Økonomimedarbejder/Finans Koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Lad os starte ved begyndelsen. Vi laver møbler. Men vi er ikke et traditionelt møbelfirma. Vi er en designvirksomhed med fokus på kreativitet i alt, hvad vi laver. Vores team af prisbelønnede designere lægger hele deres sjæl i designet af vores unikke kollektioner, der er fyldt med personlighed og kærlighed.

Når du besøger vores butikker vil vi forføre alle dine sanser med inspirerende installationer, bløde velour sofaer, cool mixtapes, økologisk kaffe og chokolade, vidunderlige dufte og selvfølgelig det bedste inden for New Scandinavian Design.

Du finder vores inspirerende koncept butikker i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Holland, Belgien, Schweiz, Østrig og Frankrig. Og gennem vores webshop kan vi tilbyde levering til alle EU lande. Vi er også glade for at have dygtige samarbejdspartnere over hele verden, der sælger udvalgte designs fra vores kollektion i deres flotte designbutikker. Og hver dag finder vi nye venner til B2B

Bolia.com er en international og ambitiøs virksomhed i kraftig udvikling. Da vores dygtige Teamleder går på barsel søger vi en dynamisk kollega til at hjælpe afdelingen med de mangeartede opgaver og deadlines. Stillingen er placeret på vores internationale hovedkontor i Aarhus. Stillingen er fuldtids og vikariat i perioden fra 1.1.2020 til 30.11.2020.

Dine nye udfordringer:

Er du en passioneret og struktureret kollega med fingeren på pulsen og sans for detaljen. Trives du i et kreativt, resultatorienteret og dynamisk miljø? Har du erfaring med bogholderi eller revision? Så er der her en mulighed for at søge nye spændende udfordringer hos Bolia.com.

Du vil få en stor kontaktflade såvel inden for som uden for organisationen. Det er afgørende, at du har gode samarbejdsevner og formår at holde hovedet koldt og humøret højt, når der er travlt. Du vil arbejde på tværs af organisationen og servicere vores butikker på tværs af ni lande. Dine opgaver vil derfor også bære præg af lokale forskelle.

Dine ansvarsområder bliver mangeartede og omfatter bl.a.:

  • Moms/intrastat for flere lande
  • Bogføring af skat for flere lande
  • Bogføring af løn for flere lande
  • Bogføring og kontering af bilag – hands on
  • Controlling opgaver
  • Procesoptimering
  • Bankafstemninger
  • Kreditorafstemninger
  • Rapporterings opgaver

Med reference til Finance, Customer Service & Supply Director vil du arbejde i et ungt og dynamisk team. I afdelingen er der pt. 3 dygtige kolleger og du bliver en del af et meget engageret og serviceminded team.

Din baggrund:

Du har en faglig uddannelse som matcher ovenstående, men det vigtigste er, at du har indgående praktisk erfaring med ovennævnte områder – både controlling og bogholderi. Du vil med din erfaring hurtigt være selvkørende ifht. opgaverne.

Du er erfaren bruger i Microsoft Office og kendskab til Axapta/D365 eller Navision vil være et stort plus.

Du evner at samarbejde i teamet, samtidig med at du selvstændigt varetager dine ansvarsområder. Du er initiativrig og resultatorienteret, og kan prioritere de mange bolde du har i luften. Din arbejdsstil er systematisk og med sikker sans for detaljen.

Som person er du udadvendt, serviceminded, energisk og god til relationer. Ingen opgaver er for små eller store. Vi har rigtig travlt, så det er vigtigt at du kommer med masser af energi og engagement. At du arbejder med stor effektivitet og trives i en hektisk hverdag er derfor et must.

Du behersker engelsk på skrift såvel som tale.

Du tilbydes:

  • Et spændende og udfordrende job i en international innovativ virksomhed.
  • Et af Europas mest progressive designbrands med et stort internationalt markedspotentiale.
  • Dygtige og kompetente kolleger samt en ung virksomhed bygget på positive værdier.
  • Et job med et stort ansvar og indflydelse samt rig mulighed for personlig udvikling.

Yderligere information:

Samtaler vil blive afholdt løbende, og stillingen vil blive lukket ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Finance, Customer Service & Supply Director Jens D. Abrahamsson på tlf. +45 2486 3284

Du er velkommen til at udforske www.bolia.com for at lære os meget bedre at kende.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 23.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Århus
  • Fredag den 15. november 2019

Lignende jobs

  • Finansbachelor praktikant til Aarhus

    Finansbachelor-praktikant Er du en proaktiv og energisk Finansbachelor-studerende, der er klar til at dykke ned i den finansielle sektor med et personligt touch? Har du mod på at tage ansvar f..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Bliv vores nye finansbachelorpraktikant i Aarhus

    Drømmer du om en praktikplads i den finansielle sektor, hvor dit drive og initiativ kan skabe forandringer? Så grib muligheden og bliv en del af vores fællesskab.Hos os i [xxxxx] har du muli..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Er du vores næste finansielle rådgiver - med sans ...

    Har du nogensinde tænkt, "Kunne jeg ikke godt bruge en arbejdsplads, hvor jeg både kan udvikle mine faglige evner OG få et godt grin med mine kollegaer?" Så læs videre, for vi leder efter dig!.
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Økonom i Århus C

    Erhvervshus Midtjylland søger en økonomiassistentHar du styr på tal og lyst til at arbejde i en dynamisk økonomiafdeling? Er du klar til at tage ansvar for bogholderi, lønadministration og proj..
    • Økonom
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Århus over tid

Dato Alle jobs som økonomer
20. september 2024 24
19. september 2024 26
18. september 2024 29
17. september 2024 28
16. september 2024 28
15. september 2024 28
14. september 2024 28
13. september 2024 29
12. september 2024 30
11. september 2024 23
10. september 2024 27
9. september 2024 28
8. september 2024 29
7. september 2024 28
6. september 2024 28
5. september 2024 29
4. september 2024 27
3. september 2024 28
2. september 2024 25
1. september 2024 27
31. august 2024 28
30. august 2024 28
29. august 2024 26
28. august 2024 29
27. august 2024 26
26. august 2024 29
25. august 2024 25
24. august 2024 24
23. august 2024 26
22. august 2024 24
21. august 2024 25

Værd at vide når du søger job som økonom i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.