Netværks Arkitekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vi er på udkig efter én ny kollega til vores Netværksafdeling, da én af vores nuværende Arkitekter har valgt at søge andre udfordringer udenfor Cibicom. Er du teknisk stærk og trives i en kompleks IT verden? Så er her muligheden for at blive en del af et team, hvor dagligdagen aldrig er ens, men byder spændende og komplekse udfordringer.

Cibicoms Netværksafdeling arbejder til dagligt for, at sikre et stabilt og driftssikkert netværk i hele Danmark. På vores netværk drives der en lang række meget specialiserede services, der er vores og vores kunders hjerteblod.

Som Netværks Arkitekt har du bl.a. ansvaret for den daglige drift, vedligeholdelse og implementering af nye systemer, samt 3. line support heraf. Udover før nævnte består opgaven også af, at koordinere og prioritere vores projektportefølje samt sikre, at vores tekniske løsninger på tværs af vores forretning er i drift. Du vil som Arkitekt have et tæt samarbejde med vores eksterne konsulenter og samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle.

Personlige kvalifikationer, som vi helst ser, at vores nye Netværks Arkitekt kan bidrage med er bl.a. nogle af nedenstående udsagn:

  • Du er en teamplayer, og med det tænker vi, at du har fokus på sammenspillet i afdelingen og prioriterer samarbejde og vidensdeling meget højt.
  • Menneskeligt har du fokus på, at vi som virksomhed lykkes sammen.
  • Du er proaktiv, god til at samarbejde, føler ejerskab for dit område og dine opgaver.
  • Du er struktureret i dit arbejde med vores arkitektur og dokumentation og er teknisk resultatorienteret, og formår at samle alle ender. Dette prioriteres meget højt, og er til gavn og glæde for hele virksomheden.

Som arbejdsplads er det vigtigt, at der er plads til at have det sjovt når vi arbejder, vi har derfor stort fokus på, at der er balance mellem job og privatliv. Vi tilbyder en stor frihedsgrad i jobbet og forventer at dette går begge veje. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og en positiv og humoristisk omgangstone. Som arbejdsplads formår vi, at favne bredt, hvilket vi værner meget om.

Som vores nye kollega i IT/Netværksafdelingen der pt. tæller 9 mænd kan vi tilbyde dig en hverdag og fremtid fyldt med udfordringer, hvor engagement og frihed er de bærende værdier.

Faglige kvalifikationer, der vil være en forudsætning for, at blive en succes som vores nye Netværks Arkitekt er:

  • Erfaring med MPLS.
  • Erfaring som udvikler eller administrator.
  • Dyb og velbevandret forståelse for L2 og MPLS drift og fejlrettelse.
  • Høj kvalitet i skriftlig fremstilling af generel kommunikation og dokumentation.

Vi tilbyder: løn efter kvalifikationer, der modsvarer dine faglige erfaringer, og som i øvrigt står mål med stillingens krav. Endvidere tilbyder Cibicom pensionsordning, Sundhedsforsikring, god frokostordning og andre personalegoder.

Vi har fx også en Personaleforening, der beriger os med forskellige arrangementer, her kan bl.a. nævnes vinsmagning, kulturelle events og julebanko.

Vores hovedkontor er liggende i Taastrup, men vi har også kontorer placeret geografisk fornuftigt i resten af Danmark i forhold til vores forretning.

Ansøgning: Finder du stillingen interessant, ser vi frem til at modtage dit CV. Vi indkalder kandidater løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Netværksspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Netværksspecialist
  • Taastrup
  • Fredag den 20. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som netværksspecialister i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte netværksspecialist i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal netværksspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte netværksspecialister i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som netværksspecialister
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1