R&D Ingeniør - Materialer - med interesse for spåntagende bearbejdning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Hos DAMRC i Herning har vi succes med at løfte danske bearbejdningsvirksomheders konkurrencekraft. Det gør vi gennem målrettet forskning og vidensdeling omkring procesoptimeringer og teknologiske løsninger. Vi er et medlemsbaseret Teknologicenter, der er skabt af industrien for industrien.

Vi er i stabil vækst og oplever øget interesse fra en lang række virksomheder og interessenter. Vi er i DAMRC yderst ambitiøse og ser et kæmpe potentiale for videre udvikling.

Vi søger en R&D ingeniør indenfor materiale spændinger, som ser og anvender sin faglighed og sine samarbejdsevner i et helhedsorienteret udviklingsmæssigt perspektiv, og som brænder for at blive medskaber af vores vækstrejse.

Har du stor praktisk og teoretisk maskinteknisk forståelse? Betragter du dig selv som innovativ og med god pionerånd?

Så læs videre …

Din rolle

Du bliver del af et højteknologisk videncenter i kraftig vækst og udvikling, og du inviteres til at bidrage både fagligt og menneskeligt til vores fælles rejse.

Du får stor kontakt til vores kunder og medlemmer og tilbringer sammen med dine kolleger en del tid ude hos vores mange spændende samarbejdsvirksomheder. De spænder forretningsmæssigt vidt og fremstår med meget forskellige ønsker og behov for teknisk sparring, og samtidigt kan kulturen indenfor det maskintekniske univers til tider opleves konservativ. Du skal navigere sikkert i disse vekslende miljøer og sørge for, at vi kommer sikkert i mål på de enkelte projekter.

Du bliver en nøgleperson i nationale og internationale forsknings-og udviklingsprojekter fra den indledende idefase til det færdige resultat. Herigennem får du mulighed for, på et fagligt højt internationalt niveau, at udbygge dine kompetencer. Du kommer til at arbejde med opgaver i teknologiområdet vedrørende materialespændinger og vibrationer, samt indvirkningen af spændinger i forbindelse med bearbejdning. Du skal være med til at udvikle og modne ny teknologi i vores Teknologicenter og gennemføre proces- og produktionsoptimeringer i industrien.

Din faglige profil

  • Solid praktisk og teoretisk maskinteknisk forståelse.
  • Uddannet ingeniør med speciale indenfor materiale - gerne nyuddannet
  • Indgående kendskab til materialer og bearbejdning heraf
  • Flair for formidling og vidensdeling til vidt forskellige målgrupper
  • Praktisk erfaring med bearbejdning er et plus (eks. Uddannelse som Industritekniker)
  • Stærke IT-kundskaber og opdateret maskinteknisk viden
  • Kommunikerer flydende på dansk og godt på engelsk i skrift og tale
  • Stærke analytiske evner
  • Optimalt under 45 min. transporttid til Herning og E45

Din menneskelige profil

Du motiveres af at skabe resultater af høj kvalitet sammen med og gennem andre. Du trives i en faciliterende udadvendt rolle med fokus på at få folk til at lykkedes sammen, og hvor du med entusiasme kan knytte DAMRC’s teknologier og DNA sammen med virksomhedernes behov og ønsker. Du er god til at kommunikere med alle aktører og verdensmester til at se og analysere dig frem til værdiskabende innovative teknologiske løsninger.

Du er bevidst om, at du ikke kender svaret på alt og bruger derfor aktivt dit netværk og bagland til at nå i mål. Du er strategisk lyttende og formår med klare korte sætninger at få dit budskab igennem. Du har et godt og positivt drive og formår samtidigt at sætte dig fagligt i respekt, når situationen kræver det. Du har et rational mindset og løser udfordringer proaktivt i optakten frem for at skubbe dem foran dig. På hjemmebanen møder du dine kolleger med tillid, og du har en høj etik samt en stærk integritet. Du trives godt i en mindre og uformel organisation med plads til et godt grin.

Om DAMRC

DAMRC - Danish Advanced Manufacturing Research Center - er førende inden for metalbearbejdning og internationalt anerkendt for banebrydende innovationer. Vores opgave er at hjælpe danske virksomheder til succes gennem innovation og brug af nyeste teknologi. Vi er i tæt samarbejde med vores medlemmer, der bl.a. tæller flere førende virksomheder inden for metalforarbejdning og maskinindustri. DAMRC beskæftiger i dag 13 medarbejdere og er lokaliseret i Herning.

Læs mere om os på www.damrc.dk

Next step

Vi ønsker at sikre det rigtige match mellem dig og os, og det rigtige match går som bekendt begge veje. Send venligst målrettet ansøgning og cv som pdf via mail mrk. ’ Ingeniør – materialer´ til administrationsansvarlig Lene Nielsen, [email protected]. Spørgsmål til processen rettes til Lene på 21545054. Har du spørgsmål af væsentlig karakter til selve stillingen, så kontakt venligst Operationschef, Christian Skov Lillelund på [email protected]. Vi gennemfører samtaler løbende og ansættelse er snarest muligt, så du må godt være frisk på tasterne.

Vi behandler din henvendelse med fortrolighed og i henhold til retningslinjer for GDPR.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Herning
  • Fredag den 26. august 2022

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Du er først og fremmest den passionerede ”håndværker”, som elsker at lave komplekse konstruktioner til ”heavy-duty” industri og produktionsanlæg. Men DERUDOVER, sætter du også pris på Et..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Maskiningeniør søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Løgstrup

    Vi hjælper visionære virksomheder, organisationer og samfund med at slutte ringen og sikre en stabil og klimavenlig energiforsyning. Vi gør det, fordi det er nødvendigt, og fordi det kan betal..
    • Maskiningeniør
    • Løgstrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Herning over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0