Marketingskonsulent til Danmarks største mobilitetsselskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Kollektiv transport er en del af den offentlige velfærd. De fleste har en holdning til kollektiv transport, og rigtig mange er meget afhængige af den for at få hverdagen og deres sociale liv til at hænge sammen. I Movia arbejder vi for at sikre god og klimavenlig mobilitet overalt på Sjælland. Det skal gøre kollektiv transport til et attraktivt transportvalg.

Vil du være med til at synliggøre den kollektive transports betydning for borgere, klima og vækst? Vil du være med i arbejdet for at styrke vores image? Og brænder du for at positionere nogle af de brands og produkter, som danskerne benytter mest?

Movias forretningsplan tegner vejen for vores arbejde og virksomhed i fremtiden med fokus på blandt andet grøn omstilling, bedre service og nye teknologier. Vi søger en fagligt stærk marketingkonsulent til at hjælpe os med at nå vores mål.

Vi har rigtig travlt. Stillingen ønskes derfor besat hurtigst muligt med en kvalificeret, erfaren, udadvendt og grundig medarbejder, som får mange spændende opgaver for Movia og Lokaltog A/S i en stor politisk ledet virksomhed i et unikt krydsfelt mellem private virksomheder, kommuner og regioner.

Movia er Danmarks største mobilitetsselskab. Vi transporterer årligt over 200 mio. kunder i bus, lokaltog, flextrafik og plustur. Vi samarbejder med DSB og Metroselskabet om at udvikle og brande den kollektive transport gennem DOT, og så er vi medejere af blandt andet Lokaltog A/S, som har 9 lokalbaner på hele Sjælland. Opgaven bliver at styrke Movias og Lokaltogs brand med fokus på kundevækst og lokal/regional profilering, linjeidentitet for de mange lokalbaner og styrket samarbejde med kommuner og regioner om events og kollektiv transport.

Du bliver en del af vores direktionssekretariat med direkte reference til vores kommunikationsdirektør. Du er derfor placeret centralt i virksomheden, tæt på beslutningsprocesserne og på arbejdet i direktion og bestyrelse.

Du får ansvar for:

  • kampagnestyring, udvikling og eksekvering af markedsføringskampagner, herunder samarbejde med bureauer, interessenter og øvrige leverandører.
  • samarbejde og koordinering af projekter og kampagner på tværs af fagligheder og trafikselskaber
  • at lede og deltage i forskellige projektarbejder i Movia og i Lokaltog A/S
  • at brande den kollektive transport igennem DOT

Derudover får du løbende opgaver af varierende indhold og omfang, som afspejler dine kompetencer og kvalifikationer.

For at lykkes i stillingen skal du være:

  • detaljeorienteret og kommunikationsstrategisk tænkende
  • gerne have en akademisk uddannelse (cand.merc., cand.com. etc.)
  • minimum 3 års relevant erhvervsfaring fra privat eller offentlig virksomhed
  • kunne budgetstyre og forhandle med leverandører samt have kritisk øje i kampagneudvikling
  • stærk til præsentation, formidling og skriftlig kommunikation
  • indsigt i politisk drevne organisationer eller centraladministrationen og erfaring med at arbejde med mange interessenter er en fordel

- og personlige kvaliteter, som svarer til stillingens indhold og niveau:

  • analytisk, struktureret, effektiv
  • god til at etablere samarbejde internt og eksternt
  • stærke koordinationsevner
  • ambitiøs, men uden behov for selv at være i centrum

- og så er du en god kollega med godt humør og politisk tæft.

Vi tilbyder en spændende hverdag, stejl læringskurve og højt tempo
Direktionssekretariatet er en del af Movias forretningsenhed Kommerciel og Kunder. Direktionssekretariatet består pt. af 17 medarbejdere, som ud over kommunikation og markedsføring har ansvar for betjeningen af Movias direktion og bestyrelse, strategi- og forretningsplan, public affairs, samfundsansvar, jura og strategisk indkøb. I Forretningsenheden Kommerciel og Kunder ligger også det kommercielle ansvar samt ansvaret for trafikinformation. Forretningsenhedens øverste leder er kommunikationsdirektør Camilla Struckmann, som du vil referere til i det daglige.

Moderne, nyistandsat arbejdsplads
Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i nye, moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby St. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. august 2021 eller snarest derefter.

Vi tilbyder fleksibilitet og får også brug for din.

Mandag den 24. maj 2021. Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 22 og 23.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt kommunikationsdirektør Camilla Struckmann på telefon 36 13 18 83 eller på mail [email protected].

Ansøgning

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Valby
  • Mandag den 24. maj 2021

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Trade Marketing Representative - Sydsjælland

    .BAT Danmark søger Trade Marketing Representative (Kørende Sælger) til SydsjællandDrømmer du om en karriere inden for salg og i en international markedsledende organisation? Trives du i en .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing Strategist

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobAre you a dynamic and experienced Marketing Strategist looking to make a significant impact? Join our Marketing Strategy team at [xxxxx], where you will .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1