Rekrutteringsfirma

Digital Marketing Specialist til Colosseum Tandlægerne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

På vegne af Colosseum Tandlægerne A/S søger vi en Digital Marketing Specialist til at køre den digital branding strategi


Colosseum Tandlægerne A/S udvider og søger en ny kollega til deres marketingafdeling. Virksomheden vokser og behovet for ekstra ressourcer på den digitale del stiger i takt med antallet af klinikker, som lige nu tæller 17 afdelinger her i Danmark. Du bliver en del af en organisation med næsten 300 dedikerede og kvalitetsbevidste kollegaer fordelt over hele landet, og de er klar til at byde en ny skarp kollega velkommen.

Om jobbet


Du vil få ansvaret for at drive marketingkampagner på de digitale platforme og offline, både centralt og lokalt med de enkelte klinikker. I tæt samarbejde med bl.a. Area Managers, Direktøren og klinikkerne udarbejder I sammen en årsplan, som tager højde for den overordnede kommunikationsstrategi i koncernen og for de lokale behov hos klinikkerne.

Planen dækker både online- og offline aktiviteter. Ansvaret for det samlede udtryk og image ligger selvfølgelig i internationale guidelines, men den lokale tilpasning er essentiel. Du vil i samarbejde med udvalgte bureauer sikre at Colosseums budskaber optimeres og er synlige på valgte digitale platforme og søgemaskiner. En stor del af arbejdet er selvfølgelig at evaluere på indsatserne og løbende tracke resultaterne og rette til. Colosseum Tandlægerne har et stærkt ønske om at fremstå som en kvalitetsudbyder af tandlægeydelser, og her spiller du en vigtig rolle.

Lidt om dig


Du kommer med en videregående uddannelse på min. bachelorniveau fra f.eks et teknisk universitet, marketing, kommunikation eller lignende. Dertil har du 2-3 års erfaring inden for digital marketing, hvor du har været i berøring med de fleste elementer inden for digital og traditionel markedsføring. Det betyder, at du styrer naturligt rundt på sociale medier samt forstår dig på udvikling af printet materiale, reklamespots, og direct mails. Du er en dygtig kommunikator og kan skrive fængende og inspirerende content på både dansk og engelsk, der fanger Colosseums målgruppe.

Du vil komme rundt i hele det digitale univers og det du ikke ved endnu, kan du selvfølgelig lære. Dog forventer vi, at du ved noget overordnet om Inbound Marketing, SEM/SEO og gerne noget basisviden om Marketing Automation. Colosseum Tandlægerne bruger alle værktøjer og arbejder også med NPS og har et online bookingsystem, som også supporteres centralt.

Som person er du nysgerrig og selvfølgelig storforbruger på de sociale platforme. Du har mod på at lære, men også mod på at tage fat med det samme og hjælpe. Du er struktureret, omhyggelig og har en god forretningssans. Du skal drive mange projekter, så prioritering og overholdelse af deadlines falder dig helt naturligt og du trives i et hektisk og foranderligt miljø med mange interessenter.

En praktisk, men vigtig faktor er også, at du har kørekort, så du kan besøge klinikkerne rundt omkring i landet, når det giver mening.

Hvad kan Colosseum Tandlægerne A/S tilbyde?


Du vil blive en del af et team, som hele tiden forsøger at blive dygtigere og sikre, at Colosseum Tandlægerne er der, hvor patienterne og kollegerne er. At man er relevant og tidssvarende i sin kommunikation, så der skabes høj præference og stor tillid til ydelserne.

Colosseum Tandlægerne er en del af en international koncern, så der vil være internationale marketingmøder, hvor der udveksles gode ideer og planer. På hovedkontoret i Hellerup sidder der i dag 12 dedikerede medarbejdere, som servicerer de kørende kolleger og klinikkerne.

Om Colosseum Tandlægerne og Colosseum Dental Group


Colosseum er ejet af schweiziske Jacobs Holding. Virksomheden er familieejet og grundlagt i 1994 af Klaus Jacobs.

Virksomheden ejer bl.a. Barry Callebaut Group, der er verdens førende producent af bæredygtig kakao med mere end 9.000 ansatte. Barry Callebaut gør en aktiv indsats for at forbedre livsvilkårene for de ansatte kakaobønder. Jacobs Holding ejer desuden Cognita, en global kæde af privatskoler og har dannet Colosseum Dental Group for at udvikle en europæisk tandlægekæde af højeste kvalitet. Den eneste modtager af udbytte fra Jacobs Holding er den velgørende fond Jacobs Foundation, hviket er et afgørende element i kommunikation og markedsføring af Colosseum Tandlægerne.

Jacobs Holding AG fokuserer på langsigtede investeringer i markedsledende virksomheder med gode produkter. Dertil passer Colosseums vision om at levere moderne tandlægeydelser i højeste kvalitet til gavn for patienter og folkesundheden særdeles godt.

Colosseum Dental har gennem flere år indtaget en aktiv rolle i konsolideringen af de fragmenterede tandplejemarkeder i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Derfor er gruppen nu Nordens førende leverandør af privat tandpleje, hvilket gavner den internationale videndeling og erfaringsudveksling, der i sidste ende skal komme patienterne til gode. Colosseum har desuden aktiviteter i Schweiz, Tyskland, Frankrig og UK.

For mere information besøg også: https://www.colosseumdental.com/

Interesseret?



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing and Communications Manager

    Brand awareness og fokuseret markedsføring af Danmarks næststørste privathospitalCapio er på en spændende rejse. Vi har udviklet os fra at være et specialiseret privathospital til at være en af..
    • Marketingmedarbejder
    • Hellerup
    Få mere info
  • Experienced Global Product Manager - Cardio and Ne...

    [xxxxx] A/S◀ is currently looking for an Experienced Global Product Manager for Patient Monitoring within Cardio and Neurology to be based in Ballerup, Copenhagen. The role is reporting to the .
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Student assistant - digital marketing (SEO focus)

    Now you have the opportunity to join one of the world's leading companies within highly advanced hearing solutions. Our global Digital Marketing & Acquisition team is looking for a student assi..
    • Marketingmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 158
6. september 2024 157
5. september 2024 149
4. september 2024 154
3. september 2024 151
2. september 2024 150
1. september 2024 144
31. august 2024 145
30. august 2024 149
29. august 2024 146
28. august 2024 145
27. august 2024 144
26. august 2024 144
25. august 2024 147
24. august 2024 148
23. august 2024 148
22. august 2024 150
21. august 2024 145
20. august 2024 144
19. august 2024 142
18. august 2024 144
17. august 2024 146
16. august 2024 148
15. august 2024 161
14. august 2024 162
13. august 2024 171
12. august 2024 177
11. august 2024 182
10. august 2024 182
9. august 2024 187
8. august 2024 187