Allround marketingmedarbejder (med fokus på content)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Elsker du at skrive? Har du masser af ideer til godt indhold, der skaber en værdi for vores kunder? Måske kan du også lave det grafiske, der skal til? Og har du god erfaring med andre af de daglige marketing- og onlineopgaver?

LIDT OM OS
Vores travle højsæson står snart for døren - og vi har brug for endnu en kollega til vores lille marketingafdeling, som består af Calle, Amalie og Heidi. Vores primære opgaver er at supportere vores 37 afdelinger, salgsteam og øvrige organisation - primært fra hovedkontoret i Skanderborg. Derudover har vi ansvaret for vores e-shop, e-booking og andre digitale platforme.

Vi kan tilbyde dig et spændende job med stor mulighed for indflydelse på de daglige opgaver og retningen helt fra start. Vi har en positiv og uformel omgangstone, er glade for at gå på arbejde hver dag - og så er vi også ret stolte af at være en del af en organisation, som er Europamestre i medarbejdertilfredshed for 3. år i træk.

LIDT OM OPGAVERNE
Dine kommende opgaver vil relatere sig til bl.a. følgende - inden for vores seks segmenter (Retail, Lastbil, Landbrug, B2B Light, Leasing & Entreprenør/Industri): Sociale medier, ekstern kommunikation, content og SEO, kampagner, kundeklub og eksterne samarbejder, nyhedsbreve, leadgenerering, kundetilfredshed, data og tracking, grafisk produktion, annoncering, produktdata, events - og meget, meget mere. Du får bl.a. ansvaret for at planlægge og udføre en skarp plan for content og sociale medier på tværs af segmenter og platforme.

Du lader dig ikke stresse, selv om der ligger mange forskellige opgaver - lige fra små rugbrødsopgaver til større projekter - på dit skrivebord, som du selv skal løbe i mål. I stedet sætter du en ære i at arbejde så smart som muligt - og du trives i en uforudsigelig hverdag med mange prioriteter, hvor der også ofte er mange kokke og mindst lige så mange meninger. Vi sætter til gengæld en ære i at bruge systemer, du helt sikkert ikke har brugt før.

Vi er en del af Euromastergruppen, der er 100% ejet af Michelin - og derfor vil der også nogle gange være opgaver på koncernsproget, engelsk.

LIDT OM DIG
Din uddannelse er ikke så vigtig - i stedet lægger vi i højere grad vægt på følgende: Du er glad, positiv og udadvendt - og du kan snakke med mange forskellige typer af mennesker. Du arbejder helt vildt selvstændigt i det daglige - og kan selv træffe de rette beslutninger og prioritere opgaverne ud fra vores overordnede mål. Derudover skriver du en fejlfri, klar, enkel og uformel kommunikation, der kommer kunderne ved - og du har en kommerciel tankegang.

Har du kendskab til forretningsområdet, vil det være en fordel.

SEND OS DIN ANSØGNING
Skal du være vores nye marketingmedarbejder pr. 1. august eller ca. deromkring? Så send os din ansøgning, CV eller noget andet, du gerne vil fremhæve til denne stilling. Og gerne meget snart ;-)

Har du relevante spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marketingchef Heidi Gaba på [email protected] - alternativt på 60 23 86 43.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Skanderborg
  • Mandag den 04. juli 2022

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Århus

    Event & Partnerships Manager til Born Vælg selv arbejdssted: Aarhus, København, Odense, Aalborg eller remote Brænder du for at afvikle events og skabe værdifulde aktiveringer? Bobler du ove..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Hadsten

    Møblér søger en e-commerce/marketing praktikant Vil du gerne udfordres på den praktiske del af din uddannelse og har du interesse for e-commerce? Detailkæden Møblér søger en ambitiøs e-commerce..
    • Marketingmedarbejder
    • Hadsten
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Brænder du for salg af biler og kundeservice i verdensklasse og vil du være en del af et ambitiøst team, med høj faglighed og stærkt kollegaskab? Så er her en spændende mulighed for dig. VÆR ME..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Er du en erfaren SEO profil og brænder du for at omsætte forretningsmål og -strategier til effektfulde SEO strategier, eksekveringsplaner og kan eksekvere på opgaverne? Så er det lige præcis di..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 2
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2