Rekrutteringsfirma

Økonomikonsulent søges til Holbæk kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Vil du hjælpe os med at holde styr på økonomien i en kompleks juridisk og styringsmæssig virkelighed med mange interessenter, fagligheder og udfordringer?



Active Search søger nu en dygtig økonomikonsulent til Staben i Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice (AUBO) for Holbæk kommune.
Formår du sammen med vores indsatscontroller at stå som midtpunkt mellem den øvrige økonomigruppe i AUBO og budget- og regnskabsfolkene i kommunens centrale organisationsservice? Formår du at sikre, at AUBO betaler regninger og hjemtager refusioner lovmedholdeligt i forhold til både statens kontoplan, refusionsreglerne på beskæftigelsesområdet samt kommunens regnskabscirkulære? Formår du at sikre kvalificerede input til kommunens centrale budget- og prognosebisser og formår du at servicere AUBO´s lederstab med relevante styringsdata og værktøjer?

Ja, så er det dig vi har brug for!

Om jobbet
Stillingen er placeret i Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice (AUBO), hvor ansvarsområdet omfatter beskæftigelsesindsatsen, Ungeindsatsen, Ydelsesservice og Borgerservice. Du vil indgå i AUBO-Stabens økonomigruppe. Økonomigruppen er opdelt i en regnskabsgruppe og en budgetgruppe. Du skal som udgangspunkt være i budgetgruppen hvor der følges op på forbruget og lægges budgetter, men det bliver også dit ansvar at sikre, at vi har styr på vores konteringspraksis i regnskabsgruppen Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver blandt andet at;
  • Løbende kontrol med forbruget på alle poster
  • Løbende kontrol med og opfølgning på regnskabsgruppens praksis for kontering- og refusions-hjemtagning, herunder udbedring, afhjælpning af fejl samt viderebringelse af forandringer i den måde hvorpå der skal konteres. Det kan være i forlængelse af f.eks. justeringer i Social- og Indenrigsministeriets orienteringsskrivelser, og øvrige justeringer på vores områder.
  • Gennemføre intern revision på AUBO´s regnskab
  • Etablere og gennemføre et dialogbaseret årshjul i AUBO med månedlige, kvartårlige og halvårlige økonomiopfølgningsaktiviteter for ledere og ledelsen i AUBO i samarbejde med den øvrige økonomigruppe og indsatscontrolleren
  • Udfærdige budgetstyringsværktøjer/-rapporter i KMD-OPUS til AUBO´s ledelse/ledere målrettet opfølgning på og overholdelse af budgetterne i de enkelte afdelinger og i AUBO som helhed i samarbejde med den øvrige økonomigruppe og vores indsatscontroller
  • Sparre med organisationsservice og ledelse/ledere og vores indsatscontroller i AUBO om regnskabet og regnskabsudviklingen (ledelsesoverblik og budgetredegørelser) – både overordnet og mere konkret
  • Udvikling og vedligeholdelse af arbejdsgange i vores økonomifunktion i samarbejde med den øvrige økonomigruppe
  • Problemknuser på nye og særlige økonomiopgaver af mere ad-hoc præget karakter, som f.eks. i forbindelse med aktindsigter, revisioner, berigtigelser, budgetjusteringer, særkørsler, nye økonomisystemer med mere.


Hvem er du?
Du er en dygtig HK´eller er AC´er som er vant til at arbejde tæt på ledelsen, gerne fra en tilsvarende stilling, og gerne med erfaring fra arbejdet i en politisk styret organisation. Du må meget gerne have stor indsigt i beskæftigelsesområdet og det vil være godt, hvis du er vant til at drive og styre mødefora med økonomiske dagsordener – også når bølgerne går højt.

Herudover lægger vi vægt på at du:
  • Har et stærkt blik for styring af økonomien med tilhørende kontroller af aktuelt og forventet forbrug på alle poster
  • Har en relevant økonomisk uddannelse og eller erfaring fra revisionsbranchen
  • Har gode IT-kompetencer og kan relativt enkelt sætte dig ind i anvendelsen af digitale værktøjer
  • Kan arbejde struktureret og effektivt samt kan administrere egen tid
  • Er dygtig til at skabe gode relationer og kan samarbejde på tværs af vores organisation samt med vores mange samarbejdspartnere.
  • Har fokus på fremdrift og at nå i mål med opgaverne, samt er villig til at gøre en ekstra indsats, når det kræves
  • Trives med at arbejde i et åbent kontorlandskab og kollegaer med forskellige fagligheder
  • Har stærke formidlingskompetencer skriftligt og mundtligt


Vi tilbyder
Et selvstændigt og spændende job med både variation, udfordringer og gode muligheder for at præge området. Du vil indgå i et tæt samarbejde med hele ledelsen og referere til stabslederen.

Vi har et godt arbejdsmiljø og en humoristisk omgangstone med engagerede og hjælpsomme kolleger af begge køn, der er gode til at drage omsorg for hinanden. Der er et højt fagligt niveau og vi komplementerer hinanden med specialviden. Vi prioriterer rum til gensidig sparring og vidensdeling og et tæt samarbejde med andre afdelinger i kommunen og andre samarbejdspartnere.

Ansøg stillingen
Såfremt ovenstående har fanget din interesse bedes du sende os ansøgning og cv via knappen øverst på siden.

Om Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice (AUBO)
AUBO er et af de i alt 6 kerneområder i Holbæk Kommune. AUBO består for nuværende af 9 enheder og en stab. De 9 enheder er ”Ydelsesservice”, "Kontanthjælp- og integrationsindsatsen”, ”Ressourceforløbsindsatsen”, ”Sygedagpengeindsatsen”, Dagpenge og Flexjob-indsatsen”, ”Ungeindsatsen-Uddannelseshjælp”, ”Ungeindsatsen-udviklende indsatser, ”Virksomhedsindsatsen” og ”Borgerservice”. AUBO har for nuværende et samlet budget på ca. 1,3 mia. kr.
Holbæk Kommune er en geografisk stor kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 71.000 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk kommune er en røgfri arbejdsplads på både lokaliteterne og i arbejdstiden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Holbæk

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som økonomer
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1