Rekrutteringsfirma

Finans

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Med fagligt ansvar for regnskab og rapportering



Har du passion for regnskab og evner du at skabe det finansielle overblik samt være garant for valid og rettidig rapportering? Vil du være en del af en innovativ og fremsynet virksomhed med nyligt opdateret ERP og BI-system samt fokus på personlig udvikling?
Med reference til CFO får du som Financial Controller det faglige ansvar for regnskabsfunktionen og for at sikre den daglige drift, koordinering og optimering af hele det finansielle område. Du arbejder hands-on og bliver ansvarlig for at støtte og udvikle det faglige niveau i afdelingen. Du koordinerer opgaverne i regnskabsfunktionen og du sikrer, at afdelingen selvstændigt leverer rettidige finansielle rapporteringer i høj kvalitet. Som Financial Controller får du en central rolle i virksomheden og et tæt samarbejde med CFO, sparring med ledelsen og resten af økonomiafdelingen. Derudover indgår du i samarbejde på tværs af hele Volvo CE-koncernen globalt, for at sikre kontinuerlig optimering og effektivisering af relevante processer i afdelingen.
Du bliver en del af en virksomhed med ca. 100 ansatte, hvor hverdagen er præget af en åben, direkte og uformel omgangstone med højt humør. Hos Volvo Entreprenørmaskiner A/S er der en dedikeret ledelseskultur med fokus på udvikling af den enkelte.
Gennem begavet arbejdskraft og en high performance kultur tilbyder Volvo CE de mest intelligente løsninger på markedet. Den opdaterede IT-platform sikrer, at Volvo CE fortsat har systemerne og strukturerne til at være på forkant med udviklingen. Som den danske virksomhed i koncernen er Volvo Entreprenørmaskiner, med hovedkontor i Taulov, en af de førende forhandlere i Volvo CE og virksomheden er med til at sætte nye standarder for hele branchen.
Om Jobbet
Du kommer til at spille en stor rolle i at bibeholde og udvikle afdelingens gode ry i resten af organisationen gennem god service, godt humør og god holdånd - med fokus på høj faglighed i afdelingen. Som regnskabsafdelingens team-lead får du sammen med det faglige ansvar også ansvaret for at koordinere opgaverne internt i regnskabsafdelingen og du får dermed et tæt samarbejde med afdelingens tre medarbejdere, som du støtter og udvikler fagligt.
Du får selvfølgelig en bred kontaktflade og touch-points i hele den danske organisation samt sparring med de internationale økonomifunktioner om best practice indenfor finansområdet og du søger aktivt kontakt til stakeholders i hele organisationen for at løse udfordringer og optimere finansfunktionen.
Til hverdag er du hands-on og driver processerne omkring det finansielle årshjul herunder:
  • Rapportering, både til den danske ledelse og til koncernen
  • Finansielle analyser
  • Budgetter og forecasts
  • Måneds- og årsregnskab
  • Klargøring til, og koordinering med, revisionen.

  • Du er ansvarlig for at levere skarpe finansielle analyser samt forklare årsager til eventuelle afvigelser. Du præsenterer månedsregnskabet for ledergruppen, du holder dig opdateret på koncernens guidelines og du sparrer med virksomhedens Business Controlling funktion, CFO og resten af ledergruppen om, hvordan man kan gøre tingene bedre og smartere.
    Kvalifikationer

    Uddannelsesmæssigt har du en baggrund som HD eller Cand. Merc. (Aud) og du har adskillige års succesfuld, professionel erfaring inden for det finansielle område – formentlig fra en produktionsvirksomhed, og gerne fra et internationalt miljø. Det er selvfølgelig vigtigt, at du brænder for at forstå og gå i dybden på det operationelle niveau.
    Som person er du åben, proaktiv, positiv og du motiveres af at skabe gode relationer. Du har stærke analytiske færdigheder, god forretningsforståelse såvel som en meget veletableret faglig værktøjskasse. Som medarbejder er du tydelig og god til at lære fra dig og du trives med at støtte og udvikle dit team. Det at naturligt for dig at være den, der har overblikket og evnen til at planlægge og koordinere både egne og teamets opgaver.
    Du har gode professionelle kommunikations- og sprogfærdigheder såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk. Desuden forventer vi at du har stærke IT-kundskaber indenfor Excel og gerne Business Intelligence samt kendskab til Dynamics 365 eller tilsvarende system.
    Din ansøgning:
    Finder du dette job interessant, så send din ansøgning via vores website www.karsberg.net. Venligst bemærk, at vi sender svar til den e-mail, du sender din ansøgning fra. Hvis du har spørgsmål så kontakt venligst rekrutteringskonsulent Søren Schøler Nielsen på tlf.: + 45 26307323
    Geografi:
    Taulov


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

    Jobbet er oprettet på vores service den 14.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Økonom

    Lignende jobs

    • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

      Fri kontakt
      Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
      • Økonom
      • København
      Få mere info
    • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

      Fri kontakt
      Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
      • Økonom
      • København
      Få mere info
    • Dygtig økonom til udvikling af økonomisk regulerin...

      Kunne du tænke dig at arbejde med økonomisk regulering med stor betydning for samfundet? Ønsker du dig en chef, som understøtter din succes? Kan du se dig selv sidde i vores store arbejdshave og ud..
      • Økonom
      • Frederiksværk
      Få mere info
    • Erfaren økonom og akademiker til udvikling af og t...

      Har du lyst til at arbejde med økonomisk regulering og tilsyn med affaldsbranchen som er et område, der har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling? Er du på udkig..
      • Økonom
      • Frederiksværk
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som økonomer i Hele Danmark

    Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer i Hele Danmark.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte økonomer i Hele Danmark over tid

    Dato Alle jobs som økonomer
    16. september 2024 262
    15. september 2024 274
    14. september 2024 275
    13. september 2024 279
    12. september 2024 271
    11. september 2024 257
    10. september 2024 253
    9. september 2024 252
    8. september 2024 261
    7. september 2024 257
    6. september 2024 253
    5. september 2024 254
    4. september 2024 254
    3. september 2024 253
    2. september 2024 239
    1. september 2024 254
    31. august 2024 261
    30. august 2024 256
    29. august 2024 242
    28. august 2024 242
    27. august 2024 254
    26. august 2024 258
    25. august 2024 251
    24. august 2024 260
    23. august 2024 249
    22. august 2024 250
    21. august 2024 256
    20. august 2024 261
    19. august 2024 281
    18. august 2024 287
    17. august 2024 296