Netværksspecialister til IT-Teknik i Koncern IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du selvkørende og drevet af at bringe netværket sikkert til næste niveau?

Vi har travlt og søger derfor nye kollegaer. Så kom og bliv en del af Koncern IT, IT-Teknik. Her får du et stort ansvar og medbestemmelse på din opgaveløsning. Der er højt til loftet, en uformel tone og dedikerede kollegaer.

Netværk binder det hele sammen - du bliver en vigtig brik for al IT i Region Sjælland og en vigtig samarbejdspartner for vores brugere.

Vi har gang i flere spændende nye projekter inden for datacenter, netværkssikkerhed, trådløs teknologi og implementering af nye systemer. Derfor har vi nu flere ledige stillinger som netværkstekniker.

Stillingen er en spændende mulighed for at udfordre dig selv i en hverdag, hvor høj teknisk faglighed, bredt IT kendskab og stærke netværkskompetencer er vigtige parametre for vores succes. Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling i et udfordrende job, hvor du skal servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold. Der er en stor grad af decentralisering af såvel ansvar som kompetence.

Du kommer til at indgå i et team, hvor der er stort fokus på stabil drift, og hvor alle arbejder på at optimere og standardisere vores løsninger. Vi gør vores bedste for at gøre hverdagen lettere for brugerne.

Vi har fokus på nye områder, der skal driftes af Region Sjælland, heriblandt lægevagten og nye diagnostiske systemer. Samtidig har vi stor opmærksomhed på IT-sikkerhed, som fylder stadigt mere og mere i vores dagligdag, f.eks. gennem segmentering af netværket. Sidst har vi fokus på trådløse teknologier, som udvikler sig virkelig meget for tiden (Lokalisering, BMS, IOT og Zigbee).

På den længere bane har vi, sammen med vores teamkollegaer i Hosting Services, et projekt vedrørende udvikling af vores datacenter.

Er du struktureret, proaktiv og klar på mange bolde i luften?

Vi har en forventning om, at du kommer med en relevant uddannelse indenfor netværk. Du er enten en corespecialist eller en, der brænder for wireless, da vi arbejder med Arubas teknologier, Mobility Conductor, Controllere, Airwave og Meridian. Derudover bruger vi Ekahau i forbindelse med design og test af netværket.

Du kommer til at arbejde i dybden med det meste af Aruba porteføljen, HPE, PaloAlto firewalls, F5, Netscaler og Infoblox. Så erfaring med disse er et must. Det er ligeledes en fordel, hvis du har kendskab til håndtering af certifikater/WPA3 og har indgående viden om WIFI6/6E.

Som person har du gode analytiske evner og kan omsætte viden til konkrete løsninger. Du er ansvarlig, god til at samarbejde, faglig stærk og giver gerne din mening til kende, så vi får leveret de bedste løsninger. Du har godt humør, gå-på mod og en god situationsfornemmelse.Du evner at reagere hurtigt, prioritere og bevare overblikket i en til tider meget hektisk arbejdsdag. En del af dit arbejde foregår ude blandt brugerne, så et godt servicegen vil være en fordel.

Yderligere kan der forventes perioder med servicevinduer uden for normal arbejdstid, hvor det forventes, at du er fleksibel.

Vil du høre mere?

Der er ansøgningsfrist den 2. januar kl. 12.00. Vi forventer at holde samtaler i uge 2 og 3. Ansættelse kan ske snarest muligt.
Beskriv gerne tydeligt i din ansøgning, hvilket specialistområde du har kompetencer indenfor - enten som core- eller wifispecialist.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Teamleder Hanskristian Kaizensted på mail [email protected] eller på telefon 61 92 23 94.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, der er med til at sikre en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og til regionens sygehuse.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Netværksspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Netværksspecialist
  • Ringsted
  • Mandag den 02. januar 2023

Statistik over udbudte jobs som netværksspecialister i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte netværksspecialist i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal netværksspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte netværksspecialister i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som netværksspecialister
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1