Fremragende leder, der kan overtage nøglerne til AffaldGenbrug i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Brænder du for et spændende overordnet lederjob kombineret med et af fremtidens mest profilerede områder nemlig ressource- og klimaområdet, så er denne stilling helt givet noget for dig. Affaldsområdet i Danmark er under forandring, og vigtigheden og værdien af at kunne udnytte de mange ressourcer i affaldet fylder mere og mere. Her er muligheden for at præge fremtiden.

Om jobbet
Er du i dag en leder, der evner at motivere og udvikle medarbejdere samt gennemføre strategier og mål i en politisk ledet organisation, så er du et godt bud på vores nye leder af AffaldGenbrug i landets 5. største kommune.

Som ny leder for AffaldGenbrug kommer du til at stå i spidsen for en spændende afdeling i Teknik & Miljøforvaltningen. AffaldGenbrug har en omsætning på ca. 150 mio. kr. årligt og ca. 60 dedikerede medarbejdere, som omfatter både akademikere, specialarbejdere, håndværkere og assistenter.

Vejle Kommune har i mere end 25 år været blandt Danmarks førende kommuner, når det handler om at udnytte ressourcerne i affaldet. Det har vi en ambition om også at være i de næste mere end 25 år, og det kræver en plan samt et målrettet og visionært arbejde. Det stærke fundament har vi, og nu skal justeringerne i den overordnede plan afklares og gennemføres, hvor blandt andet store og spændende opgaver skal løses i forbindelse med udvikling og drift af nye affaldsordninger, og det er her, at en fremragende og ambitiøs leder kommer ind i billedet.

Du vil sammen med det kompetente team i AffaldGenbrug få en central rolle i den videre udvikling af afdelingen samt udviklingen af det nye ressourcecenter (RCV) i Vejle N, hvor vi med borgerne og erhvervslivet i centrum skal løfte os yderligere. Som leder for AffaldGenbrug indgår du i det samlede lederteam i Teknik & Miljø samt i ledelsesteamet for området Natur, Vej & Genbrug, og du vil referere til områdechefen for Natur, Vej & Genbrug.

Dine hovedopgaver bliver bl.a.:

  • personaleledelse, herunder motivere og skabe engagement i organisationen
  • videreudvikling af organisationen, virksomheden og dens serviceydelser i tråd med kommunens og forvaltningens strategier og værdisæt
  • styre økonomien og følge op på budgetter
  • sikre effektiv servicering af politiske udvalg
  • profilere områdets interesser
  • ansvarlig for løbende optimering af forretningsgange og procedurer
  • sikre en optimal kundehåndtering og drift med fokus på både miljø, service og økonomi
  • udvikle og følge op på aftaler med samarbejdspartnere
  • bidrage til den organisatoriske og fysiske udvikling af bl.a. det nye ressourcecenter (RCV) i Vejle N

Det faglige ansvar er i dagligdagen lagt ud til tre teamledere og nogle specialister med direkte reference til dig, og de tager sig af de løbende udfordringer i den daglige drift. Det betyder, at du får god mulighed for også at arbejde med den strategiske ledelse op imod en politisk ledet organisation samt at fokusere på eksterne interesser, fælles selskaber og overordnede myndigheder.

Som person og leder har du følgende kompetencer

  • minimum 5 års ledelseserfaring med ledelse gennem ledere
  • bevist at du kan lede og udvikle en forretning
  • formår at sætte det rette hold for at opnå afdelingens mål og ambitioner
  • kan skabe en spændende og dynamisk arbejdsplads med god stemning og høj motivation
  • branchekendskab en fordel, men ikke et krav – forretningsforståelsen og evnerne er vigtigere
  • kan agere i en politisk ledet organisation
  • forståelse for vigtigheden af, at resultater skabes gennem såvel ledere og medarbejdere og i hele organisationen - 'vi løfter i flok'
  • evner at levere gennemtænkte og visionære løsninger, der skaber sammenhæng til kommunens øvrige politikker og strategier
  • stor forretningsforståelse, gode forhandlingsevner og fokus på borgerne og erhvervslivet – ”vi arbejder ude fra og ind”
  • stærk kommunikator - både i øjenhøjde og strategisk
  • gennemslagskraft og naturlig autoritet
  • udpræget eksekveringsgen, der sikrer progression i processerne
  • stort drive, udadvendt adfærd og motiveres af dialogen med andre mennesker

