Rekrutteringsfirma

ØKONOMIKONSULENT TIL SOCIALOMRÅDET I HELSINGØR KOMMUNE (GENOPSLAG)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

ØKONOMIKONSULENT TIL SOCIALOMRÅDET I HELSINGØR KOMMUNE (GENOPSLAG)


Vil du være med til at gøre en forskel på socialområdet i Helsingør Kommune gennem understøttelse og styrkelse af den økonomiske styring? Mestrer du principperne i økonomistyring, controlling og regnskab, og trives du i rollen som intern rådgiver? Så er du måske vores kommende økonomikonsulent i Center for Økonomi og Ejendomme.


Center for Økonomi og Ejendomme står i spidsen for styring af kommunens økonomi og professionelle rådgivning til den samlede organisation samt administration og udvikling af kommunens ejendomme.

I Helsingør Kommune har vi indført et økonomistyringsparadigme gennem en styrket systemunderstøttelse af kommunens institutioner, controlling af institutionerne i forbindelse med månedlig afrapporteringer af forventet forbrug, en ledelsesmæssig forankring af økonomistyring samt etablering af aktivitets- og enhedsomkostning.

Socialområdet i Helsingør Kommune er under en ambitiøs udvikling, og kommunen har et ønske om at styrke økonomistyringen yderligere. Målet er at arbejde fokuseret med aktivitetsstyring, at blive endnu skarpere på til at anvende data samt en øget præcision af forbrugsprognoser for at kunne handle hurtigere og mere præcist på ubalancer.

DIN DAGLIGDAG | INTERN ØKONOMISK RÅDGIVER PÅ SOCIALOMRÅDET
Du vil indgå i Team Sammenhængende Borgerforløb, der består af fire medarbejdere, som har ansvaret for at skabe økonomisk styring og transparens på det specialiserede socialområde, der tæller tre centre: Center for Særlig Social Indsats, Center for Børn, Unge og Familier samt Center for Job, Borgerservice og Teknologi.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Økonomisk sparringspartner for institutionslederne på det specialiserede voksenområde
  • Deltagelse i udarbejdelse af budget- og regnskabsmateriale på centrenes områder
  • Udarbejde den månedlige budgetopfølgning
  • Løbende analyser af centrenes økonomi
  • Forsætte udviklingen af en fælles økonomistyring på socialområderne
  • Deltagelse i implementering af vedtagede initiativer på socialområderne

Du vil løse opgaverne i tæt samarbejde med dine kolleger i Center for Økonomi og Ejendomme, koncernledelsen samt ledere og medarbejdere i de enkelte centre. Samtidigt koordinerer vi økonomien i Team Sammenhængende Borgerforløb for at styrke den tværgående indsats til gavn for borgerne.

HVEM ER DU
Du har en videregående økonomisk uddannelse eller anden kommunaløkonomisk baggrund. Du kan enten have erfaring med økonomistyring, controlling og regnskab fra det kommunale eller private, eller du kan være nyuddannet med lysten til at dygtiggøre dig inden for dette felt.

Som person har du en stærk analytisk sans og evner at samarbejde bredt og selvstændigt. Du formår at bevæge dig i rådgiverrollen og er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt, såvel som at du kan håndtere komplekse informationer og evner at omsætte det til et let forståeligt sprog.

HVORFOR HELSINGØR KOMMUNE
Du får en central og udfordrende rolle i en ambitiøs kommune, hvor du vil få en bred kontaktflade og være tæt på medarbejdere og beslutningstagere i de enkelte centre. Du vil indgå i et uformelt arbejdsmiljø med grin og sjov, i et team af dygtige kolleger, hvor vi vægter samarbejde og sparring højt. Dertil er der gode personlige og faglige udviklingsmuligheder samt fleksible arbejdstider.

Center for Økonomi og Ejendomme ligger i historiske bygninger i Helsingør bymidte med 2 minutters gang til Helsingør Station med gode togforbindelser til Hillerød og København. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, og lønnen fastsættes efter gældende overenskomst samt principperne i ny løn. Stillingen ønskes besat 1. november 2019.

INTERESSERET?
Lyder dette som dit næste job, så send os dit CV og en motiveret ansøgning senest d. 15. september 2019. Send din ansøgning allerede i dag, da vi indkalder til samtaler løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke ansøgning og cv på mail.

Rekrutteringsprocessen varetages for Helsingør Kommune af JKS CAREER, så har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Kim Gissel Rasmussen på telefon +45 30 85 13 24.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Helsingør
  • Søndag den 15. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Helsingør over tid

Dato Alle jobs som økonomer
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1