Øvrige i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

”Herning Kommune skal være et godt sted at drive virksomhed, arbejde, studere og leve”. Det er den simple sætning, vi har i baghovedet hver eneste dag, når vi går på arbejde. Nu har vi en ledig plads på – hvis vi selv skal sige det - verdens bedste hold. Måske skal den plads være din?

Vi mangler en konsulent med ild i øjnene, der både kan drive langsigtede udviklingsprojekter og samtidig være den, der kan gribe de sager, der opstår pludseligt og skal prioriteres med det samme. Derfor vil funktionen være en kombination af udviklingskonsulent og EA for erhvervs- og uddannelseschefen.

I erhvervs- og uddannelsesteamet gør vi vores for, at det hele tiden bliver lidt federe at drive virksomhed, studere og bo i kommunen. Det kan vi ikke gøre alene. Derfor er samarbejde et kodeord, i alt hvad vi laver. Vi lytter til både eksisterende og kommende virksomheder og uddannelsesinstitutioner for at kunne hjælpe dem bedst muligt. Vi samarbejder med en række erhvervsfremmeaktører både lokalt, regionalt og nationalt. Vi snakker sammen på tværs af kommunens afdelinger for at sikre den bedste virksomhedsservice. Kort sagt – vi er hele tiden i dialog med andre, og det kræver både grundig planlægning, effektiv eksekvering og evnen til at sadle hurtigt om.

Som EA er det afgørende, at du hurtigt kan sætte dig ind i nyt stof, udlede det vigtigste og har modet til at konkludere og fungere som sparringspartner for erhvervs- og uddannelseschefen. Du sætter en ære i at formidle skarpt og præcist både på skrift og i PowerPoint og ofte levere til en anden, der står på ølkassen. Opgaverne kan være alt fra at analysere en ny rapport om erhvervsudviklingen i kommunen til at arrangere workshops eller lave oplæg og sagsfremstillinger til politiske udvalg eller direktionen.

I rollen som udviklingskonsulent skal du i samarbejde med vores lokale erhvervsfremmepartnere kunne eje, drive eller indgå i langsigtede udviklingsprojekter. De projekter kan have fokus på alt inden for erhverv, uddannelse og branding. Der er ingen forventning om, at det er dig, der får alle de gode idéer – men du skal kunne samle og facilitere de netværk, der sammen kan få idéerne og tænke nyt. Personlig gennemslagskraft er vigtig, og du skal turde tage ordet både i og foran en større forsamling. Dit første projekt vil handle om at drive arbejdet med en udviklingsplan for detailhandlen i Herning City, så vi også i fremtiden har en levende gågade i kommunen.

Rettesnoren for vores arbejde er forvaltningens virksomhedsgrundlag (bilag) og Herning Kommunes Erhvervsløfte (bilag). Vi siger mere ’vi’ end ’jeg’. Vi smiler meget, er ambitiøse og praler gennem handling og resultater i stedet for at lade det blive ved snak.
Dine opgaver bliver blandt andet, at
  • gribe og lande profilerede sager løbende for og med erhvervs- og uddannelseschefen
  • være tæt på vigtige sager som tovholder og sparringspartner
  • lave præsentationer og oplæg for erhvervs- og uddannelseschefen
  • drive udviklingsprojekter – hovedsageligt med afsæt i pejlemærkerne i Erhvervsløftet
  • forberede sager til politiske udvalg – hovedsageligt Økonomi- Erhvervs- og Uddannelsesudvalget
  • lave og udvikle samarbejds- og resultatkontrakter
  • medvirke til at ’sælge’ og brande kommunen eksternt.

Vi forestiller os, at du


  • har en akademisk eller anden relevant uddannelse
  • er hurtig til at sætte dig ind i kompliceret stof og udlede det vigtige
  • kan omsætte visioner og viden til handling
  • trives med omskiftelige opgaver og kan arbejde med korte deadlines, når det er nødvendigt
  • kan holde hovedet koldt og gribe alle bolde, selv når der er mange
  • har erfaring fra eller med erhvervsfremmesystemet
  • arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst
  • har modet til at træffe beslutninger i tråd med vores virksomhedsgrundlag og erhvervsløfte
  • kan skrive præcist og velformuleret på dansk
  • er sikker og kreativ i arbejdet med Power Point
  • erfaring med branding og markedsføringskommunikation er en fordel.

