Økonom i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Har du flair for tal, en god økonomisk forståelse, og forstår du at se sammenhænge mellem aktiviteter og økonomiske konsekvenser? Kan du støtte op om områdets ledere og medarbejdere og holde fokus på økonomistyring helt ned på enhedsniveau? Så kan det sagtens være dig vi mangler!

Vi søger en kollega, der sammen med vores ledere og administrative medarbejdere i driften, kan bidrage til at sikre økonomistyring på plejecentre og botilbud i Sundhed og Ældre. Stillingen er placeret på driftsområdet og er tæt knyttet til økonomiteamet i Staben for Sundhed og Ældre, som vil være daglig samarbejdspartner.

Din profil


Du har en uddannelse indenfor økonomi på akademi- eller bachelor/diplomniveau, f.x. finansøkonom eller lignende, og du har erfaring med økonomistyring på driftsniveau.

Du har erfaring med at analysere på detaljeret niveau på baggrund af økonomiopgørelser og økonomiske forventninger. Du har en kritisk tilgang til data.

Du synes det er spændende at arbejde i en politisk styret organisation og kan lide at arbejde selvstændigt. Du sikrer dynamik i de processer du er en del af, og du har et klart fokus på helheder på tværs af driftsområdet.

Du tager initiativ, du tør gå foran og du tør udfordre med nye perspektiver.

Kendskab til kommunale velfærdsområder og til den kommunale kontoplan er en fordel.

Dine opgaver


Du kommer bl.a. til at arbejde med
  • Daglig økonomistyring for områdets driftsenheder
  • Problemløsning og analyser på detaljeret niveau, herunder ressourcestyring
  • Udvikling af økonomiredskaber til lederne på driftsområdet.
  • Økonomifaglig støtte til administrativt personale og ledere af området
  • Samling af resultater til brug for vurdering af den sammenhængende økonomi for driftsområderne.
  • Opgaver i forbindelse med Sundhed og Ældres økonomiske årshjul

Dine styrker


  • har gode samarbejdsevner
  • evner at have fokus på detaljen samtidig med at du bevarer det samlede overblik på området
  • evner at se muligheder og nytænke de økonomiske styringsredskaber i driften
  • ITflair, let ved at tilegne dig nye systemer og er vant til arbejde med Excel.
  • har gode kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt


Du skal påregne en del kørsel i hverdagen, idet der vil være et tæt samarbejde med lederne på de enkelte centre og driftsenheder.

Hvem er vi


Driftsområdet består af 12 plejecentre og botilbud/enheder, som er fordelt over hele kommunen. Til plejecentrene er knyttet faguddannet personale døgnet rundt, mens der er ansat HK-personale i dagtimerne til varetagelse af administrations- og løndelen.

Hvorfor vælge os som din næste arbejdsplads?


Hos os er der højt til loftet og frihed til selvstændig opgaveløsning. Opgaverne er varierende og udfordrende. Vi har et højt ambitionsniveau og der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi har et godt sammenhold og lægger vægt på et godt kollegaskab.

Sundhed og Ældreområdet har ”VI-kultur”, der handler om fællesskab med og om borgeren. ”Vi-kultur” handler også om at tænke tværgående og inddrage andre fagområder i vurderinger og opgaveløsninger.

Hvis stillingen er noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Stillingen er en fuldtidsstilling og forventes tiltrådt den 1. marts 2023 eller efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst mellem KL og forhandlingsberettiget organisation. Ansøgningsfristen er søndag den 15. januar 2023. Første samtale holdes onsdag den 18. januar 2023 og anden samtale holdes mandag den 23. januar. Ansøgere, der inviteres til anden samtale, vil blive bedt om at gennemføre en personprofil/test, ligesom der eventuelt gives en case i forbindelse med samtalen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for plejecentrene i Herning Kommune, Gitte Rasmussen, tlf.: 41161726

Du kan læse mere om Herning Kommune

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Herning

Lignende jobs

  • Økonom i Bjerringbro

    Til NewRetex, søges en erfaren Økonomi- og regnskabschef, der motiveres af at arbejde i en innovativ virksomhed, der er førende inden for automatisk sortering og genanvendelse af tekstiler. NewRete..
    • Økonom
    • Bjerringbro
    Få mere info
  • Økonom i Herning

    Handicap og Psykiatriafdelingen vil styrke den samlede økonomiske styring, og søger derfor en erfaren økonomikonsulent til en nyoprettet stilling. Dermed får du chancen for at komme ind i et dynami..
    • Økonom
    • Herning
    Få mere info
  • Økonom i Silkeborg

    [xxxxx] er blandt Danmarks største entreprenørvirksomheder. Vi har cirka 2.100 medarbejdere og en omsætning på 3,9 mia. kroner. Med mere end 80 års erfaring fra branchen bliver du en del af en stær..
    • Økonom
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Økonom i Midtjylland

    JobbetSom KYC/ODD specialist bliver du en del af et stærkt team i Vestjysk Bank, der arbejder med anti-hvidvask (AML)Din primære arbejdsopgave er at sikre, at banken ikke benyttes til hvidvask o..
    • Økonom
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Herning over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. juli 2024 8
6. juli 2024 8
5. juli 2024 8
4. juli 2024 7
3. juli 2024 7
2. juli 2024 5
1. juli 2024 6
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 9
27. juni 2024 9
26. juni 2024 10
25. juni 2024 8
24. juni 2024 7
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 9
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 8
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7