Konsulent med gåpåmod søges til økonomistyring på ældreområdet – gerne nyuddannet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du netop blevet færdig med en samfundsfaglig uddannelse, eller har du et par års erfaring? Så har vi måske jobbet til dig. Vi søger en ny medarbejder, som vil udvikle sig og specialisere sig indenfor ældreområdet. Vi sætter rammerne, så du får kendskab til lovgivning, faglighed, politik og økonomistyring på ældreområdet i en kommune. Du bliver en del af en afdeling på 100 personer, og vil i det daglige have 13 nære kollegaer, som vil hjælpe dig godt på vej i dit kommende job.

Ældre- og omsorgsområdet består bl.a. af plejecentre, hjemmepleje, hjemmesygepleje og genoptræningsenheder. En lang række af tilbud, som skal understøtte og sikre gode ramme for nogle af de svageste ældre borgere.

Lokalt og nationalt er der et øget politisk fokus på ældreområdet. I de kommende år vil antallet af ældre stige, hvilket vil presse den kommunale service. Samtidig er der et øget politisk fokus på værdighed i ældreplejen.

Du vil derfor havne i en situation, hvor der er fokus på udviklingen af den fremtidige ældrepleje. Du vil skulle tænke med, men også sikre det stabile grundlag, som udviklingen kan ske på.

I denne stilling skal du arbejde med kommunale plejecentre og med hjælpemiddelsområdet. Konkret vil du få ansvaret for økonomistyringen af 5 institutioner. At arbejde med økonomistyring betyder ikke nødvendigvis, at du skal være uddannet økonom, og dermed have viden inden for makroøkonomi og økonomiske modeller. At arbejde med økonomistyring medfører, at du skal udarbejde og fremlægge nøgletal vedr. økonomi og aktiviteter, som skal formidles mundtligt og skriftligt til ledere med og uden økonomisk baggrund.

Du vil få et stort og selvstændigt ansvar. Du skal bl.a. selv tage dialogen med de relevante ledere om deres økonomi. Derudover har du ansvaret for at udvikle og forbedre økonomistyringen på området. Vi sætter rammerne, således at du kan lykkedes. I den forbindelse vil du selvfølgelig få mulighed for at spare med dine kommende kollegaer angående faglighed og teknik.

Konkret vil du skulle løse opgaver, der vedrører budgetlægning, økonomistyring, ledelsesrapportering, prognoseberegninger og økonomiske analyser.

Om os
Frederiksberg Kommune er kendt for en stærk økonomistyring, hvor der både er plads til nytænkning og nærværende understøttelse af vores institutioner og fagafdelinger. Eksempelvis arbejder vi med toårige budgetter/aftaler og prioriterer faste kontaktpersoner til vores institutioner.

Vi har samlet vores økonomifunktioner i én og samme afdeling fra 1. januar 2022. Det har vi gjort, fordi vi ønsker at videreudvikle vores økonomistyring til i endnu højere grad at favne en tværgående og helhedsorienteret styring, samtidig med at understøttelsen af vores institutioner og fagafdelinger styrkes, så de fuldt ud kan koncentrere sig om at levere velfærd til kommunens ca. 103.500 borgere.

Det giver dig en fremtidig mulighed for at avancere til andre opgaver.

Om dig
Vi søger en engageret kollega med en samfundsvidenskabelig baggrund med stort engagement og gåpåmod. Du er nyuddannet eller har et par års erfaring. Opgaveporteføljen kan justeres efter kandidaten.

Vi forventer, at du:
  • har en relevant samfundsvidenskabelig videregående uddannelse på kandidat- eller bachelorniveau eller anden relevant samfundsfaglig uddannelse
  • er analytisk stærk og har lyst til at udvikle dine kompetencer inden for Excel
  • er grundig og løser opgaver med høj kvalitet
  • er god til at samarbejde og indgå i projekt- og samarbejdsfællesskaber
  • har interesseret i at lære om og specialisere sig inden for ældreområdet

Løn- og ansættelsesvilkår
Lønnen fastsættes ud fra dine erfaringer og kvalifikationer efter gældende overenskomst og forhandling mellem kommunen og den relevante faglige organisation. Der er tale om en varig stilling på 37 timer ugentligt. Der er flextid.

Ansøgningsfrist er torsdag den 4. august. 1. samtale forventes afholdt onsdag den 10. august og 2. samtale tirsdag den 16. august.

Forventet start er hurtigst muligt. Din titel vil være økonomikonsulent.

Vil du høre mere om stillingen så kontakt enhedsleder Rune Hagel Andersen på tlf. 2898 0333 eller faglig koordinator Bjørn Bach på tlf. 2898 0259.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Frederiksberg
  • Torsdag den 04. august 2022

Lignende jobs

  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med interesse for datadrevne økon...

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri (DI) - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonomimedarbejder

    Økonomimedarbejder HK Forbundet søger en økonomimedarbejder til a-kassebogholderiet Vil du arbejde i et faglig stærkt miljø, hvor der er mulighed for at udvikle sig? Trives du med struktur og..
    • Økonom
    • København S
    Få mere info
  • Kan du ikke lade være med at følge geopolitiske fo...

    ”Brænder du for investeringer?” Ja, vi ved godt, det er en fortærsket jobannoncefloskel. Så måske denne beskrivelse siger det lidt bedre?Graveprocessen med at finde de helt rigtige forvaltere, .
    • Økonom
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som økonomer
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 5
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 7
21. september 2024 8
20. september 2024 8
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2