Værkførerassistent søges til Terminalen Roskildevej Taastrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Værkførerassistent søges til Terminalen Roskildevej Taastrup


Brænder du for kundeservice i særklasse, og har du et stærkt overblik og kan skabe struktur? - så er det måske netop dig, vi mangler til et spændende og alsidigt job som værkførerassistent inden for vores to brands Nissan og Toyota.



Sikre professionel kundemodtagelse
Hos Terminalen Roskildevej i Taastrup søger vi en værkførerassistent, som skal være med til at sikre professionel modtagelse og rådgivning til vores kunder i indskrivningen, så kunderne altid får en god oplevelse, både personligt i butikken, men også via telefonen. Som værkførerassistent får du ansvar for oprettelse af ordrer samt varetagelse af effektiv booking af arbejdet på værkstedet i samarbejde med resten af teamet. Du vil ligeledes skulle formidle kundernes ordre til vores mekaniker samt rådgive kunderne om vedligeholdelse af deres biler. Arbejdsopgaverne vil desuden omfatte opfølgning, arkivering, daglig fakturering af udført arbejde samt modtagelse, udlevering og gennemgang af kundebiler.

Hos Terminalen går vi meget op i, at vores medarbejdere skal være eksperter inden for deres arbejdsområde. Det betyder, at vores medarbejdere altid bliver opdateret og uddannet, så de har den rigtige viden inden for vores bilmærker.

Holdspiller med skarpt overblik
Forventeligt kommer du fra en lignende stilling, hvor du har været vant til professionel kunderådgivning. Du er serviceminded og trives med at have bred kontaktflade med mange forskellige kundetyper både telefonisk og personligt. Samtidig er du tålmodig og empatisk over for kunder og stræber efter, at de altid får den bedste oplevelse i vores forretning. Du er proaktiv i din tilgang til arbejdet og kan arbejde selvstændigt og målrettet med dine opgaver. Overblik og struktur er vigtige parametre i din dagligdag.

Som person har du et smittende positivt humør, samt stort fokus på et godt samarbejde på tværs af huset, hvor du befinder dig godt i et arbejdsmiljø med fart over feltet. Kørekort og erfaring fra bilbranchen er et krav.

Er du interesseret?
Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket "Send ansøgning". Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte Filialdirektør Michael Gerstenfeldt på telefon 2335 0104 eller på mail: [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!



Terminalen
Vores forhandlerkæde Terminalen A/S er en multibrand kæde med seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er, at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris. Hos Terminalen Roskildevej er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for Toyota og Nissan, og vi går meget op i, at vores medarbejdere skal være eksperter inden for deres arbejdsområde. Dette medfører, at vores medarbejdere altid bliver opdateret og uddannet, så de besidder den korrekte viden inden for vores bilmærker.

Som medarbejder hos Terminalen A/S vil du desuden blive del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed & integritet, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

Om Terminalen A/S
Som medarbejder hos Terminalen A/S bliver du en del af Nic. Christiansen Gruppen, der siden 1967 har samlet på stærke brands og dygtige folk. Drevet af ordentlighed, integritet, sammenhold, passion og ambitioner er vi i dag en af Nordens største koncerner i bilbranchen: Vi arbejder hver dag på at gøre gode ting bedre – og på at levere mobilitetsløsninger, der både flytter mennesker og fremtiden med.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Mekaniker i Kastrup

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Vi søger derfor en udlært mekaniker.Teamet på Amager tilbyder et job med..
    • Mekaniker
    • Kastrup
    Få mere info
  • Mekaniker i Hvidovre

    Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker? Til vores nye skadecenter i Hvidovre søger vi en karrosseri-kunstner som er kv..
    • Mekaniker
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Mekaniker i Ballerup

    FirmabeskrivelseHos Bosch former vi fremtiden ved at opfinde teknologier og services af høj kvalitet, der vækker entusiasme og beriger menneskers liv. Vores løfte til vores medarbejdere er bund..
    • Mekaniker
    • Ballerup
    Få mere info
  • Mekaniker i Ballerup

    Do you envision a future where you play a key role in an engaged and committed team creating premium audio and video devices of tomorrow? Are you motivated by mechanical product development of elec..
    • Mekaniker
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
6. juli 2024 8
5. juli 2024 8
4. juli 2024 8
3. juli 2024 8
2. juli 2024 9
1. juli 2024 9
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 9
27. juni 2024 9
26. juni 2024 8
25. juni 2024 9
24. juni 2024 10
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 10
20. juni 2024 9
19. juni 2024 8
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6