[xxxxx] søger en erfaren marketingchef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Nyoprettet chefstilling til vores Marketingafdeling i Skanderborg
Clemco Danmark søger en ny marketingchef, der kan udvikle vores marketingstrategier og omsætte dem til gode kundeoplevelser i vores online forretning. Denne stilling er skabt til en selvstændig og dedikeret marketingperson, som har en solid erfaring med hele værktøjskassen indenfor B2B-marketing og som har tidligere erfaring fra lignende stillinger. Så hvis du brænder for kommunikation, sociale medier, og det at opbygge og vedligeholde produktkendskabet til vores stærke varemærker, bl.a. via vores hjemmeside, så er du måske den medarbejder vi er på udkig efter. Vores salgsafdelinger, som marketingafdelingen arbejder tæt sammen med, består af 8 sælgere i vores to afdelinger i hhv. Skanderborg og Rødovre.

Jobbet som marketingchef
Jobbet består i at markedsføre vores varemærker til vores store kundeskare der henvender sig til både håndværkere, projektledere i industrien og indkøbere i større internationale virksomheder. Vi er meget nærværende på vores hjemmeside og på de sociale medier, men vi markedsfører os også på print i form af brochurer, kataloger, og flyers. Dit primære arbejdsområde vil være onlinedelen i vores marketingafdeling, hvilket kræver følgende for at kunne løse opgaverne:

  1. En rigtig god forståelse for vores ret forskellige kunders behov, og for hvordan vi som Clemco Danmark engagerer og servicerer kunderne.
  2. En detaljeret indsigt i hele kunderejsen online; at kunne hjælpe kunderne online ved at navigere dem gennem en struktureret hjemmeside med en meget lækkert grafisk og sprogmæssigt udtryk. Eventuelt med ”center of excellence” sider for nogle udvalgte produktgrupper.
  3. En god forståelse for specifik marketingstrategi indenfor lead generering, og det at kunne udnytte mulighederne med digitaliseringen og SoMe med videre.


At være marketingchef hos Clemco Danmark indebærer et stort engagement i selv at organisere de daglige opgaver omkring online marketing, kreere indhold til hjemmesiden, give vores kunder den gode online oplevelse, analysere på resultaterne og nå i mål med hver eneste opgave. Dit arbejdssted bliver i vores afdeling i Skanderborg. Derudover har vi en særdeles erfaren marketingmedarbejder i vores afdeling, som også er til rådighed, og som især i starten af ansættelsesperioden vil kunne sætte dig ind i de opgaver, der skal varetages.

Dine kompetencer
Vi forestiller os at du har en uddannelse indenfor marketing, kommunikation og evt. mediestrategi, som har givet dig erfaring indenfor online kommunikation på de sociale medier (særligt Facebook og LinkedIn), kundeorienteret kommunikation, kampagneplanlægning, og at du har flair for at skabe et professionelt digitalt layout. Du er god til at tage ansvar for dine opgaver, du arbejder fokuseret og struktureret, og du har overblik over dine marketingstrategier og de kommunikative overvejelser, hver gang du løser en opgave. Du kan lave en langsigtet marketingplan for Clemco Danmark og vælge de rigtige strategier, så vi forbliver 10 skridt foran vores konkurrenter, og stadig gør det i 2027.

Om Clemco DanmarkClemco Danmark A/S er en grossist- og projektvirksomhed, som hører til blandt Nordens førende leverandører af udstyr, maskiner samt robotter indenfor overfladebehandling af stål. Vi har desuden en stor afdeling for salg, service og udlejning af malersprøjter til bygningsmalere. I over 70 år har vi leveret den bedste kvalitet på markedet, og tilbudt branchens højeste serviceniveau. Vi er i alt 32 medarbejdere i Clemco Danmark fordelt på 2 afdelinger i hhv. Skanderborg og Rødovre.

Er du interesseret i jobbet?
Hvis jobbet som marketingchef hos Clemco Danmark har din interesse, må du meget gerne sende os en ansøgning til Fie Iuel på [email protected]. Hvis du har spørgsmål til selve jobbet, eller andet i forhold til Clemco Danmark som virksomhed, så kan du ligeledes ringe til Fie Iuel på: 40445625. Vi holder løbende samtaler med egnede ansøgere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Skanderborg
  • Torsdag den 02. juni 2022

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Hinnerup

    MARKETING INTERN (SoMe) - 2023/2024Are you passionate about marketing, especially with focus on social media? Would you like to be part of an e-commerce company operating in the action sports ind..
    • Marketingmedarbejder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Århus

    📍 Aarhus 📆 As soon as possible👩🏽‍💻 On site 📚 Student PageStudent PageWe are looking for interns who are eager to learn the ropes of digital marketing – with the goal of making a long career..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Hadsten

    Møblér søger en e-commerce/marketing praktikant Vil du gerne udfordres på den praktiske del af din uddannelse og har du interesse for e-commerce? Detailkæden Møblér søger en ambitiøs e-commerce..
    • Marketingmedarbejder
    • Hadsten
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Er du en erfaren SEO profil og brænder du for at omsætte forretningsmål og -strategier til effektfulde SEO strategier, eksekveringsplaner og kan eksekvere på opgaverne? Så er det lige præcis di..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
29. juli 2024 0
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0