Sikringsteknikere til udvikling af landsdækkende kunder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur?

CBRE Intego A/S er i en fortsat positiv udvikling og vi søger derfor dygtige og servicemindede sikringsteknikere inden for tyverialarm (AIA), adgangskontrol (ADK) og videoovervågningssystemer (TVO), hvor du vil blive en del af vores engagerede team med base i Horsens.

Vores vision er, at vi vil være Danmarks foretrukne tekniske servicepartner af fremtidssikrede tekniske løsninger inden for erhverv, industri og infrastruktur. Vi arbejder med de – efter vores overbevisning – bedste og mest innovative produkter og løsningskoncepter indenfor sikring på markedet.

Lyder det spændende? Så læs videre.

Hvem leder vi efter?
Vi mangler dig, som vil være med til at bidrage til vores fortsatte vækst indenfor sikring hos vores mange landsdækkende erhvervskunder, og som naturligt falder ind i vores servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet.

Det er vigtigt for os, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor.

Hvem er du?
Du er positiv af natur og nysgerrig på nye sikringsteknologier og koncepter. Du har erfaring med sikringsopgaver, men er klar på nye, faglige udfordringer. Hos CBRE Intego får du et stort ansvarsområde, hvor du kan være med til at sætte dit fingeraftryk på løsningerne. Hvis du er klar på løbende at tilegne dig ny viden indenfor dit speciale, samt holde dig opdateret på udviklingen – så er dette jobbet for dig!

Som sikringstekniker hos CBRE Intego får du en varieret hverdag, hvor du selv er med til at sætte rammerne. Vi servicerer mange af Danmarks største industri- og erhvervskunder. Du er serviceminded og synes, at det er spændende at samarbejde med kollegaer på tværs af vores svagstrømskompetencer, ligesom du forstår værdien af god kundeservice.

Dine arbejdsopgaver:
Dine primære arbejdsopgaver vil veksle mellem helt specifikke sikringsopgaver, samt nye spændende opgaver ude hos kunderne, hvor dit hovedansvar ligger indenfor programmering, idriftsættelse og efterfølgende servicering.

Derudover er det vigtig, at:

  • Du er uddannet elektriker/tekniker og har erfaring med sikringsinstallationer. Har du en anden teknisk uddannelse og erfaring med sikringsteknik, så vil vi også gerne høre fra dig.
  • Er teknisk velfunderet, og kan se muligheder frem for begrænsninger i teknikker og programmering.
  • Erfaring med AIA, ADK og TVO. Er der et af områderne, som du er knap så stærk i, så send os alligevel din ansøgning – vi vil gerne være med til at klæde dig på til opgaverne.
  • Det falder dig naturligt at have fokus på brugbare løsninger, som skaber værdi for vores kunder.
  • Du trives med at løse opgaver og projekter i samarbejde med kunden og gode kollegaer.
  • Arbejder med udgangspunkt fra Horsens, hvor vi har kompetencecenter indenfor brand og sikring.
  • Du er struktureret, grundig og kvalitetsbevidst.

Hvad kan vi tilbyde?
Gagen forhandles individuelt på et attraktivt niveau i forhold til dine kvalifikationer og erfaringer. Vi stiller selvfølgelig alle nødvendige tekniske hjælpemidler til din rådighed, så du kan løse dine opgaver effektivt.

Vi værdsætter vores medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og et stort ansvarsområde i din dagligdag. Vi bakker op om din faglige og personlige udvikling, og der er derfor rig mulighed for opkvalificerende kurser, samt efteruddannelse. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode idéer bliver taget positivt imod.

Vi har en positiv kultur, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer.

Søg stillingen
Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks tekniske servicepartner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, så send os din ansøgning nu via ”Søg stillingen”.

Har du spørgsmål, eller brug for yderligere information, kan du kontakte vores afdelingschef Ole Skibsted på tlf.: 41 73 70 25, eller Steffen Jeppesen på tlf.: 41 73 73 42

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Horsens
  • Fredag den 08. juli 2022

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Horsens

    Vil du prøve kræfter i en bæredygtig virksomhed, hvor vi garanterer at udfordre dig fagligt på den fede måde med tunge og komplekse emner? Så har vi jobbet til dig!Vi søger dygtige og engagere..
    • Maskintekniker
    • Horsens
    Få mere info
  • Maskintekniker i Løsning

    Hvilket job kan vi tilbyde dig?Har du lyst til at arbejde som produktionsmedarbejder i vores virksomhed, hvor miljø, sikkerhed, arbejdsglæde og effektivitet er i fokus samtidig med at udvikling..
    • Maskintekniker
    • Løsning
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    Indregulerings- og servicetekniker inden for ventilation til vores afdeling i Århus søges. Til vores aktiviteter på Fyn og i trekantområdet har vi nu brug for at styrke vores serviceafdeling og s..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus C

    På vegne af kunde i Aarhus søger [xxxxx] maskinfører og håndmænd til forskellige projekter i Østjylland.Der er tale om entreprenøropgaver, som foregår på forskellige byggepladser, kørekort B s..
    • Maskintekniker
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
5. juli 2024 11
4. juli 2024 12
3. juli 2024 9
2. juli 2024 8
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 9
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 9
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 10
11. juni 2024 9
10. juni 2024 10
9. juni 2024 10
8. juni 2024 10
7. juni 2024 10
6. juni 2024 9
5. juni 2024 8