Rekrutteringsfirma

Kreativ SoMe Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Støvring

Luksusbaby A/S er en ambitiøs og succesfuld webshop, der har skabt et populært univers til børn i alderen 0-16 år. Virksomheden startede i 2014 og er sidenhen vokset til at være Danmarks største webshop til børn med snart 8000 kvm lager samt to fysiske butikker i henholdsvis Aalborg og Aarhus. Luksusbaby beskæftiger i dag omkring 160 medarbejdere, og virksomheden udvider deres kontor og lager med en ny placering i Støvring fra november 2021.

Luksusbaby har en mission om at være den virksomhed, der sætter baren for god kundeservice, og deres mål er glade, tilfredse og loyale kunder, hvorfor deres grundsten bygger på åbenhed, enkelthed og loyalitet.

Til at sikre udviklingen på de sociale medier søges nu en Kreativ SoMe Manager.

Formidler med sans for æstetik til succesfuld vækstvirksomhed

Vil du bidrage til det visuelle børneunivers, og brænder du for at udtrykke dig gennem billeder og videoer på de sociale medier? Som SoMe Manager hos Luksusbaby får du ansvaret for at sikre content i høj kvalitet til virksomhedens sociale medier. Du får en unik mulighed for at præge udviklingen og bidrage til virksomhedens eksplosive vækst i et kreativt univers, hvor du får stor indflydelse og fleksibilitet i din hverdag. Du bliver en del af et ungt team med et godt socialt fællesskab i en dynamisk virksomhed, som er kendetegnet af en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone.

Du får en vigtig og central rolle, hvor du med reference til virksomhedens ejer og direktør bliver ansvarlig for at planlægge, producere og eksekvere kreativt content til Luksusbabys sociale medier på daglig basis. Du udvælger items, som du promoverer gennem billeder og videoer af høj kvalitet. Du får ligeledes til opgave at redigere og klippe i materialet for at sikre det helt rigtige udtryk, ligesom du udarbejder en fængende tekst hertil. Du udtænker desuden nye ideer til content og udarbejder en strategi for de sociale medier i samarbejde med Luksusbabys ejer og direktør, som du får en tæt sparring med i det daglige arbejde. Ydermere bidrager du til den gode kundeservice ved at besvare kundehenvendelser på henholdsvis Instagram og Facebook.

For at få succes i rollen er det altafgørende, at du har en stor interesse for sociale medier og børnetøj. Du har med fordel tidligere siddet i en lignende stilling hos en webshop, hvor du har arbejdet med sociale medier, eller du har muligvis erfaring fra butik med merchandise eller som dekoratør. Det vigtigste er dog, at du har en god forståelse for og interesse i det grafiske og visuelle udtryk, og at du har kendskab til de produkter og kunder, der eksisterer hos Luksusbaby. Det er desuden væsentligt, at du har forståelse for at tage gode billeder og videoer samt klippe og redigere disse fra en telefon. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du har flair for æstetik og mode, som du evner at visualisere kreativt gennem billeder og videoer i høj kvalitet med en fængende tekst. Du har en stor interesse for børnetøj, og du er nytænkende og idérig i forhold til, hvordan der kan skabes et visuelt børneunivers, der interesserer målgruppen. Du er ligeledes engageret og samarbejdsorienteret, og du trives med en direkte og ærlig kommunikation. Du er desuden kommunikativ stærk med gode formidlingsevner, og du har sans for de små detaljer.

Er du den nye SoMe Manager til Luksusbaby i Støvring? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på + 45 61 80 90 91.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Støvring.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Støvring

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Brønderslev

    Analytisk Digital Marketing Coordinator søges til Brønderslev områdetTil en nyoprettet stilling leder vi efter en analytisk Digital Marketing Coordinator, der kan slutte sig til en virksomheds team..
    • Marketingmedarbejder
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Nordjylland

    Chief Marketing Officer til hurtigt voksende international e-commerce-virksomhedSom en del af direktionen varetager du ansvaret for at udbygge og lede marketingteamet samt udvikle og implemente..
    • Marketingmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Aars

    Er du passioneret inden for marketing og drømmer om at få praktisk erfaring i et dynamisk miljø, der udforsker de forskellige facetter af markedsføring? Så har vi den ideelle mulighed til dig! .
    • Marketingmedarbejder
    • Aars
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Aalborg

    Marketing & Community Manager CinderCat Games Aalborg Full-time Salary Competitive Job DescriptionCinderCat Games is a growing video game startup founded..
    • Marketingmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Støvring

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Støvring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Støvring over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. juli 2024 1