Mechanical Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Er du til udvikling af højteknologiske automationsløsninger, og kan du se dig selv indgå i store projekter, hvor fokus er på at skabe de absolut bedste produktionsanlæg til medicoindustrien? Kan du bidrage med innovative løsninger indenfor mekanisk design, og er du fremfor alt en holdspiller? Så er det dig, vi søger!

MME Nordic A/S er en vaskeægte innovativ nordjysk virksomhed. Vi har på få år markeret os på markedet med vores mange års erfaring og viden inden for udvikling og levering af produktionsanlæg og kvalitetsmaskiner til medicoindustrien.

I forbindelse med virksomhedens vækstrejse søger vi i MME Nordic en projektstærk Mechanical Engineer med solid faglig ballast. Vigtigt er, at du kan dit håndværk til UG, og du motiveres af at indgå i større projekter, hvor mange stakeholders skal imødekommes. Fra idé til virkelighed I stillingen som Mechanical Engineer bliver du en del af hjertet i virksomheden, hvor både ideerne og de reelle maskiner bliver produceret.

Du kommer til at arbejde med at designe og beregne mekaniske løsninger i henhold til MME´s kunders krav, egne kvalitetsprocedurer og interne retningslinjer.

Hverdagen vil byde på mange forskellige typer af opgaver, hvor du både skal arbejde selvstændigt og teamorienteret. Der er altid sparring at finde på kontoret kombineret med garanti for personlig og faglig udvikling. I MME Nordic vægter vi samarbejdet med kunderne højt, og du får derfor en central rolle i forhold til at bibeholde og udbygge det gode renommé, som er blevet virksomhedens varemærke.

Primære arbejdsopgaver:

  • Forstå kundens ønsker/krav i form af kravspecifikationer (URS).
  • Medvirke ved koncept- og specifikationsarbejde.
  • Udarbejde prototype for afgrænsning af designs.
  • Design af mekaniske løsninger iht. specifikationsgrundlag.
  • Dimensionering iht. relevante normer og standarder.
  • Udvælge komponenter ud fra et bæredygtigt synspunkt, levetid, vedligeholdelse og bortskaffelse.
  • Udarbejde fremstillingsgrundlag, leverancespecifikationer, samt anden relevant projektdokumentation.
  • Verificere at det udførte arbejde lever op til krav og specifikationer (review).
  • Afholde interne design review.
  • Udarbejde testprocedure og specifikationer.
  • Løbende opfølgning af designs.

Stillingen er baseret på 37 timer pr. uge og refererer til CTO i MME Nordic, du vil få din daglig base på vores hovedkontor i Thisted.

Faglige kvalifikationer:

  • En relevant uddannelse med 3-5 års erfaring fra lignende stilling – gerne i automationsbranchen.
  • Solid erfaring inden for design, hvilket også indebærer, at du er superbruger af 3D-konstruktion i Inventor eller Solid Works.
  • Basiserfaring med Office-pakken er også et must.
  • Har gode kommunikationsegenskaber både internt og eksternt samt en positiv attitude.
  • Kan begå sig på dansk og engelsk på et højt teknisk niveau.

Du er præcis og struktureret i din arbejdsform, hvilket gør dig i stand til at bevare et stærkt overblik og håndtere komplekse proceslinjer. Det er alfa og omega, at du kan dit håndværk og altid leverer høj kvalitet i dit arbejde. Hvilken uddannelse du har, er ikke så vigtig, da der i højere grad bliver lagt vægt på den faglige ballast og brancheerfaring indenfor automation. Både afdelingen og virksomheden bærer præg af diversitet, og der er plads til alle typer profiler hos MME Nordic.

Personlige kvalifikationer:

Både internt og eksternt falder rollen som rådgiver dig naturligt, og du er på ingen måde bange for at få beskidte hænder, når du bevæger dig ude i værkstedet. Du evner at tage ansvar for egne arbejdsopgaver og deler gerne ud af din viden og erfaring til andre i teamet. Du har flair for at omsætte idéer til virkelighed samtidig med, at du er struktureret, pragmatisk og løsningsorienteret.