Organisatorisk placering


Du vil blive en del af Erhverv og Uddannelses-teamet i forvaltningen By, Erhverv og Kultur. Afdelingen er den udviklende og koordinerende funktion mellem kommunen og virksomheder, uddannelsesinstitutioner, andre kommuner, region m.v. på erhvervs- og uddannelsesområdet. Det er en afdeling med 11 kolleger i et ambitiøst og sprudlende miljø, hvor vi bruger hinanden til faglig sparring, og hvor vi har kollegial omsorg for hinanden. Det skal være rart at gå på arbejde – og der skal være plads til gode grin og menneskeligt samvær. For vi tror på, at der også skal være rum til alt det ”udenom”, hvis vi skal være gode sammen fagligt.

Forvaltningen dækker i øvrigt områderne Plan, Kultur & Fritid, Borgerservice samt Biblioteket. Vi er stolte af vores sammenhold på tværs, og vi samarbejder og hjælper hinanden hver eneste dag med stort og småt.

Løn- og ansættelsesvilkår


Der er tale om en fast stilling på 37 timer. Den ønskes besat fra 1. marts 2023 eller tidligere.

Lønindplacering sker efter principperne i Ny løn og efter aftale mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Kontakt og ansøgning


Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte erhvervs- og uddannelseschef Morten Stamm Mikkelsen på 2815 9644.

Ansøgningsfrist er den 15. januar 2023.

Vi forventer at indkalde til samtaler den 20. janauar, afholde samtaler den 24. januar og have evt. anden samtalerunde den 27. januar. Der vil mellem 1. og 2. samtale blive lavet en HBDI-profil på dig. Du skal forvente at afsætte ca. 45 minutter til besvarelse af et digitalt spørgeskema den 25. januar samt ca. 1 time til telefonisk gennemgang af din profil den 26. januar.

BILAG
  • Herning Kommunes Erhvervsløfte
  • Virksomhedsgrundlag for By, Erhverv og Kultur


I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herning

Lignende jobs

  • Ingeniør med erfaring på tag og facader

    Fri kontakt
    Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse? Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder? Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik? Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser? Så er det måske dig, vi søger!
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Partner i NJORD Law Firm – en unik mulighed i Silk...

    Fri kontakt
    NJORD Law Firm i Silkeborg søger en erfaren senioradvokat eller partner inden for selskabsret og M&A, som er klar til at overtage en betydningsfuld klientportefølje og drive Corporate-afdelingen videre. Er dette dig?
    • Øvrige
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Montører til installation af fiber i Holstebro

    For en af vores kunder søges montører til installation af fiber og bokse.Arbejdet vil foregå i Holstebro området.Fiber installation hos private kunder, splidsning, opsætning af bokse, træk af fib..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Bliv en del af on-demandkorpset i Kolding og omegn

    Kom med ombordHos [xxxxx] tilbyder vi dig lige nu muligheden for at blive en del af vores On-demand korps i Kolding og omegnSom en del af korpset får du løbende tilbudt spændende og aktive jobmuli..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herning over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. oktober 2024 59
4. oktober 2024 60
3. oktober 2024 60
2. oktober 2024 58
1. oktober 2024 59
30. september 2024 58
29. september 2024 57
28. september 2024 58
27. september 2024 56
26. september 2024 57
25. september 2024 62
24. september 2024 58
23. september 2024 58
22. september 2024 57
21. september 2024 57
20. september 2024 58
19. september 2024 57
18. september 2024 59
17. september 2024 54
16. september 2024 54
15. september 2024 53
14. september 2024 55
13. september 2024 56
12. september 2024 52
11. september 2024 47
10. september 2024 48
9. september 2024 43
8. september 2024 41
7. september 2024 41
6. september 2024 45
5. september 2024 48