Analytisk Produktkoordinator med fokus på marketing, salg og udvikling til OK

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Er du passioneret for at skabe sammenhæng mellem markedsføring, salg og produktudvikling? Har du flair for at koordinere og optimere, så er du måske OK’ nye Produktkoordinator! Vi leder efter en engageret, struktureret og analytisk kollega, der vil spille en central rolle i at styrke vores kommercielle aktiviteter og sikre, at vores produkter og marketingindsatser står skarpt på markedet.


En vigtig koordineringsrolle, der udvikler forretningen
Som produktkoordinator er det dit ansvar at servicere og koordinere opgaver og processer i tæt samarbejde med dine tværfaglige kolleger i blandt andet Udvikling, Marketing og Salg. Målet er kontinuerligt at optimere kunderejsen og processerne inden for varmepumper. Derudover er du med til at sikre, at resten af organisationen understøtter kundernes behov.

Du får en bred berøringsflade med mange forskellige typer af opgaver og flere dele af organisationen, men du vil samtidig også få dit eget ansvar for erhvervskundesegmentet.

Du kan se frem til en hverdag med varierende opgaver, hvor du har ansvar for:

  • Koordinering mellem Udvikling, Marketing og Salg for at sikre et effektivt samarbejde og fremdrift
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af salgsmateriale og webindhold
  • Koordinering, planlægning og analytisk opfølgning på marketingskampagner
  • Event koordinering, herunder planlægning af f.eks. webinar
  • Aktiv deltagelse i produktudvikling, herunder facilitering projektledelse af udviklingsworkshops
  • Indsamling af produkt- og markedsanalyser for at understøtte beslutningsprocesser
  • Support til Markedschefen på alle kommercielle opgaver
  • Hands-on produktion og distribution af markedsføringsmateriale, webindhold og produktinformation

Vi forestiller os, at du er…
passioneret og kompetent inden for markedsføring, og har en skarp analytisk sans, der blandt andet gør dig i stand til at gennemføre markeds- og produktanalyser og opfølgning på diverse kampagner.

Du arbejder systematisk og struktureret, hvilket gør dig i stand til at levere gode resultater og se projekter igennem, selv når udfordringerne opstår. Din tilgang til arbejdet er præget af fornuft, hensynsfuldhed og venlighed, og du er således en god samarbejdspartner i både interne og eksterne relationer.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, og du kan både være nyuddannet med erfaring fra studiejob eller have et par års erfaring fra en rolle inden for markedsføring, webudvikling eller produktudvikling. Uanset baggrund er det rig mulighed for at udvikle dig i rollen og ikke mindst præge din stilling i den retning du ønsker at bevæge dig.

En social arbejdsplads med gode rammer til medarbejderne
Hos OK vægter vi det sociale og har en personaleforening, som står i spidsen for fællesspisning, julefrokost og sommerfest for hele virksomheden.

Vi tilbyder dig et job på 37 timer i en virksomhed i rivende udvikling som har fokus på den grønne omstilling. Din lønpakke, som fastlægges efter kvalifikationer, indeholder en attraktiv pension, ulykkes- og sundhedsforsikring og desuden en lækker og velassorteret kantineordning med morgenmad og frokost.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Markedschef Bo Overgaard på +[xxxxx]og ellers så send os dit CV og ansøgning inden d. 5. september. Vi planlægger at afholde 1. samtaler i uge 37 og 2. samtaler i uge 38.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 21.08.2024
  • Marketingmedarbejder
  • Viby J

Lignende jobs

  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingpraktikant, eftermarked

    Er du under uddannelse? Er du skarp, nysgerrig og interesseret i at få konkret erfaring med analyse og marketing i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som marketingpraktikant til vores marke..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Analytisk Product Manager med fokus på udvikling, ...

    Har du flair for eksekvering af strategier og et kommercielt mindset? Falder samarbejde dig naturligt? Og kan du se dig selv i en selvstændig rolle med fokus på dit eget digitale produkt? Hos OK sø..
    • Marketingmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2