Controller til Thorsens Chipskartofler A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Thorsens Chipskartofler A/S søger en controller med base i Sunds.

Som controller i Thorsens Chipskartofler bliver du en del af en veletableret virksomhed, som er i konstant udvikling. Som en del af vores virksomhed skal du være med til at sætte fokus på og have ansvar for økonomiske opfølgning på driften samt optimering heraf.

Du skal være med til at optimere driften og økonomifunktionen. Samtidig vil du være med til at udvikle den daglige drift, så vi også fremover kan levere just in time til vores kunder. Stillingen refererer til adm. direktør.

Dine primære arbejdsopgaver:

Du kommer til at arbejde med løbende økonomisk opfølgning på driften - både små og større opgaver. Dine opgaver vil bl.a. være.

  • Økonomisk opfølgning på driften løbende.
  • Finansbogholderi, samt debitor og kreditorstyring
  • Løbende planlægning af driften i samarbejde med adm. direktør og administrationen.
  • Løn- og momsadministration
  • Deltage i at beskrive, optimere og implementere forretningsgange og processer i driften løbende.

Dine kvalifikationer:

Du har erfaring fra lignende stilling, er uddannet revisor. Brancheerfaring er ikke et krav. Du er en erfaren bruger af MS Office pakken, har kendskab til C5 og gerne andre ERP-løsninger. Du kan arbejde selvstændigt og løsningsorienteret i dit daglige arbejde, hvor du har en god gennemslagskraft og skaber gode aftaler. Du er ambitiøs og fremsynet i arbejdet, og du evner at bevare overblikket i pressede situationer. Du taler og skriver dansk og engelsk, du har desuden forståelse for norsk og svensk. Som person er du analytisk, struktureret og en teamplayer, samtidig er du humoristisk og tillidsvækkende.

Vi tilbyder:

Du vil få stor indflydelse på din egen hverdag, hvor der er gode udviklingsmuligheder. Du vil få gode kollegaer, et godt sammenhold og en uhøjtidelig atmosfære – hvor troværdighed, engagement og udvikling er i højsædet. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Er du interesseret i at høre mere om jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Salmansen på telefon 29295795 eller på mail [email protected]

Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV på mail til [email protected] senest den 15-9-2019. Stilling ønskes tiltrådt snarest muligt. Vi holder ansættelsessamtaler løbende i rekrutteringsforløbet. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Thorsens Chipskartofler A/S er i dag en af de virksomheder i Skandinavien, der forhandler de største mængder kartofler uden selv at have en produktion. Virksomheden kan i dag opbevare ca. 28.800 ton kartofler og håndterer cirka 115.000 ton kartofler årligt. Vi eksporterer en stor del af vore produkter til Europæiske lande. Blandt andet til Norge, Tyskland, Sverige, Finland, Italien og de Baltiske lande. Læs mere på www.thorsens.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Sunds
  • Søndag den 15. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Sunds over tid

Dato Alle jobs som økonomer
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2