance samt rapportering af marketing KPI’er

· Planlægning og koordinering ved deltagelse i messer og events

Din profil:

Du motiveres i et job med ansvar for egne projekter, og hvor du skal kunne synliggøre værdien af virksomhedens marketingindsats overfor både kollegaer og ledelse. Da du kommer til at arbejde med flere projekter og opgaver sideløbende, er det vigtigt, at du kan planlægge dit arbejde omkring deadlines, arbejde struktureret og bevare overblikket i travle perioder.

Størstedelen af dine kollegaer er maskinmestre og ingeniører, som har brug for din hjælp til at formidle deres viden om teknik og komplekse rådgivningsydelser på en forståelig og relevant måde. Du skal derfor gerne være udadvendt og god til at finde den rette vinkel på historien, så den fanger målgruppens opmærksomhed.

Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer:

· Erfaring fra andet job inden for marketing og kommunikation

· Relevant uddannelsesmæssig baggrund

· Er god til at kommunikere og formidle et budskab let og forståeligt, både skriftligt og mundtligt

· Er flydende i dansk og engelsk

· Kan arbejde i Adobe Creative Suite-programmerne Photoshop, InDesign og Illustrator. Vi forventer ikke, du er superbruger, men kendskab til programmerne er en fordel

· Erfaring med e-mailmarketing (gerne via ActiveCampaign)

Vi håber at få en positiv, engageret og ansvarsbevidst kollega, som trives med at have en bred kontaktflade både internt i organisationen og eksternt i forhold til kunder, bureauer, samarbejdspartnere, presse m.m.

I det daglige vil du referere til salgschef, Martin Sønderby. Du vil arbejde tæt sammen med vores studentermedhjælper inden for marketing og kommunikation, som du også vil have ansvar for at koordinere opgaver med.

Stillingstype: barselsvikariat, fuldtid

Ansættelsesperiode: 1. juni 2021 – 30. april 2022

Sted: Silkeborg

Om Dansk Energirådgivning

Dansk Energirådgivning A/S er blandt Danmarks førende energirådgivningsvirksomheder med en markedsandel på ca. 20 % af de samlede indberettede energibesparelser i Danmark de seneste år. Med hovedkontor i Silkeborg samt kontor i Odense og Frederikshavn rådgiver Dansk Energirådgivning virksomheder og private kunder i hele Danmark. Virksomheden er de seneste år vækstet kraftigt i takt med virksomhedernes stigende efterspørgsel på rådgivning om energi- og ressourceoptimering.

Sådan ansøger du

Kan du se dig selv i rollen som Dansk Energirådgivnings marketingkoordinator, så send ansøgning og CV til [email protected] hurtigst muligt og senest den 8. maj 2021. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte marketingkoordinator Sinne Aagaard på 26112998 eller [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Silkeborg
  • Lørdag den 08. maj 2021

Lignende jobs

  • Digital Marketing Specialist til BLÜCHER

    Hos BLÜCHER bliver du en del af international og succesfuld virksomhed, som kærer om den gode arbejdsplads gennem en uformel kultur og et stort fokus på både ‘work-life balance’ og din faglige udvi..
    • Marketingmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Marketingchef (nyoprettet stilling)

    Er du klar til at tage føringen i udviklingen af [xxxxx]s marketingstrategi?I rollen som marketingchef får du ansvaret for at udvikle og implementere husets marketingstrategi med særlig fokus .
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Herning

    Kan du bringe historierne fra ældreområdet ud over rampen? Har du styr på sociale medier, et grafisk blik, og vil du være med til at fortælle gode historier fra ældreområdet? Så har vi en spænd..
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • SoMe medarbejder til Staben i Sundhed og Ældre

    Kan du bringe historierne fra ældreområdet ud over rampen? Har du styr på sociale medier, et grafisk blik, og vil du være med til at fortælle gode historier fra ældreområdet? Så har vi en spænd..
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 2
19. august 2024 2