Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger chefkonsulent til sundhedsøkonomiske analyser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Gentofte

World Economic Forum’s Global Coalition for Value in Healthcare har i 2021 peget på SDCC som en førende organisation, når det kommer til arbejdet med værdibaseret sundhed. Vores nye kollega bliver en del af SDCC’s arbejde med at sikre et sammenhængende og effektivt sundhedsvæsen og skal indgå i vores strategiske udviklingsprojekter med sundhedsøkonomiske analyser.

På SDCC har vi et mål om at løfte diabetesindsatsen i hele Region Hovedstaden ved at skabe bedre behandlingsmuligheder for personer med diabetes. Vi skaber forandringer gennem stærke partnerskaber, involvering af brugerne og gennem strategiske udviklingsprojekter, kaldet supplerende behandlingsinitiativer (SBI).

Om jobbet

Som chefkonsulent bliver du ansvarlig for at etablere og drive en sundhedsøkonomisk tilgang på tværs af disse udviklingsprojekter, hvor vi har en portefølje med cirka 20 SBI-projekter og lige nu står overfor en stor opgave med at beskrive og prioritere forslag til kommende projekter i 2022.

Ansvaret for udvikling af porteføljen er forankret i SDCC’s SBI-team, som er et projektkontor bestående af en porteføljeleder og otte medarbejdere. I projektkontoret arbejder vi bl.a. kontinuerligt med at øge kvaliteten i vores projekter, udvikle partnerskaber og understøtte projekterne i deres overgang til drift gennem et fælles evalueringskoncept. Projekterne er forankret tæt på de faglige miljøer i Region Hovedstaden og brugerne. En del af projekterne har tilknyttet følgeforskning.

Dine ansvarsområder vil bl.a. være:

  • Etablere en fælles tilgang på SDCC til at belyse økonomisk bæredygtighed ifm. SBI-projekternes overgang til drift og opbygge et fagligt miljø omkring opgaveløsningen.
  • Integrere og forbedre vores evalueringsmetoder med sundhedsøkonomiske analyser og indgå i arbejdet med at få nye projekter godt fra start med realistiske evalueringsplaner.
  • Afprøve nye metoder og værktøjer i de eksisterende evalueringsprocesser.
  • Bistå projekter ved at agere udførende konsulent, når projektet har behov for en økonomisk konsekvensanalyse.
  • Yde strategisk beslutningsstøtte til SDCC’s ledelse og bestyrelse vedrørende porteføljens bæredygtighed og projekternes overgang til drift.
  • Understøtte og videreudvikle faglige partnerskabet med interessenter i regionen og med øvrige Steno Diabetes Centre.

På SDCC værdsætter vi vores tætte tværfaglige samarbejde til øvrige hospitaler, kommuner og praktiserende læger – og ikke mindst samarbejdet mellem klinikken, udviklings- og forskningsindsatser. For at have succes i stillingen er det derfor vigtigt, at du har lyst til at indgå i et stærkt sundhedsfagligt projektmiljø, hvor vi sparrer med hinanden om arbejdsopgaverne, og hvor vi ser hinandens forskellige fagligheder som en styrke.

Vores forventninger

Hos SDCC prioriterer vi en kontinuerlig udvikling af vores medarbejderes kompetencer, og der vil være gode muligheder for at udvikle sig i stillingen og bidrage til udvikling af teamets samlet opgaveportefølje. Vi tager aktivt del i at styrke dit karriereforløb gennem et opstartsforløb samt gennem tilbud, som holder dig ajour med de sundhedspolitiske dagsordner og giver dig et godt indblik i udvikling af diabetesbehandlingen.

Du skal have følgende kvalifikationer:

  • Længerevarende økonomisk uddannelse kombineret med 6-8 års erhvervserfaring inden for sundhedsøkonomiske analyser, gerne fra et konsulentfirma eller en politisk styret organisation i sundhedsvæsnet.
  • Praktisk erfaring med at etablere en sundhedsøkonomiske tilgang i en projektportefølje.
  • Erfaren projektleder, hvor du har prøvet projektledelse af i længerevarende projekter.
  • Gode kommunikationskompetencer og erfaring med at sammensætte og konsolidere budskaber på tværs af samarbejdspartnere.
  • En resultatorienteret og struktureret tilgang til opgaveløsningen.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse hurtigst muligt. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende regional overenskomst.

Ansøgning og yderlige oplysninger

Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte porteføljeleder Jeanne Houen på mobil 2177 4132.

Ansøgningsfrist er den 13. juni 2021. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 17. juni 2021.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i forebyggelse, forskning, uddannelse, klinisk forskning og behandling. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der er tilknyttet omkring 9.500 personer med diabetes. I efteråret 2021 flytter SDCC ind i et nyt hospitalsbyggeri ved siden af Herlev Hospital og bliver behandlingssted for 11.000 børn og voksne med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Gentofte
  • Søndag den 13. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som økonomer
15. september 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1