Murer (værkmester) søges til Byggeteknisk Afdeling, Institution Københavns Fængsler – Kriminalforsorgen Hovedstaden (...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Om Bygningsafdelingen
Bygningsafdelingen forestår den daglige bygningsvedligeholdelse samt renovationsopgaver og laver mindre tilbygninger på Institution Københavns Fængsler, som består af Vestre Fængsel, Politigårdens Arrest, Nytorvs Fængsel samt Blegdamsvejens Arrest. Vi er et team på 14 medarbejdere med kompetencer som maler, murer, tømrer, gartner, mv.

Om jobbet
Som murerstår du for den daglige vedligeholdelse af Institution Københavns Fængsler. Der er mange forskellige opgaver, som kan variere fra dag til dag. Du vil desuden skulle have en eller flere indsatte med i din daglige opgavevaretagelse. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Hvem er du?
Vi forventer at du:

  • er uddannet eller interesseret i at blive uddannet som værkmester i kriminalforsorgen
  • har relevant uddannelse og erfaring med murerfaget
  • har lyst til at indgå i en hverdag med mange forskelligartede opgaver
  • har lyst til at beskæftige klienter
  • bidrager til et konstruktivt samarbejde med kolleger og eksterne samarbejdspartnere
  • er engageret, ansvarsbevidst, har en positiv indstilling og godt humør.

Desuden er det vigtigt for os, at vi får en ny kollega, der kan arbejde selvstændigt, men som samtidig har gode samarbejdsevner og lyst til at indgå i vores team.

Din nye arbejdsplads
Grundlaget for arbejdet på Institution Københavns Fængsler er visionen ”at bringe klienten bedre videre til et liv uden kriminalitet”.

Vi har fokus på at have ”opgaven i centrum”, den professionelle indsats og det samlede arbejdsmiljø. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor du vil få kolleger, der lægger vægt på faglighed og engagement, og som har en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

Institution Københavns Fængsler er kriminalforsorgens største arresthus for varetægtsfængslede og anholdte. Vi har et flow af klienter på over 5.000 på årsbasis. En stor del af vores klienter løslades inden for 30 dage eller overføres til afsoning efter domsafsigelse.

Om Sektion 3 - Facility
Facility på Institution Københavns Fængsler omfatter bygningsvæsnet, teknisk afdeling, IT- afdeling, Køkkenet, KF Service, Depot og Lager. Facility omfatter ca. 55 medarbejdere og er en del af Sektion 3.

Facility medvirker til en helhedsorienteret indsats, som skal understøtte klientens ønske om en kriminalitetsfri tilværelse. Målet med vores tilbud er at få flest mulige klienter aktiveret uden for cellerne i dagtimerne med relevante og meningsfulde aktiviteter.

Om Værkmesteruddannelsen
Værkmestre i kriminalforsorgen tilhører den uniformerede gruppe og skal derfor gennemgå en del af den samme uddannelse som fængselsbetjente.

Uddannelsen tager 2 år og består af korte skoleforløb og hovedsageligt praktisk oplæring på fængslet. Du kan læse mere om værkmesteruddannelsen her: www.kriminalforsorgen.dk/karriere/jobomraader/vaerkmester/

Er du ikke uddannet værkmester, vil du blive bedt om at gennemgå uddannelsen Kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Birkerød.

Til optagelsesprøven bliver kandidaterne testet på deres kommunikative evner på dansk, både mundtligt og skriftligt.

Endvidere skal det bemærkes at der skal bestås en fysisk test og en samtale på Uddannelsescenteret for at komme i betragtning til jobbet.

Spørgsmål vedr. uddannelsesforløbet kan rettes til HR-konsulent Ann Hjøllund Topp på telefon 7255 9016.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til Tjenestemandsloven og lønindplacering sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark og principperne i Ny Løn. Stillingen er indplaceret i løngruppe 2 eller løngruppe 3 hvis du har en faglig uddannelse.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold er du velkommen til at kontakte HR-medarbejder Sanne Myllerup på telefon 7255 9034.

Stillingen er til besættelse den 1. september 2021 eller snarest herefter.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer ugentligt.

Den primære arbejdsplads er Vestre Fængsel, Vigerslev Allé 1D, 2450 København SV.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Det kan desuden blive relevant at give samtykke til, at der indhentes referencer hos tidligere arbejdsgivere.

Søg stillingen
Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen”.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest tirsdag den 3. august 2021.

Hvis du i forvejen er tjenestemand i kriminalforsorgen, skal du senest den 6. august 2021 tillige have uploadet en bedømmelse fra din nærmeste leder.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Samtaler kan forventes afholdt i uge 32.

Yderligere information
For flere informationer om jobbet, kontakt enhedsleder Bill Lander Kvorning på telefon 7255 1233.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Murer", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Murer
  • København SV
  • Tirsdag den 03. august 2021

Lignende jobs

  • Murer i Dragør

    Murermester Morten er et professionelt murerfirma i København. Vi står og mangler en erfaren murer til lidt af hvert. Vi udfører stort set alt inden for branchen, men specielt badeværelser og facad..
    • Murer
    • Dragør
    Få mere info
  • Murer i København Ø

    Jeg søger lige nu en murer til spjældopgaver på vestsjælland. Arbejdsdagen vil bære præg af forskellige små og størrer sager. Krav: Du har kørerkort B som minimum, da der medfølger en .
    • Murer
    • København Ø
    Få mere info
  • Murer i København K

    Vi søger erfarne og dygtige murere til renoveringsprojekter i København. Arbejdsopgaverne vil primært omfatte vandskuring/filtsning af indvendige vægge samt diverse murerreparationsarbejde. Ans..
    • Murer
    • København K
    Få mere info
  • Murer i København K

    Vi søger en dygtig og erfaren murer til en fuldtidsstilling i vores voksende virksomhed. Som murer hos os vil du blive en del af et engageret og dedikeret team, der værdsætter høj kvalitet og godt .
    • Murer
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som murerer i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte murer i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal murerer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte murerer i København SV over tid

Dato Alle jobs som murerer
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0