Rekrutteringsfirma

Maskiningeniør til banebrydende produktudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Teknik Bureauet søger for DANSK TEKNOLOGI i Allerød en erfaren og innovativ udviklingsingeniør med stor drivkraft og lysten til at arbejde med alsidige og komplekse projekter.DANSK TEKNOLOGI ønsker at udvide deres kompetente udviklingsteam med endnu en erfaren ingeniør med fokus på udvikling af banebrydende mekaniske løsninger inden for en bred vifte af industrier.

Du får:


En stilling med alsidige og udfordrende opgaver der løses på kontoret i Allerød, i et tæt samspil med både dine kollegaer hos DANSK TEKNOLOGI og kundernes udviklingsafdelinger.

  • Du er med til at afholde de indledende kundemøder, specificere udviklingsopgaven, præsentere idéoplæg, skabe rammerne for projektet og vurdere den tekniske gennemførelse.
  • Du arbejder hands-on med forsøg, design og konstruktionsarbejde i Inventor og udarbejder dokumentation – ligesom du er med til at udvikle og afprøve funktionsmodeller og prototyper samt deltager ved opbygning af testopstillinger.

Du er:


Uddannet ingeniør med speciale i Maskinteknik, Konstruktion og Mekanik, Design og Innovation el.lign. kombineret med minimum 5 års erfaring efter endt uddannelse.

  • Du har erfaring og kompetencer inden for udvikling af komplekse løsninger – gerne med anvendelse af Inventor. På hjemmesiden kan du se mange af de banebrydende løsninger, der er udviklet gennem tiden. Dansk Teknologi: Projekteksempler (dansk-teknologi.dk)
  • Du er vant til at have kundekontakten og kan præsentere idéoplæg og afholde workshops.
  • Du foretrækker et udfordrende og afvekslende arbejde, der virkelig stiller krav til at identificere problemets kerne og tænke flere skridt frem.
  • Du har flair for teknik, er praktisk anlagt og har teorien i orden. Du arbejder systematisk og veksler mellem sund fornuft og avancerede metoder.
  • Du har økonomisk sans og lægger vægt på at overholde både tidsplaner og budgetter.
  • Du har lyst til at være en del af en lille dynamisk og beslutsom enhed, hvor alle kender hinanden.
  • Du mestrer flydende dansk og engelsk og har gode kommunikative evner.

DANSK TEKNOLOGI:


DANSK TEKNOLOGI giver dig muligheden for at arbejde med innovative løsninger og teknologier – baseret på både gennemprøvede metoder og på evnen til at tænke nyt. Du bliver en del af et dynamisk udviklingsteam i en solid vækstvirksomhed, hvor talrige projekter har været banebrydende og medført stor kommerciel succes og fremgang for vores kunder. Du kommer til at arbejde i et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor du kan veksle mellem teori og praksis. Din daglige arbejdsplads vil være på kontoret i Allerød, i flotte og lyse omgivelser, hvor der i tilknytning til kontoret er et stort forsøgsværksted, som bruges til at bygge funktionsmodeller, prototyper og maskiner samt til at finde praktiske løsninger på komplekse problemer. Der er en høj grad af frihed under ansvar i jobbet med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil opleve et godt teamwork med kompetente og sociale kolleger og et inspirerende samspil med spændende kunder. Du tilbydes gode personalevilkår og en lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer.

Din ansøgning og CV uploader du HER .

Vi glæder os til at læse den.Du er velkommen til at ringe eller skrive til Senior Business Consultant Susanne Lund hos Teknik Bureauet på 4121 1319 eller [email protected]. Vi interviewer løbende til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Erfaring Over 4 år IT/CAD 3D Beliggenhed Allerød Tiltrædelse Hurtigst muligt Ansættelsesform Fuldtid Kontaktperson Susanne Lund 41211319 og [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Allerød

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor Level 1

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør, GMP Pharma, Krüger/1879

    Maskiningeniør, GMP Pharma, Krüger/1879 VirksomhedenKrüger er en international miljøvirksomhed med speciale i bæredygtig vandbehandling. De arbejder som råd..
    • Maskiningeniør
    • Klampenborg
    Få mere info
  • Heating Ventilation Air Condition (HVAC) Engineer,...

    [xxxxx] is looking for a Heating Ventilation Air Condition (HVAC) Engineer to join the company. The successful candidate will be part of a dynamic team working on every design step from th..
    • Maskiningeniør
    • Helsingør
    Få mere info
  • Ansvarlig til Industrial Engineering

    Vil du til førende senge/madrasbrand virksomhed, der tænker stort og anderledes? Tempur Sealy International Inc. er verdens største sengeleverandør. Virksomheden udvikler, producerer og markeds..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Allerød over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0