R&D Ingeniør – vær med til at udvikle fremtidens spåntagende industri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Du bliver del af - og en vigtig brik i - en mindre, dynamisk organisation med klare vækstmål og strategier - til fordel for danske produktionsvirksomheder.

DAMRC - Danish Advanced Manufacturing Research Center – er førende inden for metalbearbejdning og internationalt anerkendt for banebrydende innovationer. Vores opgave er igennem innovation og brug af den nyeste teknologi, at hjælpe danske virksomheder med at få succes. Vi er i tæt samarbejde med vores medlemmer, der bl.a. tæller flere af de førende virksomheder inden for metalforarbejdning og maskin-industri. Vi er i gang med mange spændende projekter, derfor søger vi en ny medarbejder til Research & Development med fokus på reduktion af indre materialespændinger i metal ved brug af vibrationer.

Udvikle, efterprøve og udbrede ny teknologi
Du bliver en nøgleperson i nationale og internationale forsknings-og udviklingsprojekter fra den indledende idefase til det færdige resultat. Herigennem får du mulighed for, på et fagligt højt internationalt niveau, at udbygge dine kompetencer både inden for spåntagende bearbejdning og vibrationsafspænding af materialer og konstruktioner.

Du vil være driver og ansvarlig for opgaverne i teknologiområdet vedrørende materialespændinger og vibrationer, samt indvirkningen af spændinger i forbindelse med bearbejdning.
Du skal være med til at udvikle og modne ny teknologi i vores Teknologicenter og gennemføre proces- og produktionsoptimeringer i industrien.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse, sandsynligvis som maskiningeniør med indgående kendskab til materia-ler og residualspændinger. Hvis du har erfaring med bearbejdning eller svejsning er dette en fordel i jobbet. Du har det tekniske overblik og vedholdenheden, samt lyst og vilje til at tage fat på teknisk svære overvejelser og problemstillinger.

Jobbet indebærer kommunikation både eksternt og internt og det er derfor vigtigt, at du kan formulere dig klart i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Noget for dig?
Hvis det lyder som det rette job for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. Samtaler holdes løbende og ansættelse vil ske, når den rigtige person er fundet, så send allerede ansøgningen i dag.

Har du spørgsmål så kontakt venligst Operationschef, Christian Skov Lillelund
[email protected]


Ansøgningen og CV bedes sendt på mail som Word/pdf til Lene Nielsen [email protected]
mrk. DAMRC R&D Engineer
Læs mere om DAMRC på WWW.DAMRC.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Herning
  • Mandag den 02. august 2021

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Herning

    Mechanical Design for Automation Projects: Utilizing Autodesk Inventor for designing, including analyses of 3D models in terms of strength, weight, and moment of inertia. Preparing related bills .
    • Maskiningeniør
    • Herning
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Silkeborg

    Maskiningeniør søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Maskiningeniør
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Herning over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1