Vi tilbyder

  • en ambitiøs arbejdsplads med højt til loftet, som fokuserer på at gøre en forskel for borgerne, virksomhederne, miljøet og som går helt til sagens kerne
  • en utrolig spændende lederstilling, hvor du bliver omdrejningspunkt på mange områder
  • direkte medindflydelse på og ansvar for affaldsområdets udvikling i Vejle Kommune
  • gode muligheder for samarbejde og faglig sparring med andre såvel internt som eksternt
  • deltagelse i driften af nye affaldsordninger og udflytning til nyt ressourcecenter
  • en arbejdsplads med spændende udfordringer og tæt på borgerne og erhvervslivet

Om os
Vejle Kommune er gennem årtier gået forrest i arbejdet med fremtidens løsninger for affaldsområdet, med en af landets højeste udsorteringsprocenter som resultat. Det ambitiøse arbejde skal fortsætte, og bl.a. har Byrådet sidste år godkendt, at der etableres et helt nyt ressourcecenter (RCV) i Vejle N, der lige nu er i udbud og forventes åbnet september 2022. Det nye RCV skal rumme fremtidens affaldshåndtering, og affaldet vil i stigende grad blive betragtet som en del af den cirkulære økonomi.

Det nye RCV skal arbejde med øget genanvendelse, direkte genbrug, upcycling, ny teknologi og være indbydende og motiverende rammer for borgerne. Samtidig skal det kunne fungere som Living Lab for virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Det kræver ligeledes nytænkning og nye samarbejdsformer, ja – nok paradigmeskift, i forhold til såvel borgere som de virksomheder, der skal aflevere, aftage og optimere på de mange ressourcer. Fremtidens ressourceudnyttelse kræver nytænkning og adfærdsændringer ved såvel borgere som virksomheder.

Vejle Kommune oplever erhvervsmæssig vækst og positiv tilflytning til både Vejle by og den øvrige del af kommunen. Området Natur, Vej og Genbrug i Teknik & Miljø, består af afdelingerne Natur & Friluftsliv, Vej & Park, Materielgården, AffaldGenbrug og Rådhusservice. Vi er ca. 250 dedikerede medarbejdere og heraf 17 ledere. Vores medarbejdere har vidt forskellig faglig baggrund, og arbejder sammen om driften og udviklingen af Vejle Kommune – såvel eksternt som internt.

I området ser vi os selv som helt afgørende medspillere i forvaltningens ambition om at skabe de rammebetingelser, der sikrer den strategiske og fysiske udvikling og drift af Vejle Kommune. Begreberne vækst, optimering, samskabelse og god service er centrale elementer i vores hverdag.

Flere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Jørgen Chris Madsen, [email protected] tlf. 7681 2330.

Tjek også gerne vores hjemmeside www.affaldgenbrug.vejle.dk hvor du kan få et overblik over nogle af de muligheder, vi tilbyder borgerne og erhvervslivet og se, hvordan vi kommunikerer.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest søndag den 16. august 2020.

Vi afholder 1. samtaler den 20. og 21. august og 2. samtaler den 25. og 26. august.

Tiltrædelse senest 1. oktober 2020 eller hurtigst muligt derefter. Vi venter gerne på den rette.

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst og regler om ny løn.

Profilanalyse
Vi benytter personprofilanalyse og eventuelt cases i forbindelse med ansættelsen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Vejle
  • Søndag den 16. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1