Passionerede og amibitøse operatører søges til produktion i Storkøbenhavn og Hillerød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

  • Manufacturing
  • Hillerød

Vil du indgå i et miljø, hvor der er høje ambitioner og hvor kvalititen er altafgørende? Brænder du for at optimere din måde at arbejde på? Er du intiativrig og handekraftig, og motiveres du af et godt teamsamarbejde med passioneret og dygtige kollegaer? Så grib chanchen og bliv en del af operatørteamet hos Product Supply i Novo Nordisk. Her får du rig mulighed for at gøre en forskel for patienter med diabetes, hæmofili eller andre sygdomme. Samtidig giver vi dig chancen for at udnytte dit potentiale, da vi har fokus på personlig og faglig udvikling. Du kan se frem til et job med stort ansvar, hvor du skaber resultater i samarbejde med dine kollegaer.

Om Product Supply

Product Supply er ansvarlig for produktionen af alle produkter, der sælges af Novo Nordisk og beskæftiger ca. 9.500 medarbejdere. Det er vores opgave at sørge for, at produkterne er tilgængelige, når kunderne skal bruge dem. Vi sikrer også, at alle produkter lever op til de aktuelle kvalitetsstandarder. For at opretholde en position, som en af de bedste leverandører af farmaceutiske produkter, fokuserer vi kontinuerligt på at udvikle og forbedre vores måde at arbejde på. Derfor er vi også altid på udkig efter nye, dygtige og passioneret medarbejdere.

Vi søger nu operatører til vores jobbank med henblik på stillinger i produktion i Storkøbenhavn og Hillerød. Der er tale om midlertidige stillinger af 12 måneders varighed. Angiv venligst i ansøgningen om du er interesseret i et job i Storkøbenhavn, Hillerød eller begge områder.

Alsidige operatørjob i alle dele af produktionen

Dine arbejdsopgaver som operatør er varierede, men hovedvægten i jobbet ligger på at betjene produktionsudstyret, sikre at produktionen kører gnidningsfrit og sørge for, at produkterne lever op til kvalitets- og myndighedskrav. For at efterleve disse krav vil du få til opgave at dokumentere og kontrollere dit arbejde. Ofte vil rengøring af produktionsfaciliteterne og udstyret også være en del af dit ansvar.

Du kan glæde dig til en hverdag i et velfungerende team med 8-30 kompetente kollegaer. Mange af opgaverne løses som et team, hvor kollegialt sammenhold og godt humør er i centrum. Derudover får du også et selvstændigt ansvar for at løse egne opgaver. Vi lægger vægt på udvikling af vores medarbejdere og giver dem løbende de faglige kvalifikationer, som kræves i den specifikke produktion. Derfor får du mulighed for at deltage i relevante kurser, som også udvider dine fremtidige jobmuligheder i Novo Nordisk.

Du vil arbejde på 3 holdskift skiftevis dag, aften og nattevagter samt weekendsvagter, da det meste af vores produktion kører i døgndrift året rundt.

Kvalitetsbevidste og handlingsorienterede operatører

Det er en fordel hvis du har erfaring med at arbejde i en produktion, men din faglige baggrund er ikke væsentlig. Det vigtigste er, at du tager ansvar og er meget bevidst om kvaliteten i dit arbejde. Du skal også være klar til løbende at tilegne dig nye færdigheder og til at håndtere de udfordringer og forandringer, som ligger foran dig. I vores produktion er samarbejde vigtigt, så du skal have en positiv indstilling og lysten til at løse opgaver i fællesskab med kollegaer. Det er en stor fordel hvis du har flair for IT, teknik og automatik. Har du kendskab til LEAN er dette også en fordel.

Når du søger stillingen som operatør hos Novo Nordisk A/S, er det et krav, at vi kan se eksamenskarakterer i dansk, matematik og engelsk på minimum 9. klasses niveau. Det er derfor helt afgørende, at du sammen med dit CV og ansøgning uploader denne dokumentation (eksamensbevis med karakterudskrift). Har vi ikke modtaget det, vil du desværre ikke blive taget i betragtning til stillingen.

Har du taget en anden videregående uddannelse, opfordrer vi ligeledes til, at du uploader dette (fx industrioperatør, procesoperatør, håndværker eller lignende).

I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kollegaer, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt os på telefon +45 3079 7626.

Telefonen er åben mellem kl. 13 og 14, tirsdag og torsdag i uge 48 og tirsdag og torsdag i uge 49.

Ansøgningsfrist

Den 6. december 2020

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronic diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Maskinkonstruktør

    Vil du arbejde med konstruktion af kundetilpassede anlæg til industrikunder i hele verden? Og samtidig bidrage til løbende optimering og udvikling af virksomhedens produkter? Så har du nu mulighede..
    • Maskintekniker
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Fyldeoperatør til Aseptisk Produktion

    Vil du være med til at sikre, at vores produkter kommer godt fra start? Har du lyst til at arbejde i et renrumsmiljø og være en del af et dedikeret team, der producerer injektioner til immunterapi?.
    • Maskintekniker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Elektrikere til ferieafløsning i uge 29, 30 og 31.

    Elektrikere til ferieafløsning i uge 29, 30 og 31Er du en erfaren og dygtig elektriker, der ønsker at tilføje en elektrificerende twist til din sommer? Så er dette job måske lige noget for dig!Sted..
    • Maskintekniker
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Automation Engineering Manager at Novo Nordisk Eng...

    Automation Engineering Manager at Novo Nordisk EngineeringAre you excited about working in the pharmaceutical industry to make a difference for both our customers and their patients? Do you thr..
    • Maskintekniker
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1