Netværksspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

NYOPRETTET stilling i én af Danmarks mest spændende tekniske virksomheder. Vi har brug for endnu én Netværksspecialist til vores Netværksafdeling. Mestrer du drift, vedligehold og implementering af meget teknisk infrastruktur? Så er det måske dig vi står og mangler.

Cibicoms Netværksafdeling arbejder til dagligt for, at sikre et stabilt og driftssikkert netværk i hele Danmark. På vores netværk drives der en lang række meget specialiserede services, der er vores og vores kunders hjerteblod. Dette indebærer bl.a. daglig drift, vedligeholdelse og implementering af disse systemer. Som Netværksspecialist vil du i nogen grad få kontakt med vores kunder og leverandører, derfor er det vigtigt at du trives i en udadvendt rolle.

For, at blive en succes i Cibicoms Netværksafdeling, skal du helst kunne se dig selv i de fleste af nedenstående udsagn:

  • Du er en teamplayer, og med det tænker vi, at du har fokus på sammenspillet i afdelingen og prioriterer samarbejde og vidensdeling meget højt.
  • Menneskeligt har du fokus på, at vi som virksomhed lykkes sammen.
  • Du er proaktiv, god til at samarbejde, føler ejerskab for dit område og dine opgaver.
  • Du er struktureret i dit arbejde med vores arkitektur og dokumentation og er teknisk resultatorienteret. Dette prioriteres meget højt, og er til gavn og glæde for hele virksomheden.

Som virksomhed er det vigtigt, at der er plads til at have det sjovt når vi arbejder, derfor har vi stor fokus på, at der er balance mellem job og privatliv, og at det hænger sammen. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og en positiv og humoristisk omgangstone, vi formår som arbejdsplads at favne bredt, hvilket vi værner meget om.

Som vores nye kollega i IT/Netværksafdelingen der pt. tæller 9 mænd kan vi tilbyde dig en hverdag og fremtid fyldt med udfordringer, hvor engagement og frihed er de bærende værdier.

Faglige kvalifikationer:

  • Erfaring med aktivt WDM.
  • Dyb og velbevandret erfaring og forståelse for L2 og MPLS drift og fejlrettelse.
  • Baggrund fra tele-, netværks- eller IT-branchen vil være en fordel.
  • Høj kvalitet i skriftlig fremstilling af generel kommunikation og dokumentation.

Vi tilbyder: løn efter kvalifikationer, der modsvarer dine faglige erfaringer, og som i øvrigt står mål med stillingens krav. Endvidere tilbyder Cibicom pensionsordning, Sundhedsforsikring, god frokostordning og andre personalegoder.

Vi har fx også en Personaleforening, der beriger os med forskellige arrangementer, her kan bl.a. nævnes vinsmagning, kulturelle events og julebanko.

Vores hovedkontor er liggende i Taastrup, men vi har også kontorer placeret geografisk fornuftigt i resten af Danmark i forhold til vores forretning.

Ansøgning: Finder du stillingen interessant, ser vi frem til at modtage dit CV. Vi indkalder kandidater løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Netværksspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Netværksspecialist
  • Taastrup
  • Tirsdag den 31. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som netværksspecialister i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte netværksspecialist i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal netværksspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte netværksspecialister i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som netværksspecialister
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1