FINANCIAL CONTROLLER - SENIOR ● Udvikling af BI-værktøjer ● Rapportering ● Vækstvirksom...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

GREEN INSTRUMENTS A/S er en international miljøteknologisk virksomhed, der udvikler, fremstiller og sælger måleudstyr til gas og emissionsmåling til det internationale maritime marked, hvor virksomheden er global markedsleder indenfor sit felt. Som en stærk global, innovativ og miljøteknologisk virksomhed befinder GREEN INSTRUMENTS sig derfor i en niche med et betydeligt vækstpotentiale.

Green Instruments A/S er beliggende i erhvervsparken i Brønderslev, tæt ved motorvejen. De bor i nyt og moderne domicil og har herudover kontorer i hhv. USA og Singapore. For yderligere information om Green Instruments A/S se www.greeninstruments.com

GREEN INSTRUMENTS udvikler og forbedrer konstant den eksisterende produktportefølje og bruger samtidig mange ressourcer på udvikling af nye og innovative løsninger og produkter indenfor måling og kontrol af gasser og emissioner. På OEM- markedet gennemføres produktudvikling og projektgennemførelse med udgangspunkt i kundernes individuelle ønsker og behov og i tæt samarbejde med virksomhedens leverandører. Virksomhedens eksportandel er ca. 90%.

GREEN INSTRUMENTS er ISO 9001 certificeret og hovedparten af virksomhedens produkter er typegodkendt af LIoyd´s register, DNV eller Veritas.

Virksomheden ønsker at styrke sig på administrationssiden og til denne opgave søges nu en:

FINANCIAL CONTROLLER - SENIOR

● Udvikling af BI-værktøjer ● Rapportering ● Vækstvirksomhed ●

Har du bevist, at dine indsatser skaber udvikling, effektiv økonomisk styring og overblik, og har du lyst til at være CFO’ens værdiskabende sparringspartner? Hos Green Instruments A/S får du stor indflydelse på dagligdagen og virksomhedens fortsatte vækst. Du bliver en del af en velfunderet internationalt orienteret virksomhed, med et stærkt produktprogram og ikke mindst en imponerende vækst.

Du kan skabe overblikket, udvikle systemerne og forretningsgangene i væksten

Din hovedopgave bliver at sikre optimering af forretningsgange og processer, at sikre effektiv økonomisk styring med troværdige data og nøgletal – og derved skabe valid rapportering og overblik. Det betyder bl.a., at du:

  • Udarbejder månedsregnskab
  • Udarbejdelse af rapporteringer ifm. månedsregnskab
  • Udarbejdelse af årsregnskab samt selvangivelse i samarbejde med revisor
  • Controlling – såvel cost-controlling, project-controlling samt produktions-controlling
  • Rapportering samt opfølgning på datterselskaber
  • Sikre en ensartet rapporteringsform og optimere processer
  • Udarbejdelse samt optimering af modeller og BI-værktøjer
  • Videreudvikle controlling-området, såvel finance samt business
  • Kontaktperson overfor revisor

I dagligdagen fungerer du som en værdiskabende sparringspartner for ledelsen og bidrager til de forretningsmæssige tiltag og operationelle beslutninger. Du bidrager med dit analytiske arbejde i business cases og sikrer at der bliver udarbejdet et korrekt beslutningsgrundlag. Du refererer til og har tæt sparring med CFO, som vil betragte dig som sin wingman. Det skal medvirke til at du får et solidt indblik i forretningen, som du skal bruge i dit arbejde til at sikre virksomhedens forsatte udvikling, overblik og økonomiske fundament.

Strategisk og operationelt tænkende talknuser med autoritet og integritet

Du er formentlig cand.merc., HD i regnskab eller du har en tilsvarende teoretisk bagage plus en god erfaring som financial controller i en international vækstorienteret virksomhed med fuld værdikæde – inklusive produktion. Du ser det som en spændende udfordring at bygge en controlling-funktion op i virksomheden. Din forretningsforståelse er i top, og du har talent for at videreudvikle forretningsmodellen og processerne med fokus på værdiskabelse.

Du er analytisk stærk og kan håndtere data således, at de skaber værdi for forretningen. Du er vant til at smøge ærmerne op og tage fat på de daglige udfordringer. Det kræver en god balance mellem at være strategisk, taktisk og operationel i dit daglige arbejde. Du bliver respekteret for din troværdighed og høje integritet samt din naturlige autoritet. Du er positiv i din tilgang til andre og er af natur opsøgende samt ekstrovert. Du er empatisk og besidder evnen til at ”læse” andre.

Du taler og skriver dansk og engelsk flydende. Du har flair for ERP- og BI-systemer og ser det som et værdifuldt redskab. Hos Green Instruments A/S anvendes i dag Dynamics 365 Business Central (Navision), som du skal være med til at øge anvendelsen optimalt af i alle afdelinger. Vi ser gerne, at du har lyst til at rejse og tage over på datterselskaberne, som ligger i hhv. USA og Singapore. Niveauet forventes at ligge omkring 10-20 dage/år.

Dine stærke sider er:

  • Systemer og struktur
  • Controlling og overblik
  • Analytisk og engagement

Vi kan tilbyde dig:

  • Et firma med et stærkt produkt, store markedsmæssige muligheder og en imponerende vækst.
  • Professionelle, engagerede og dygtige kolleger, som du både kan være seriøs med, ligesom der er plads til sjov.
  • En virksomhed, hvor kommandovejene er korte og beslutninger kan træffes hurtigt.
  • Et firma som værdsætter din indsats og vil være stolt over at ha’ dig på holdet.
  • En god fast løn der modsvarer dine kvalifikationer, pension, og sundhedsdækning.

Ansøgning:

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word eller PDF-fil mærket ”GRE-FCO” (SKAL angives i referencefeltet) til [email protected].

Jobbet ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Varberg Management ApS, Jan Varberg på + 45 5151 5422.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Brønderslev
  • Fredag den 29. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Brønderslev over tid

Dato Alle jobs som økonomer
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0