MME Nordic tilbyder:

En yderst interessant stilling i en virksomhed i vækst og en lønpakke, der modsvarende dine kvalifikationer samt:

  • En dynamisk hverdag som er præget af en åben og ærlig omgangstone med plads til koncentration og fordybelse.
  • En virksomhedskultur som er baseret på ordentlighed og gensidig respekt, hvilket kommer til udtryk internt mellem medarbejderne såvel som udadtil i relation til virksomhedens samarbejdspartnere.
  • Et team bestående af kompetente og engagerede medarbejdere, som vil gøre alt for, at du hurtigst muligt kommer til at føle dig som en integreret del.
  • En aktiv personaleforening der sørger for sociale arrangementer, der styrker sammenholdet på tværs af virksomheden.
  • Sundhedsordning, frivillig pensionsordning og firma mobiltelefon.

Medioindustriens foretrukne samarbejdspartner

MME Nordic A/S er en vaskeægte innovativ nordjysk virksomhed, som på få år har sat et markant præg på markedet med vores mange års erfaring og viden inden for automation. Vi har siden vores spæde start kun set én vej og oplever på nuværende tidspunkt mark vækst efter at have rettet fokus mod det globale marked. Dette danner grundlag for MME Nordics ambitiøse vækststrategi, som skal drive os endnu længere frem.

MME Nordic er geografisk placeret i Thisted, og er den unikke kombination af tegnestue, ingeniørhus og det udførende maskinbygningsfirma. Alle arbejder sammen mod målet om at være den fortrukne samarbejdspartner i branchen, som altid sætter kundens krav og ønsker først. Nytænkning, kvalitet og tillid er nogle af de kerneværdier, som vi står for og lever efter.

MME Nordic A/S er en del af Eltronic Group

Spørgsmål & ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CTO, Lars Bak Nørgaard, på mail: [email protected] / Tlf.: +45 25 65 36 01

Søg stillingen via knappen "Ansøg dette job". Ansøgningsfrist 05-01-2024

Samtaler afholdes løbende, da vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige

MME Nordic A/S ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

MME Nordic A/S er leverandør af komplette løsninger inden for produktionsanlæg og kvalitetsmaskiner til medicoindustrien. Vores unikke kompetencer er stærkt funderet på vores mange års erfaring på området, hvor vi gennem 25 år har udviklet et solidt grundlag for at levere alt fra avancerede højteknologiske produktionsanlæg til enkeltmaskiner. Nytænkning, kvalitet og tillid er nogle af de kernerværdier, som vi står for og lever efter.

MME Nordic A/S er en del af Eltronic Group A/S

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8e968dae)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Thisted
  • Fredag den 05. januar 2024

Lignende jobs

  • Maskiningeniør (praktik) i Hobro

    VI SØGERMaskiningeniør praktikantBliv en del af et innovativt og fleksibelt miljø, hvor din mening vægtes højt!Du vil som praktikant arbejde med mekanisk konstruktion inden for konceptudvik..
    • Maskiningeniør
    • Hobro
    Få mere info
  • Maskiningeniør (praktik) i Hobro

    Bliv en del af et innovativt og fleksibelt miljø, hvor din mening vægtes højt!Du vil som praktikant arbejde med mekanisk konstruktion inden for konceptudvikling, design og fremstilling af robot..
    • Maskiningeniør
    • Hobro
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Aalborg Øst

    Er du en erfaren og dedikeret idriftsætter, der brænder for at arbejde med avancerede teknologier til vedvarende energiproduktion og bæredygtige løsninger på højt niveau? Så er du måske vores nye k..
    • Maskiningeniør
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Aalborg

    Maskiningeniør søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Maskiningeniør
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Thisted over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0