Konstruktionsingeniør ● Maskin- eller automationsbranchen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nibe

Den nordjyske virksomhed Danish Crane Building A/S har eksisteret siden 1983 og har gennem årene udviklet sig til at være Danmarks førende leverandør af kranløsninger.

Danish Crane Building konstruerer, producerer, monterer, servicerer og vedligeholder traverskraner, svingkraner, portalkraner, fuldautomatiske kraner, maskinrumskraner og special kraner.

Vil du læse nærmere om Danish Crane Building A/S, så se her: www.dcb.dk

Med hovedsæde i Nibe, ca. 15 km vest for Aalborg, beskæftiger virksomheden ca. 85 medarbejdere. Virksomheden er i kraftig udvikling og behovet for produktudvikling samt fremstilling af kundetilpassede kranløsninger er stærkt stigende.

For at styrke virksomheden yderligere, søges nu en:


Konstruktionsingeniør ● Maskin- eller automationsbranchen ●

Med reference til Danish Crane Building A/S’ Teamleder for Mech Engineering, bliver du en vigtig brik i at sikre fremtidens kraner.

Afdelingen består af dygtige specialister, som alle er kendetegnede ved et stort engagement og en indgående interesse for mekanik og udvikling og de nyder alle at arbejde med kundespecifikke projekter.

Det forventes, at

  • Du skal være med til at sikre at de bedste kraner og løsninger bliver konstrueret og med dit overblik, nysgerrighed og interesse bidrage til, at Danish Crane Building A/S konstant udvikler sig.
  • Du sikrer at gældende krav er overholdt og dokumentationen er på plads.
  • Du sikrer en optimal konstruktion af kundetilpassede automatikkraner.
  • Du har det rette fokus til at skabe en standardplatform for konstruktion af standard- og specialkraner, både på mekanisk konstruktion samt automation.
  • Du er med til at skabe et teamwork og sætte nye standarder i konstruktionsafdelingen, således afdelingen fremstår som et serviceorgan overfor øvrige afdelinger, herunder i særdeleshed salg, men i høj grad også yder tværfunktionel støtte og teknisk assistance til projektledelse, produktion, indkøb m.fl.

Du har optimalt en uddannelsesmæssig baggrund som maskin- eller mekatronik-ingeniør, og har nogen års erfaring fra en lignende rolle indenfor maskinbyggerbranchen. Du kender således til industrien. Du er vant til at arbejde tæt sammen med kunder og kolleger på alle niveauer, om at udvikle det rette layout, og har stor erfaring med at bestykke en optimal løsning, både inden for mekanik som automatik, med de rette komponenter. Du er en særdeles kompetent konstruktør, du kan din statik og du drives af din faglige stolthed, når løsningerne fungerer optimalt hos kunderne. Du kan begå dig i et internationalt miljø og evner at navigere på flere niveauer.

Du har en struktureret arbejdsform, og du har tilegnet dig en række rutiner og værktøjer der gør, at du har overblik, når andre graver sig ned i detaljerne. Som person trives du i en flad organisation, og du skaber tillid blandt kolleger og samarbejdspartnere gennem en løsningsorienteret og forudsigelig tilgang til opgaver og udfordringer.

Du taler og skriver flydende dansk og engelsk, således du også kan kommunikere med kunderne. Du arbejder fortroligt med AutoCad/Inventor samt MS Office og har du herudover erfaring med MS Dynamics NAV, så er det et plus, men intet krav. Der vil være moderat omfang af rejseaktivitet. Bopæl ser vi gerne er i fornuftig køreafstand af domicilet i Nibe.

Du tilbydes en nøglerolle i den videre udvikling af virksomheden. Danish Crane Building A/S har succes, og der er mange store projekter undervejs, hvor netop konstruktionsafdelingens evne til at levere de rette løsninger og bidrage til præcis projektgennemførelse bliver et væsentligt fundamentet for den fremtidige succes.

Vi kan tilbyde dig et meget spændende job i en virksomhed, der er i markant udvikling, med kompetente kolleger, et stærkt brand og gode karrieremuligheder.

Kan du genkende dig selv i de forventninger vi har til en kommende konstruktionsingeniør, så send en ansøgning som Word eller PDF mærket ”DCB-ING1” til [email protected]

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Varberg Management ApS, indehaver Jan Varberg på + 45 5151 5422.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nibe.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Nibe
  • Onsdag den 28. august 2019

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor Level 1

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Ansvarlig til Industrial Engineering

    Vil du til førende senge/madrasbrand virksomhed, der tænker stort og anderledes? Tempur Sealy International Inc. er verdens største sengeleverandør. Virksomheden udvikler, producerer og markeds..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Nibe

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Nibe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Nibe over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0