Økonomiassistent til HR administration hos Cementir Nordic & Baltic

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Virksomheden
Regionen Nordic & Baltic er en del af Cementir Gruppen, en international leverandør af cement og beton. Nordic & Baltic har en samlet omsætning på over DKK 4 mia. og beskæftiger ca. 1.000 ansatte. Regionen omfatter cementfabrikken Aalborg Portland A/S inkl. datterselskaber og selskabet Unicon A/S, der producerer fabriksbeton og tilslagsmaterialer.

Aalborg Portland A/S søger en profil, der brænder for at skabe overblik, analysere og danne grundlaget for forretningskritiske beslutninger. Vi er en del af Cementir Gruppen, hvis HR-afdeling du bliver en del af i regionen Nordic & Baltic. Du kan se frem til et tæt samarbejde med regionens HR-medarbejdere og controllere i både Cementir og i vores Business Units, Aalborg Portland og Unicon som består af i alt ca. 1000 kolleger. Du får din faste base hos Aalborg Portland i Aalborg og refererer til virksomhedens HR C&B/Operations Manager.

Jobbet
Vi har brug for en professionel og serviceorienteret assistent, der leverer kvalitet i opgaveløsningen. Dit arbejde har indflydelse på tværs af organisationen, og vi forventer at du har forståelse for forretningens samlede behov og vilkår. Da Aalborg Portland Holding opererer internationalt, vil opgaverne også vedrøre internationale forhold.

Dine arbejds- og ansvarsområder
Dit daglige fokus er på at bidrage til, at der kan træffes de rette beslutninger på baggrund af et solidt datagrundlag. Dette grundlag sikres på baggrund af lønbogholderi, HR administration samt controlling. Dvs. både Cementir Nordic & Baltic samt vores Business Units kan danne sig et overblik over og forståelse for udgifter og optimeringsmuligheder. Fo at du kan bidrage til dette, vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Supportere med lønadministration herunder lønkørsel

  • Supportere med løn- og headcountbudget samt månedlig lønafstemning

  • Forberede cost og HR-nøgletal til den lokale ledelse og Cementir Gruppen

  • Forberede analyser som support til teamleder

  • Deltage i de årlige budget- og forecast processer i samarbejde med teamleder

  • Deltage i udviklingsaktiviteter og projekter indenfor de angivne områder


Du er en team-player med en god analytisk tilgang til opgaverne
Du har en relevant uddannelse og gerne nogle års erfaring som administrativ medarbejder i en løn-/regnskabsafdeling. Det er en fordel hvis du har arbejdet med overenskomster. Du trives når du kan være med til at styrke fundamentet i afdelingen via dataleverance og rapportering. Derudover har du:

  • Et højt engelskniveau, og du trives på tværs af kulturelle og sproglige grænser

  • Naturlig interesse for kvalitetssikring i vores data

  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner

  • Fordel med kendskab til SAP


Vi anvender forskellige IT-systemer og det er vigtigt du er god til at sætte dig ind i nye programmer. Vi forventer at du har solid erfaring med Office-pakken særligt Excel. Derudover vil det være et plus med kendskab til Power BI.

Som person er du engageret i dit arbejde og du tilgår det struktureret og detaljeorienteret. Du har evnen til at holde overblikket over mange aspekter i en kompleks virksomhedsstruktur og evner at arbejde proaktivt og selvstændigt. Du er en serviceminded teamplayer, der formår at skabe resultater i samspil med dine kolleger på alle niveauer af organisationen.

Vi sætter pris på at du arbejder vedholdende med dine opgaver – også i perioder med flere leverancer – eksempelvis forecast og budget.

Du tilbydes
Du får en spændende stilling med mange samarbejdsflader i en international koncern, hvor du selv kan være med til at præge den videre udvikling. For den rette kandidat er der gode muligheder for faglig- og personlig udvikling.

Ligeledes tilbyder vi følgende personalegoder:

  • Pension, fritvalgsordning og 6. ferieuge

  • Frokostordning i vores kantine, der altid har et udbud af varierede retter

  • Sundhedsforsikring gennem PFA

  • Medlemskab i diverse personaleklubber (motionsklub, fodboldklub, fiskeklub m.m.)

  • Sociale arrangementer i afdelingen

  • Personalerabatter og sponsorbilletter


Sådan ansøger du
Er du interesseret, så send venligst din ansøgning og dit CV via stillingsannoncen på vores hjemmeside senest tirsdag den 19. april 2022.

Aalborg Portland Holding A/S har hovedkvarter i Aalborg, Danmark, og har siden 2004 været en del af Cementir Group – en international leverandør af cement og beton. Udover aktiviteterne i Aalborg Portland Holding Group, udgøres Cementir Group af Italienske virksomheder. Nordic & Baltic Region består af Aalborg Portland A/S samt Unicon A/S. Aalborg Portland A/S er en ledende cementproducent i Norden, og producerer både grå og hvid cement på deres fabrik i Aalborg. Produkterne sælges i Danmark, USA og tilstødende lande. Unicon A/S er leverandør af færdigblandet beton og markedsledende i Norden. Produktionen foregår på 80 fabrikker i Danmark, Norge og Sverige. Stenbrudsarbejde og salg af aggregater (primært granit og grus) foregår fra 15 sites i Danmark og Sverige.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Aalborg Øst
  • Tirsdag den 19. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som økonomer
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3