Servicetekniker til international virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Har du lyst til et job med stor frihed? En høj grad af indflydelse på din egen hverdag? Kan du lide at tage ansvar? Så er det måske dig vi søger.

For vores kunde Segezha Packaging A/S i Nørresundby, søger Medarbejderne en Servicetekniker til Salgs- og service afdelingen, som er en selvstændig del af Segezha Packaging A/S med eget budget og regnskab, men afdelingen er en del af Segezha koncernen. Afdelingen varetager salg og vedligeholdelse af palleterings- og sækkefyldningsanlæg.

Arbejdsopgaverne består primært af montering, undervisning, reparation/vedligehold og servicering af anlæg i hele Skandinavien – primært Danmark, Sverige og Norge. Du må derfor på regne mellem 50 til 100 rejsedage om året. Det er et stort interval, men behovet kan være meget svingende.

Der er tale om et job, hvor du som udgangspunkt selvstændigt løser opgaverne fra start til slut. Du vil få en grundig oplæring, hvor du i starten, kommer med som ”føl” sammen med en kollega i afdelingen. Derudover vil du indenfor de første uger af ansættelsen, blive introduceret til hele virksomheden.

Dine ansvarsområder er:

· Montagearbejde af anlæg hos kunden

· Sikre opstart og idriftsættelse

· Justering og ændringer – både mekanisk og elektrisk

· Oplæring af kunder i anlægsbetjening

· Afsluttende dokumentation

· Opfølgende service og fejlfinding

Du bliver ganske enkelt kundens sparringspartner, og du skal derfor evne at skabe en meget tæt relation til den enkelte kunde.

Når du ikke er ude hos kunderne, skriver du servicerapporter og yder telefonisk kundesupport fra kontoret i Nørresundby. Desuden tilretter du dokumentation på anlæggene, ekspederer reservedele, laver rejseopgørelser og alle mulige andre ad-hoc opgaver. Det er derfor vigtigt, at du er meget fleksibel i forhold til opgaver.

Vi søger dig som

Er uddannet maskinmester. Måske er du lige blevet færdig? Meget gerne kombineret med en uddannelse som smed. Men en baggrund som el-installatør eller anden håndværksmæssig baggrund vil også kunne fungere.

Det vil være helt perfekt, hvis du kommer med erfaring fra slagteribranchen eller fra en anden type produktionsvirksomhed.

· Har erfaring med el-arbejde og programmering af PLC

· Har kørekort til personbil (et krav)

· Straffeattest skal fremvises

· Eventuelt har et truck-kørekort

Segezha Packaging A/S benytter SAP som ERP-system i hele virksomheden - det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med det, men det er ikke et krav.

Som person forventer vi, at du:

Er meget fleksibel i forhold til arbejdstider. Når du er ude at rejse, er det som udgangspunkt mandag til fredag. Men er du ude til et akut produktionsstop, er det vigtigt, at du kan blive, indtil produktionen kører igen. Derfor er det også vigtigt, at du har dit bagland i orden.

Uanset, hvilken opgave du er ude på, så er det dig, der har ansvaret. Du trives derfor med at tage teten. Ligesom du er god til at bevare roen og overblikket i pressede situationer.

  • Er grundig, omhyggelig og struktureret
  • Er udholdende
  • Kan kommunikere på alle niveauer i en virksomhed
  • Udstråler selvtillid
  • Er udadvendt og serviceminded
  • Er dygtig til at skabe relationer
  • Har en vis pædagogisk sans, når du skal oplære kunder i brug af et nyt anlæg

Afdelingen bærer præg af en uformel tone. Ligesom humor er en vigtig del af dagligdagen. Derfor bidrager du naturligvis også med et godt humør og en humoristisk sans.

Du tilbydes en fast løn + 12 % pensionsordning og 4 % fritvalgskonto. Der er god betaling for overarbejde og diæter. Derudover får du stillet bærbar PC og mobiltelefon til rådighed.

Kontakt

Det er Medarbejderne ApS, der varetager denne rekruttering. Derfor er du meget velkommen til at

kontakte Berit Færgemann på mobil: 2523 4604, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning

Kan du se dig selv i dette spændende job, så benyt ansøgningsknappen nederst i annoncen, men skynd dig. Vi holder samtaler løbende og opslaget nedtages, når den rette kandidat er fundet.

Segezha Packaging A/S

Er en del af en global koncern med fabrikker flere steder i Europa og Rusland.

De er koncernens nordiske selskab og er ledende producent af papirsække til fødevarer, byggematerialer, kemikalier og dyrefoder, hvoraf langt størstedelen eksporteres.

I Nørresundby er der ca. 130 ansatte fordelt på administration, produktion og vedligehold. De har nationalt en meget flad organisationskultur, og er desuden en teambaseret organisation med en uformel omgangstone.

Vil du vide mere om Medarbejderne ApS kan du trykke dig ind på www.medarbejderne.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Nørresundby
  • Torsdag den 18. juli 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2