Studentermedhjælper til Digital Marketing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Taastrup

Er du passioneret for kommunikation og udvikling af digitale platforme? Er du dygtig til at redigere billeder og skrive fængende tekster med et glimt i øjet? Vil du være del af et team, som har til opgave at opkvalificere den digitale kommunikation på vegne af landets førende shoppingcentre?
Så er dette studiejobbet for dig!


Hos Danske Shoppingcentre er vi på nippet til at udrulle en omfattende, ny omni-channel strategi, og du kan komme med på rejsen. Som studentermedhjælper i det digitale marketingteam, vil du spille en aktiv rolle i arbejdet med at optimere og digitalisere kommunikationskanalerne for 18 af de førende shoppingcentre i Danmark. I rollen får du derfor en unik mulighed for at have fingeren på pulsen og udnytte dine marketingkompetencer på en bred pallette af opgaver. Jo mere du beviser at du kan, jo større ansvar vil du få.

Løsningernes legeplads
Som studentermedhjælper i marketingteamet, vil dine primære arbejdsområder være at assistere i udviklingen og opbygningen af 18 nye hjemmesider i ét fælles CMS (DynamicWEB). Du kommer til at indsamle, optimere og redigere content, såsom billeder og tekster (fx i Photoshop), og ligeledes kommer du til at lave forberedende opgaver ifm. de nuværende hjemmesiders migrering til det nye univers. Løbende laver vi optimeringsarbejde som SEO, test og databaserede justeringer i tæt samarbejde med de marketingansvarlige i vores 18 shoppingcentre.

Du vil blive en del af et mindre marketingteam, som hører under Commercial Development afdelingen i Danske Shoppingcentre, beliggende i City2, Høje Taastrup. Her tilbyder vi: Et studiejob i en dynamisk og udfordrende virksomhed, med mulighed for at skabe et bredt netværk. Interessant erhvervserfaring inden for digital udvikling, marketing og kommunikation, samt et udviklende, selvstændigt og meget alsidigt arbejdsmiljø, hvor en uformel omgangstone og et godt humør værdsættes.

Dine kompetencer. Vores samarbejde. Sammen skaber vi resultaterne.
For at have succes i rollen, skal du være struktureret og have en løsningsorienteret tilgang til alle typer af opgaver. Du skal være glad for nye udfordringer, og god til at tage initiativ samt finde på kreative løsninger. Du har et godt flow når du skriver tekster, og kan lide at redigere billeder. Og så er du udadvendt, imødekommende og samarbejdsvillig.

Vi forventer desuden at du:

  • Er i slutningen af din bachelor (og skal læse videre) eller i starten af din kandidat inden for kommunikation, digital marketing eller lign.
  • Er struktureret, grundig og systematisk, med en god teknisk forståelse
  • Har erfaring inden for CMS, Google Analytics samt billedredigering i fx Photoshop. Herudover er erfaring med SEO, digital kommunikation og marketing en stor fordel
  • Er flydende i professionelt dansk og engelsk
  • Er fleksibel og åben for alle slags opgaver

I stillingen forventes du at have en arbejdstid på ca. 10-15 timer om ugen, gerne med én-to hele dage på vores kontoret, hvis studieskemaet tillader det. Stillingen er med start 2. august 2021.

Har du spørgsmål?
Så kontakt Ditte Furstrand Nytofte, Online Manager, tlf. 27281801 eller Isabella Scordo Lyngh, HR-Koordinator, tlf. 22181523.

Sådan ansøger du
Klik på linket nedenfor og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler, og senest d. 25. juli. Der kan forekomme lidt senere svartider grundet sommerferie.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Taastrup
  • Tirsdag den 20. juli 2021

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing and Communications Manager

    Brand awareness og fokuseret markedsføring af Danmarks næststørste privathospitalCapio er på en spændende rejse. Vi har udviklet os fra at være et specialiseret privathospital til at være en af..
    • Marketingmedarbejder
    • Hellerup
    Få mere info
  • Experienced Global Product Manager - Cardio and Ne...

    [xxxxx] A/S◀ is currently looking for an Experienced Global Product Manager for Patient Monitoring within Cardio and Neurology to be based in Ballerup, Copenhagen. The role is reporting to the .
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Student assistant - digital marketing (SEO focus)

    Now you have the opportunity to join one of the world's leading companies within highly advanced hearing solutions. Our global Digital Marketing & Acquisition team is looking for a student assi..
    • Marketingmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 3
8. august 2024 3