Digital Marketing Lead

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Brænder du for digital markedsføring? Tænker du kunderejsen først i alle dine beslutninger fra et kundesegment til et lead på sitet? Har du også styr på indhold, performance, tracking og SEO?
Og kan du drive optimering og vedligeholdelse websites? Så er du måske vores nye kollega.


Bekey er førende i Danmark inden for mobilbaserede elektroniske adgangssystemer til etageopgange, der gør hverdagen smartere for både professionelle og private kunder.
Vi arbejder i et fremadstormende digitalt marked og fokuserer på at skabe innovation inden for områder, hvor den fysiske nøgle kan erstattes med en sikker, smart og digital løsning. Vores unikke produkt henvender sig til beboer/ejerforeninger, distributører af varer til hjemmet (eks. Nemlig.com) samt kommuner der via hjemmeplejen leverer ydelser til borgere i deres hjem.

Vi har indtaget en stor del af markedet via opsøgende salg. Nu tager vi næste skridt og har brug for din hjælp til at strukturere og styre marketingindsatser, der kan hente leads og kunder digitalt.

Om jobbet
Stillingen og marketingfunktionen er nyoprettet, og du får en central, udviklende og koordinerende rolle i Bekeys fortsatte vækstrejse. Med reference til CEO’en får du ansvar for strategisk og operationelt at udvikle og drive Bekeys marketingaktiviteter.
Du kommer til at arbejde med hele marketingsfunnel. Lige fra målgruppe og annoncering til konverteringsoptimering og leadopsamling på vores website. Vi forestiller os derfor, at du ikke brænder for en enkelt marketingsdisciplin, men brænder for at skabe resultater – og i jagten på de resultater, bruger du de marketingværktøjer, som giver mening for dig og for Bekey.

Rollen indebærer ansvar for alle marketingindsatser målrettet Bekeys tre forretningsområder, hvor du skal udvikle strategi og efterfølgende sikre udarbejdelse, koordinering og eksekvering af alle marktingaktiviteter på tværs af målgrupper og medier.

Hverdagen bliver alsidig og afvekslende, og dine primære ansvarsområder bliver:

  • Definere marketingstrategi og potentiale for de 3 segmenter, og sikre operationel styring af marketingaktiviteterne efterfølgende
  • Udarbejde, koordinere og eksekvere marketingkampagner der tiltrækker relevante kunder og konvertere dem til leads for salgsafdelingen
  • Videreudvikle Bekeys website, så det brander Bekey og Bekeys forretningsområder optimalt i forhold til de relevante målgrupper, herunder implementere grafisk layout med fokus på brugeroplevelsen og kunderejsen på sitet
  • Teste nye marketingkanaler samtidig med at du udvikler og optimerer, dem der virker
  • Optimere websitets performance, f.eks. implementering og tracking af brugeradfærd, SEO-optimering, mobiloptimering og bringe din viden om kundeadfærd i spil overfor kollegaer
  • Udarbejde fast rapportering med udgangspunkt i performance parametre og anbefalinger til kommende aktiviteter

Vi tilbyder
En stilling i et iværksættermiljø, hvor du får nye udfordringer både fagligt og personligt med mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen, tage selvstændigt ansvar og afprøve nye initiativer. Du bliver en del af et positivt aggressivt team, hvor vi har det sjovt, er passionerede, arbejder vedholdende og drives af at vinde.

""Jeg er rigtig glad for de faglige udfordringer og sammenholdet i teamet. Fra min første dag blev jeg taget godt imod af imødekommende kollegaer. Jeg blev klædt godt på til arbejdsopgaverne, og der gik ikke længe, før jeg fik ansvar og muligheden for at arbejde selvstændigt.
Vi har alle stor indflydelse på at nå forrentningens mål, og jeg er enormt glad for at få muligheden for at kunne bidrage til Bekeys løsninger, som hjælper nye og eksisterende kunder til at få en lettere hverdag. Hos Bekey er der plads til at være dig og plads til, at du kan udvikle dig, hvilket jeg sætter rigtig stor pris på.""


Halla Hassan,
Account Manager

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn med pension og sundhedsforsikring, som matcher dine kvalifikationer. Arbejdsstedet er i vores kontormiljø i Gladsaxe tæt ved trafikpladsen. Vi har gode arbejdsforhold, en lækker frokostordning, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om Bekey, så klik ind på vores hjemmeside Bekey.dk.

Om dig
Vi forestiller os, at du har min. 3 års erfaring fra en stilling med digital marketing, gerne fra en startup virksomhed.

Det er vigtigt, at du har arbejdet med optimering af brugeroplevelsen og kunderejsen via købte digitale medier samt byde ind med design og opbygninger af hjemmesider.
I det daglige udviser du selvstændighed, har et stort drive, er initiativrig og iderig, samtidig med at du arbejder struktureret og vedholdende for at nå dine kreative og kommercielle mål.
Du bliver motiveret af en alsidig hverdag med varierende opgaver og trives med alle faserne fra de kreative ideer til planlægning, eksekvering og opfølgning på effekt af dine marketingindsatser.

Jobbet er for dig der:

  • Sikkert eksekverer digitale marketingkampagner på tværs af platforme
  • Har arbejdet med content development til forskellige typer af medier og målgrupper
  • Interesserer dig for digital marketing og har stor viden om de gængse digitale markedsføringsdiscipliner
  • Har erfaring med grafisk design og optimering af hjemmesider, herunder specifikt opbygning og vedligeholdelse af hjemmesider (Viden om WordPress er plus)
  • Har stærke kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt
  • Har kommercielt fokus og kan omsætte views, klik og engagement til leads og udregne prisen på et lead
  • Der kan arbejde tæt sammen med dine kollegaer i marketing, salg og produkt

Interesseret?
Har vi fanget din interesse, så send dit CV og en ansøgning i dag. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte CFO Jakob Markussen på sms eller ringe på tlf. 6078 4115. Vi afholder samtaler fra midten af august og ønsker jobbet besat hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Bekey A/S
Bekey blev grundlagt i 2009 og åbner i dag døre for både offentlige og private virksomheder, der har et ærinde hos borgere og beboere, hvor en digital nøgle øger sikkerheden og trygheden, samt fjerner besværet med koordinering af fysiske nøgler. Bekey er 100% ejet af det børsnoterede selskab North Media A/S, der i dag er en koncern med 550 ansatte og en omsætning på mere end 1 mia. kr.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4296b4b2)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Søborg
  • Fredag den 21. oktober 2022

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København

    Are you passionate about marketing? Do you possess a keen eye for detail and derive satisfaction from organizing information into cohesive structures? Then, you could be the ideal candidate to join..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Are you a strategic thinker and excited about social media and digital marketing? Are you capable of guiding and inspiring in a global context? We are seeking a Global Social Media Manager to spear..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Søborg

    Join us as an Associate Director of New Product Planning, leading strategic initiatives within the ground-breaking CETA (Cardiovascular & Emerging Therapy Areas) at [xxxxx] If you're ready .
    • Marketingmedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Ballerup

    Vil du være med til at udvikle samfundspositioneringen af Skandinaviens største forsikringsselskab? Har du erfaring med at drive strategiske presseindsatser, omdømmestyring, rådgivning af topledere..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. juli 2024 6
4. juli 2024 5
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2