Netværksmedarbejder til at styrke den sociale balance i Mørkhøj

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Gladsaxe kommune søger dig, der kan styrke sammenhængkraften og fællesskaberne i Mørkhøj.

Gladsaxe kommune har en ambition om, at alle bydele skal være i social balance: Alle børn og familier skal have lige gode livsmuligheder, uanset hvor de vokser op. Som netværksmedarbejder skal du bidrage til at skabe et stærkt og aktivt medborgerskab på tværs af almene boligafdelinger og villakvarterer. Det kan fx ske med udgangspunkt i et byrum, på biblioteket eller i uderummene i en boligafdeling. Du skal understøtte civilsamfundet som en vigtig medspiller i at styrke den sociale balance og skabe sammenhængskraft i forhold til kommunale institutioner, boligselskaber og det frivillige foreningsliv i området. Du skal kunne danne og understøtte netværk og fastholde frivillige og arbejde med fællesskabende aktiviteter, og du kommer til at samarbejde med kommunale institutioner, boligafdelinger, foreninger, NGO’er og civilsamfundet.

Personlige kompetencer


Vi forestiller os, at du er operativ og elsker at opdyrke og vedligeholde netværk. Du kan omsætte det strategiske arbejde med social balance til handlinger, og du er det naturlige midtpunkt, der kan inspirere, begejstre og se muligheder i mennesker. Du er god til at spotte potentialer og eksperimenterer gerne for at gå nye veje, der kan realisere visionen om social balance i Mørkhøj. Du trives godt med at tilrettelægge dit arbejde selv, og du har blik for også at involvere og engagere borgere, som ikke i forvejen er en del af de etablerede fællesskaber. Du er vant til at tale med mennesker, der er i mange forskellige positioner og livssituationer. Du er god til at se sammenhænge og bygge bro i forhold til at engagere borgerne til at skabe noget sammen.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:
  • Understøttelse og opdyrkning af netværk
  • Understøttelse og rekruttering af frivillige
  • Udvikle fællesskabende aktiviteter, der på sigt kan bæres af frivillige
  • Understøttelse af opbygning af nye samarbejder og partnerskaber på tværs af kommunale tilbud, boligorganisationer, foreningsliv og civilsamfund


Du har indgående kendskab til Mørkhøj og har erfaring med tværgående samarbejde med biblioteker. Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau, har dokumenteret erfaring med arbejdet med frivillige, udsatte borgere og borgere med etnisk minoritetsbaggrund. Du trives i det tværfaglige arbejde og har erfaring med at strukturere samarbejde mellem mange parter, gerne med udgangspunkt i byrum og fysiske omdannelsesprocesser. Du har indsigt i den kommunale verden og er stærk i samarbejdet med civilsamfundet.

Vi tilbyder


Vi kan tilbyde en spændende stilling, hvor du i høj grad kan være med til at præge udviklingen i Mørkhøj og blive et centralt omdrejningspunkt i lokalområdet. Din daglige arbejdsplads vil være Mørkhøj Bibliotek. Biblioteket er under transformation og målet er, at det skal blive et hjerte i Mørkhøj, hvor fra inkluderende aktiviteter kan spire. Du bliver også en del af enheden for social balance, og din personaleleder vil være leder af social balance Mette Dybkjær. Du vil have kollegaer i de to andre Social Balance-områder. Daglig vil du have et tæt samarbejde med kollegaerne på biblioteket, og filialleder af Mørkhøj bibliotek Martin Timmermann vil, sammen med Mette Dybkjær være den ledelse, du refererer til.

Løn og ansættelse


Der er tale om en fuldtidsstilling og aflønningen sker efter gældende overenskomst.
Aften- og weekendarbejde må påregnes.

Yderligere oplysninger


Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte leder af social balance Mette Dybkjær, telefon 51 94 21 00.

Ansøgningsfrist


Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 15. september 2022.

Vi afholder samtaler mandag 19. september.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Netværksspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Netværksspecialist
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som netværksspecialister i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte netværksspecialist i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal netværksspecialister i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte netværksspecialister i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som netværksspecialister
16. september 2024 5
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 8
18. august 2024 9
17. august 2024 9