Projektleder ● Internationale projekter ● Overblik ● Maskinteknisk ●

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nibe

Den nordjyske virksomhed Danish Crane Building A/S har eksisteret siden 1983 og har gennem årene udviklet sig til at være Danmarks førende leverandør af kranløsninger.

Danish Crane Building konstruerer, producerer, monterer, servicerer og vedligeholder traverskraner, svingkraner, portalkraner, fuldautomatiske kraner, maskinrumskraner og special kraner.

Vil du læse nærmere om Danish Crane Building A/S, så se her: www.dcb.dk

Med hovedsæde i Nibe, ca. 15 km vest for Aalborg, beskæftiger virksomheden ca. 85 medarbejdere. Virksomheden gennemgår en meget positiv udvikling og har en klar og ambitiøs strategiplan med fokus på yderligere vækst.


For at kunne håndtere tilgangen af ordrer, søges nu en:


Projektleder ● Internationale projekter ● Overblik ● Maskinteknisk ●

Du vil indgå som en vigtig spiller i projektafdelingen og du bliver ansvarlig for at styre Danish Crane Building A/S’ projekter sikkert i hus. Danish Crane Building A/S er i dag organiseret således, at projektafdelingen er den centrale afdeling i virksomheden, hvorfor din rolle også vil være ganske central og med stor indflydelse. Du vil blive tildelt konkrete projekter, hvor du får selvstændigt ansvar. Der er tale om kundespecifikke projekter i størrelsesordenen 0,5-20 mio. kr. Mindre/mellemstore projekter kører du selv, mens større projekter styres af en projektgruppe.

Vi kan tilbyde internationale aktiviteter, da opgaverne hovedsageligt er uden for landets grænser, hvor der primært er tale om de nære markeder, bl.a. Skandinavien, UK, Baltikum og Tyskland. Der vil være moderat omfang af rejseaktivitet, hvor vi forventer ca. 30-40 dage om året, dog gerne mere, såfremt du har lysten og opbakningen.

Du bliver målt på din evne til at gennemføre projekter til tiden og inden for den givne økonomiske ramme. Vi ser gerne, at du i samarbejde med dine kollegaer i projektafdelingen vil videreudvikle og forbedre vores projektmodel. Du kommer til at have berøringsflade med konstruktionsafdelingen, montageafdelingen, salgsafdelingen, teknisk afdeling, software- og hardwareafdelingen samt serviceafdelingen.

Du har nogen års erfaring som projektleder fra en lignende stilling i en international orienteret produktionsvirksomhed. Uddannelsesmæssigt er det en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund og efterfølgende har læst ingeniør, maskinmester, maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende. Men vi vægter din erfaring samt evne til at styre projekter højere end din uddannelse.

  • Du er systematisk og struktureret i dit arbejde og sætter en ære i at overholde deadlines.
  • Du er imødekommende, har et stort drive, er resultatorienteret og robust.
  • Du har kommerciel forståelse, kan sætte dig ind i en kontrakt og ved hvad købmandskab betyder. Du forstår vigtigheden af teamwork og er vant til samarbejde på tværs af organisationen.
  • Du besidder stort overblik og er vant til at håndtere til tider pressede situationer.
  • Du har erfaring med at navigere internt, finde den rette samarbejdspartner og vide, hvor du skal søge support og viden.
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk, således at du begår dig ubesværet blandt kunderne.
  • Du kender AutoCad/Inventor og kan åbne/læse tegninger.
  • Du er habil IT bruger og har du herudover erfaring med MS Project, så er det et plus, men intet krav.
  • Bopæl ser vi gerne er i fornuftig køreafstand af domicilet i Nibe.

Vi tilbyder ansættelse i et godt og veldrevet firma, hvor udvikling, produktion og salg, af et af markedets mest solide produkter er drivkraften. Du vil få en løn som modsvarer dine kvalifikationer, samt de goder der ellers hører sig til.

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word eller PDF mærket ”DCB-PRO4” til [email protected]

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Varberg Management ApS, indehaver Jan Varberg på + 45 5151 5422.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nibe.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Nibe
  • Onsdag den 28. august 2019

Lignende jobs

  • Seniorprojektleder til Vand- og afløbsområdet hos ...

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Er du vores nye ERP-projektleder?

    Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring og søger efter en virksomhed, der er økonomisk robust, med en vækst på 100 % over de sidste 3 år og i dag omsætter for +700 mio..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Vil du have faglig udvikling i en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien? Vil du være projektleder i en virksomhed med sund økonomi, hvor der er fokus på optime..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Fagkoordinator i Kundeadministration hos Nordværk

    Er du klar til at blive en del af holdet hos Kundeadministrationen i Nordjyllands største affaldsselskab? Kan du gå forrest som rollemodel og kulturbære ved at dyrke en fælles "vi kultur" og den vi..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Nibe

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Nibe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Nibe over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0