Økonomi og administrations medarbejder 30-37 timer ugentligt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Økonomi og administrations medarbejder 30-37 timer ugentligt

Vi søger en fleksibel og struktureret medarbejder til bogføring, administration og økonomistyring.

CADO A/S designer og leverer legepladsprojekter, sports- og bevægelsesprojekter og uderum med professionel og kompetent rådgivning - og med unikke produkter. Vores grundværdier er troværdighed, innovation og kreativitet.

CADO A/S arbejder for løsninger, der stimulerer børn og unges udvikling, og ønsker at bidrage til udvikling af det medfødte naturlige bevægelsesmønster.

Du kan læse nærmere om vores ideologier og visioner på www.cado.dk.

Som vores økonomi og administrationsmedarbejder bliver du en del af en mindre organisation i stor vækst, hvor du får gode muligheder for, at bruge din teoretiske og praktiske viden. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i

  • Bogføring, budgetopfølgning og økonomistyring
  • Administrative allround opgaver i en lille organisation
  • Periodevis assistance til logistik og indkøb
  • Projektopfølgning og løbende udvikling af administrative processer

Jobbet vil give dig en god mulighed for at udvikle dig såvel personligt som professionelt, idet du vil få et stort ansvar og vil blive stillet overfor udfordrende opgaver. Som økonomiansvarlig for en lille organisation fordres struktur, samarbejdsevner og en selvkørende afslutter mentalitet, som er båret af ejerskab og en glad og serviceminded personlighed.

Du har en relevant faglig baggrund med erfaring fra lignende stilling og arbejdsområder. Du vil blive ansvarlig for en stor del af virksomhedens økonomiske og administrative overblik og vi forventer, at du som person besidder et stort engagement, et naturligt drive og robusthed. Du er struktureret og har stort flair for IT – særligt programmer som Uniconta og Podio.

Du vil i tæt samarbejde med kompetente kolleger have fokus på at skabe resultater i hverdagen. CADO A/S er en virksomhed i løbende udvikling - hos os er der sjældent to dage, som er ens. Du får en stor kontaktflade med alle medarbejdere i virksomheden.

Tiltrædelse: Snarest muligt – efter aftale

Vi indkalder løbende til samtale, hvorfor du med fordel kan sende din ansøgning med det samme. Ved spørgsmål kan Mia Fischer kontaktes på tlf.: 22 20 20 04.

Ansøgningsmateriale, der fremsendes via mail vil iikke blive behandlet

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Solrød Strand
  • Fredag den 17. januar 2020

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med flair for økonomiske analyser

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i Taastrup

    På vegne af Uniteam Group søger [xxxxx] nu en økonomiuddannet systemsupporter. I denne rolle vil du få en central betydning for at opretholde Uniteam Groups position som førende softwareleve..
    • Økonom
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som økonomer
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1