Engageret og dygtig uddannelsesleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du være med til at omsætte strategiske målsætninger til praksisnær undervisning? Har du gode relationelle kompetencer og mod på dialog, tværfagligt samarbejde og ledelse tæt på opgaven? Så er du måske SOSU H’s nye uddannelsesleder.

Om jobbet
Som uddannelsesleder på SOSU H i Brøndby bliver du daglig leder for ca. 30 undervisere med forskellig faglighed. Vi uddanner SOSU-hjælpere og SOSU-assistenter og underviser både fysisk og online. Du trives med den tværfaglige ledelsesopgave og formår at holde fokus på kvalitet, progression og helhedsorientering i uddannelsesplanlægningen – også når vi har travlt. Du mestrer desuden samarbejdet i en stor politisk styret organisation, hvor den tværgående koordinering er en vigtig del af arbejdet. Du er tæt på undervisningen og de pædagogiske, faglige og driftsmæssige opgaver. I samarbejde med underviserne og uddannelseskoordinatorerne sikrer du hver dag, at vores elever modtager god undervisning ud fra vores pædagogisk didaktiske grundlag.

På adressen i Brøndby får du en uddannelseslederkollega, og I er sammen med uddannelseslederen i Herlev ansvarlige for den daglige drift i afdelingen med omkring 90 undervisere, der arbejder i teams. Sammen refererer I til uddannelseschefen for området.

Dine primære opgaver vil være:

  • Personaleledelse – både i forhold til opgaver, samarbejde, trivsel og kompetenceudvikling
  • Pædagogisk udvikling, organisationsudvikling og forandringsledelse
  • Undervisningsplanlægning og ressourcestyring af afdelingens daglige drift
  • Tæt samarbejde med den øvrige ledelse

Om dig
Du formår at skabe engagement blandt dine medarbejdere. Du har god forståelse for både omverden og organisation, kendskab til uddannelsesområdet og mod på at tage ansvar for flere forskellige uddannelser. Du kan lide at have en tæt dialog med dine medarbejdere og kollegaer og kan initiere samarbejde og udvikling. Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • Har ledererfaring – gerne inden for uddannelsesområdet
  • Har en relevant uddannelsesbaggrund inden for pædagogik, sundhed eller undervisning
  • Har faglig indsigt i uddannelserne, lovgivningen og eleverne praksisfelt
  • Er dygtig til at planlægge, prioritere og ressourcestyre
  • Har lederuddannelse på diplomniveau

Vi tilbyder
En stilling i en lærende og udviklingsorienteret organisation. Du bliver en del af en dedikeret medarbejdergruppe, der hver dag arbejder for, at vores elever får en god uddannelse. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på dialog, hjælpsomhed og rum til forskellighed. Vores fælles pædagogiske udgangspunkt er den levende og praksisnære undervisning. På tværs af alle vores afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os.

Som uddannelsesleder vil du være med til at sætte retning for og præge et uddannelsesområde med stor politisk bevågenhed på Danmarks største SOSU-skole. Du vil få ansvar, indflydelse og gode muligheder for kompetenceudvikling.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Jacob Bro, telefon 30 369 369.

Ansøgningsfrist og proces
Ansøgningen skal være os i hænde senest søndag d. 20. juni. Forventet tiltrædelse er d. 1. august 2021. Vi holder første og anden samtale i uge 25. Du vil blive bedt om at løse en case i forbindelse med anden samtale.

Ansøgning med kopi af CV og eksamenspapirer sendes elektronisk via link.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kursuscenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brøndby
  • Tirsdag den 20. juli 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation, we are redefining the boundar..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. juli 2024 5
25. juli 2024 5
24. juli 2024 6
23. juli 2024 6
22. juli 2024 6
21. juli 2024 6
20. juli 2024 6
19. juli 2024 6
18. juli 2024 6
17. juli 2024 6
16. juli 2024 6
15. juli 2024 6
14. juli 2024 6
13. juli 2024 6
12. juli 2024 6
11. juli 2024 4
10. juli 2024 4
9. juli 2024 4
8. juli 2024 4
7. juli 2024 4
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 4
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 4
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3