Økonomisk sagsbehandler til kontanthjælp

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Ydelsesservice i Høje-Taastrup Kommune søger faglig dygtig medarbejder til Kontanthjælpsgruppen. Hvis du har erfaring med sagsbehandling, viden om lovgivningen på ydelsesområdet, og lyst til daglige opgaver omkring bevillig og udbetaling af ydelser, så er du måske den kollega, vi står og mangler.
Sagsbehandling sker i forhold til forsørgelsesydelserne – kontanthjælp, uddannelseshjælp, integrationsydelse, ressourceforløbsydelse, herunder jobafklaring, samt revalidering og særlig støtte. Vi sørger for økonomisk opfølgning i forhold til de løbende ydelsesudbetalinger, samt at borgerne får råd og vejledning omkring forsørgelsesydelserne samt daglig privatøkonomi.
Som sagsbehandler får du din egen sagsstamme, hvor du har selvstændig kompetence til bevilling, ansvaret for at sikre rettidige udbetalinger, og sørger for en tæt opfølgning i den enkelte sag. Vi anvender KMD Aktiv til udbetaling af ydelser, samt acadre og KMD-sag i vores arbejde. Vores tætteste samarbejdspartnere er kollegaerne i Pension- og Enkeltydelsesgruppen og Jobcentret.

Vi forventer, at du:
  • Har kommunal erfaring indenfor Ydelsesområdet
  • Flair for tal
  • Kendskab til aktivloven
  • Rutineret bruger af KMD Aktiv samt andre IT-systemer, så som acadre, KMDsag m.m.
  • Har fagligt engagement og mod på at byde aktivt ind i et fagligt stærkt miljø
  • Har lyst til administrativt arbejde kombineret med borgerkontakt
  • Er fleksibel og har mod på en dynamisk arbejdsplads, hvor vi løbende har en dialog om, hvordan vi løser vores opgaver
  • Kan arbejde systematisk og har overblik

Vores arbejdsplads
Vi har en travl hverdag med mange borgerhenvendelser, vi har derfor fået lov til at opnormere kontanthjælpsgruppen med en medarbejder. Du skal derfor have mod på at tage fat og løse sagerne i dialog med borgerne og dine kollegaer.

Vi lægger vægt på, at vi på den ene side er myndighed og til tider skal træffe vanskelige beslutninger. På den anden side skal vi møde borgerne med en respektfuld og konstruktiv tilgang, hvor vi gør noget ud af at forklare vores beslutninger.

Vi kollegaer bakker hinanden op og er hjælpsomme, særligt når vi har travlt eller skal træffe svære beslutninger. Vi er omsorgsfulde, betænksomme og respektfulde i vores samarbejde. Vi lægger desuden vægt på vidensdeling, faglig sparring og en uformel omgangstone.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentligt og med tiltrædelse snarest muligt eller senest d. 1. januar 2020. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Rådhuset ligger centralt i gåafstand fra Høje-Taastrup Station og vi forventer at flytte til nybygget rådhus i 2021. Vi har desuden flekstid og en god kantine.

Vil du vide mere:
Hvis du vil vide mere om stillingen og arbejdsopgaverne, er du velkommen til at kontakte fagspecialist Jill Larsen, telefon 4335 3988 eller leder Bettina Brandt, telefon 4335 3788 eller mail [email protected]

Ansøgningsfrist
Ansøgning, CV og relevante dokumenter skal være os i hænde 15. november 2019.

Ansættelsessamtaler afholdes fredag d. 22. november 2019.

Opstart d. 1. januar 2020


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Taastrup
  • Fredag den 15. november 2019

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med flair for økonomiske analyser

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i Taastrup

    På vegne af Uniteam Group søger [xxxxx] nu en økonomiuddannet systemsupporter. I denne rolle vil du få en central betydning for at opretholde Uniteam Groups position som førende softwareleve..
    • Økonom
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som økonomer
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1