Rekrutteringsfirma

fagchef for brandområdet hos rådgivende ingeniørvirksomhed i vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Tilbydes: Ansvar, udvikling og medbestemmelse (ordet ”nøglerolle” lyder måske som en floskel, nogle vil bruge, men læs videre og se, om det ikke rent faktisk passer her…)



I form af: Du bliver fagchef og får kæmpe indflydelse på, hvordan området,brand, udvikler sig. WSP har en klar ambition om at vækste, så kan du se dig selv være med på denne rejse, så kommer din fremtidige udvikling til at være fyldt med spændende muligheder.



Brænder du for dit fag, og vil du gerne blive endnu bedre? Måske du har et ønske om at tage en master i Brandsikkerhed eller andre relevante uddannelser/kurser – ikke noget problem, for WSP er villig til at investere i din faglighed.

Hvem er det hos: WSP Danmark, tidligere kendt som Orbicon, er med cirka 500 ansatte i Danmark og globalt set 49.000 ansatte en anerkendt rådgivende ingeniørvirksomhed med alle fagdiscipliner i huset, og du bliver dermed del af et velfungerende setup. Selve brandrådgivningen ligger under specialydelser, som er et strategisk fokusområde for WSP, hvilket betyder, at der er og bliver investeret kraftigt i området.



Konkrete arbejdsopgaver



• Som fagchef får du funktionsledelsen af området og bliver frontfigur for WSP på brandområdet, og du skal være med til optimering og udvikling af brandområdet i WSP Danmark.
• Pt. er der 4 brandingeniører i teamet, men den rejse, du kan komme med på, kommer helt sikkert til at føre til flere profiler i afdelingen (det er her, du har mulighed for at vækste sammen med afdelingen).
• Du kommer til at varetage projekter relateret til brand – projekterne kan være “interne” og komme fra projekteringsafdelingen eller fra eksterne kunder og være under specialistydelser.
• På projekterne vil du udarbejde brandstrategien og øvrig dokumentation for brand som krævet.
• Du vil også kunne blive ansvarlig for ressourcestyring og planlægning på opgaverne.

Dit faglige ståsted



• Du har berøring med ”byggebranchen”, det kunne være fra en rådgivende ingeniør-, entreprenør-, eller arkitektvirksomhed, kommune, beredskabsvæsenet, certificerings- og uddannelsesvirksomhed eller lignende.
• Du er erfaren med brandrådgivning og har forståelse for udarbejdelsen af brandstrategier og din rolle som rådgiver. Hvis du har erfaring med diverse simuleringer, vil det være et plus.
• Er du certificeret efter BR18, vil det være et plus, og det samme gælder, hvis du har en master i Brandsikkerhed. Er du endnu ikke certificeret, vil WSP gerne betale for din certificering og en master i Brandsikkerhed.

Om WSP Danmark


WSP Danmark er en rådgivende ingeniørvirksomhed med ca. 500 medarbejdere i Danmark og Grønland. Med danske rødder, der går mere end 150 år tilbage, arbejder WSP Danmark med at løse nogle af de store udfordringer inden for klimatilpasning, natur, miljø, forsyning, infrastruktur og bæredygtigt byggeri. Vi er en del af WSP, der er en af de førende rådgivere i verden med ca. 49.000 medarbejdere. Få mere information på https://www.wsp.com/da-DK
Orbicon blev en del af WSP sidste år og skiftede navn til WSP Danmark den 30. september 2020.

Vil du være en del af holdet?


Søg stillingen ved at trykke på "ansøg". Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af WSP. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. For yderligere information om jobbet kan du kontakte Thomas Randrup på 2227 8939/[email protected] eller Mathias Trankjær på 2232 3138 /mathias.trankjæ[email protected].

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Head of CRM & Sales Management , Tryg Privat

    Brænder du for at arbejde med Lead Management og omsætte data og indsigter til resultater? Har du lyst til at blive en del af vores salgsorganisation med ansvar for den daglige drift og stå i spids..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Marketing Consultant

    Brænder du for at skabe resultater gennem lead-generering, kunde-events og digital markedsføring? Har du en særlig interesse for retail-branchen og ønsker at arbejde med softwareløsninger til de st..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2