Ny kollega til Sundhedspaltformens Servicedesk i Center for IT og Medicoteknologi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Værdsætter du værdiskabende Sundhedsplatforms-support og imødekommende service? Så er du måske vores nye kollega i Center for IT og Medicoteknologis (CIMT’s) Servicedesk.

Hos os du vil få et job, hvor du i høj grad er med til at understøtte hospitalerne i at gøre syge mennesker raske, fordi hos os handler IT og digitalisering om liv. I CIMT´s Servicedesk sikrer vi 1. line telefonisk SP-support til Region Hovedstadens mere end 40.000 medarbejdere, der primært består af frontpersonalet på hospitalerne. Hos os handler IT og digitalisering om liv.

Vi har tilfredse brugere og medarbejdere, der trives
Vi har i gennemsnit månedligt ca. 2.100 telefoniske og 250 skriftlige henvendelser, som vi løser professionelt, kompetent og hurtigt (over 80 % løses ved første kontakt).

Vi er en succes, når vores brugere er tilfredse med den service, de får. Det kræver tilfredse medarbejdere. Derfor er vores andet succesparameter en høj medarbejdertrivsel. Det skaber vi gennem et stærkt fællesskab og en åben og tillidsfuld kultur, hvor vi arbejder fokuseret og professionelt, mens vi har det sjovt.

Hvem er vi
Vi er er ca. 50 medarbejdere opdelt i to dynamiske teams: Teknisk team og Sundhedsplatform team. Teamet har formuleret følgende værdiafklaring, som efterleves:

”SP-teamet er et fagligt velfunderet team, hvor vi møder hinanden og andre på professionel, rummelig og anerkendende vis. Vi tager individuelt ansvar for egen trivsel, således at vores fælles trivsel og arbejdsmiljø skaber en åben og tillidsfuld kultur.”

I denne video kan du høre to - måske - kommende kolleger fortælle om, hvordan det er at være en del af Teknisk Team og Sundhedsplatform Team.

Dine kerneopgaver bliver:

  • at yde professionel og serviceminded SP-telefonsupport til regionens ansatte
  • at sagsregistrere alle henvendelser med udførlig beskrivelse af problem og løsning
  • at besvare skriftlige henvendelser fra brugerne
  • at håndtere/løse sager i vores 2.level sagsløsning
  • på sigt at varetage særopgaver som f.eks. kollegahjælp (floorwalker), oplæring af nye kollegaer, udarbejdelse af templates m.m.

Du vil få en grundig oplæring i alle opgaverne.

Hvem er du
Det er et krav, at du enten er uddannet kliniker eller på anden måde har tilegnet dig SP-kompetencer som bruger af Sundhedsplatformen. Du har eventuelt relevant erfaring med kundeservice eller telefonsupport. Du motiveres af at yde en imødekommende telefonbetjening og samtidig opbygge nye stærke SP-kompetencer.

Vi forestiller os desuden, at du:

  • er en dygtig formidler og kan kommunikere med mange forskellige mennesker og dermed sikre en høj brugertilfredshed
  • har SP-erfaring og evner at yde anvendelsessupport på SP-udfordringer, der sikrer at vores brugere hurtigt kan fortsætte deres arbejde
  • er stærk i skriftlig kommunikation, da vi dagligt dokumenterer og korresponderer skriftligt
  • er proaktiv og kommer med forslag til forbedringer
  • er indstillet på at blive en del af et team, hvor både selvstændighed og samarbejde er en selvfølgelighed i en tempofyldt og omskiftelig hverdag
  • har udviklingspotentiale til på sigt at varetage forskellige roller i sektionen - og måske tidligere beskæftiget dig med træning, supervision el.lign.
  • har en god situationsfornemmelse og bidrager til en god energi og trivsel i sektionen.

Om CIMT
Som Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed har vi med godt 1.000 medarbejdere den kritiske masse på mange områder. Vi repræsenterer og hylder en stor mangfoldighed, og mange af vores leverancer præsteres på tværs af faglige og organisatoriske skel. Vores mission er vores vigtigste aktiv for motivation. Vækst i medarbejderes kompetencer er garanteret af dynamikken i sundhedsteknologien. Arbejdsmiljøet er højt prioriteret i ledelse og samarbejdsorganer.

Du kan læse mere om CIMT på vores hjemmeside.

Ansættelsesforhold
Dit nye arbejdssted vil være Borgervænget 7, 2100 København Ø, der ligger lige ved siden af Ryparken Station og Hans Knudsens Plads med rigtig gode transportmuligheder og mulighed for gratis personaleparkering.

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst for HK, med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Vi forventer start hurtigst muligt, dog senest 1. november 2022.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Der er 13 personer tilknyttet SP teamet. Åbningstiden for support på Sundhedsplatformen er hverdage 8-20 og weekend- og helligdage 8-18. Alle i teamet indgår i rullet, og du vil gennemsnitligt have en aftenvagt fra 12.35-20.05 hver 13. dag, og en weekendvagt fra 7.55-18.05 hver 13. weekend. Der er gode muligheder for at bytte vagter med dine kolleger.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamkoordinator Pernille Hall Villadsen på telefon 21 82 84 20.

Ansøgningsfrist
Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest 31. august 2022 via vores online rekrutteringssystem.

Samtalerne afholdes løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • København Ø
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Tekniker til Fast Stilling i KøbenhavnVi søger en engageret og teknisk kompetent medarbejder til en fast stilling som Tekniker hos vores kunde i København. Som Tekniker vil du have mulighed for at .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kastrup

    <p>Are you a <strong>Senior Automation Engineer</strong> (Instrumentation, Automation,  SRO) or Project Manager? Do you want to work with energy transition projects such as P..
    • Maskintekniker
    • Kastrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Maskinførere til Amager søgesVi søger engagerede maskinførere der trives med en aktiv hverdag og har øje for detaljerne. Så hvis du trives med at håndtere maskiner, er serviceminded og elsker udfor..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører / Industrioperatører til Life Science området Vores kunder har ofte behov for ekstra medarbejdere i travle perioder, ved sygdom, ferie eller med henblik på fastansættelse. .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2