[xxxxx] Rørteknik søger marketingmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Vil du være med til at udvikle vores markedsføring, og har du erfaring med udarbejdelse af materialer til understøttelse af salgsarbejdet, så er det måske lige dig, vi har brug for?

Til vores hovedkontor i Aarhus, søger vi snarest muligt en marketingmedarbejder, der er motiveret til at gøre en forskel. Du bliver en del af vores afdeling Rørteknik, der er europæisk markedsledende med en markant international profil inden for det specialiserede forretningsområde opgravningsfri rørfornyelse og har siden 1978 udviklet metoder og patenteret udstyr. Vores teknikker og metoder minimerer behovet for opgravning, nedbrydning og ophugning, hvilket giver færre gener, bedre økonomi og et bedre miljømæssigt aftryk.

Udadvendte aktiviteter og ansvar for daglig drift

Du kommer til at gennemføre marketingprojekter, men vil også være ansvarlig for den daglige drift inden for afdelingens markedsføring. Opgaverne løser du i samarbejde med afdelingens forretningsenheder og Aarsleffs centrale kommunikationsafdeling.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • udarbejdelse og vedligeholdelse af præsentationsmateriale
  • deltagelse i udvikling af online-markedsføringsstrategi, herunder brug af sociale medier, lead generering og aktivering af hjemmeside
  • planlægning af vores messeaktiviteter samt koordinering af materialer og udstyr

  • udarbejdelse af case stories, herunder drive og koordinere processen i samarbejde med kolleger og eksterne samarbejdspartnere
  • koordinering af den løbende annoncering og gennemførelse af kampagner.


Da Rørteknik har afdelinger i både Aarhus og København, skal du være indstillet på at løse opgaver på tværs af landet, og derfor vil det også blive nødvendigt med arbejdsdage på vores kontor i København. Derudover vil der være en begrænset rejseaktivitet i forbindelse med samarbejde med vores udenlandske selskaber.

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og gerne nogle års erfaring fra en lignende stilling.

Du er stærk inden for digitale marketingværktøjer således at du kan udfordre på muligheder. Du deltager gerne aktivt i eksekvering af opgaverne, både når det gælder udvikling og drift.

Derudover kan du svare ja til følgende:

  • du er målrettet, selvkørende og kan sætte dit eget præg på opgaveløsningen
  • du har overblik og er omhyggelig med arbejdet i en hverdag med et højt aktivitetsniveau
  • du får gode idéer, som du er i stand til at føre ud i livet
  • du sætter fokus på samarbejde og er med til at gøre dagligdagen humørfyldt.

Det er ligeledes vigtigt, at du taler og skriver både dansk og engelsk, ligesom tysk vil være en fordel.

Mulighed for personlig og faglig udvikling

Vi tilbyder dig et udfordrende job i en virksomhed, der som markedsleder sætter standarden. Du vil få mulighed for selv at præge arbejdsopgaverne og vil opleve stor frihed under ansvar. Du bliver en del af et uformelt miljø med engagerede kolleger og et godt samarbejde på tværs.

Vi har stort fokus på arbejdsmiljøet og ønsker at være bedst i branchen, derfor skal du også være med til at skabe et sikkert og værdiskabende arbejdsmiljø.

Lyder det som noget for dig?

Indkomne ansøgninger vil blive behandlet løbende, og vi afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rette profil. Derfor ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt og senest den 23. januar 2022.

For spørgsmål eller yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte salgs- og marketingchef Peder Bjerre Jakobsen, 4044 2430 eller [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Viby J
  • Søndag den 23. januar 2022

Lignende jobs

  • Digital Marketing Internship

    📍 Aarhus 📆 As soon as possible👩🏽‍💻 On site 📚 Student PageStudent PageWe are looking for interns who are eager to learn the ropes of digital marketing – with the goal of making a long career..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingpraktikant, eftermarked

    Er du under uddannelse? Er du skarp, nysgerrig og interesseret i at få konkret erfaring med analyse og marketing i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som marketingpraktikant til vores marke..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2
7. august 2024 3