Skal du være med til at skrive Danmarkshistorie? Nyuddannede økonomer søges til arbejdet med fastlæggelse af erstatni...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Da Danmark blev ramt af Covid-19 og første bølge af virussen resulterede i, at den danske minkbestand blev slået ned, stod godt 1.300 minkavlere og følgeerhverv uden eksistensberettigelse. Der er truffet beslutning om, at minkavlerne og følgeerhverv skal modtage fuld erstatning for deres tab, og derfor søger vi dygtige og engagerede medarbejdere, der kan bistå kommissionsformænd/-taksatorer med at behandle erstatningsopgørelser vedrørende minkavlere og følgeerhverv.

Opgaven
Behandlingen af de mange sager om erstatninger til minkavlerne forudsætter, at Minksekretariatet har de fornødne økonomiske kompetencer. Derfor søger vi nu medarbejdere, der har lyst til at være med til at få opgjort erstatningerne til minkavlerne og følgeerhvervene.

Din primære opgave er at indgå i behandlingen af minkavlernes og følgeerhvervenes ansøgninger om erstatning. Det indebærer særligt at behandle og kontrollere oplysninger om minkavlernes virksomheder samt beregning af erstatning på baggrund af de fastsatte bestemmelser i lovgrundlaget.

Behandlingen og kontrollen af oplysningerne vil som udgangspunkt foregå i et nyudviklet it-system, som stadig er under udvikling. Du får derfor også mulighed for at blive inddraget i en projektgruppe, der arbejder på at beskrive systemkrav samt til at definere og teste systemets funktionalitet.

Du skal desuden supplere sekretariatets juridiske medarbejdere i sagsbehandlingen samt formidle økonomiske forhold og problemstillinger for kollegaer med en ikke-økonomisk uddannelse. Den rette medarbejder skal derfor være interesseret i at indgå i dette samarbejde med kollegaer med andre kompetencer og fagligheder. Samtidig har sekretariatet til opgave at servicere de nedsatte erstatnings- og taksationskommissioner med materiale til brug for udmøntningen af erstatningen.

Som vores nye kollega i Minksekretariatet bliver du en del af en arbejdsplads, hvor vi deler viden og støtter hinanden med respekt for hinandens fagligheder og forskelligheder. Vi har travlt men vil også have det sjovt. Vi er et sekretariat med mange unge medarbejdere, der gør en dyd ud af at have et højt fagligt niveau og samtidig finder en stor glæde i en uformel hverdag med en humoristisk omgangstone.

Om dig:
Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse som cand.polit., cand.merc. eller lignende. Om du er nyuddannet eller har et par års erfaring er ikke afgørende – det væsentlige er, at du er fyldt med gå-på-mod og har lysten til at kaste dig ind i opgaver, hvor din faglighed er vigtig, og du undervejs også skal være med til at udvikle processer og finde løsninger.

Vi lægger vægt på at du:

  • Kan behandle og orientere dig i store mængder data
  • Er en habil bruger af Excel
  • Er god til at formidle økonomiske forhold og problemstillinger let forståeligt både på skrift og i tale, skabe dialog og sikre fremdrift
  • Er opmærksom på processens betydning for resultatet
  • Er nysgerrig efter at forstå sekretariatets faglige område og kan samarbejde med andre faggrupper
  • Har lyst at være med til at bidrage til at udvikle det system, der skal understøtte arbejdsgangene i sekretariatet


Minksekretariatet i regi af Trafikstyrelsen - hvem er vi…

Minksekretariatet er et selvstændigt sekretariat oprettet i regi af Trafikstyrelsen. Vi bor på Toldboden i Viborg, hvor du vil få arbejdssted i nye og moderne lokaler.
Trafikstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, luftfart og havne, hvor kerneområderne er regulering, godkendelse og tilsyn.

Vi har mange forskellige fagligheder og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister.

Trafikstyrelsen ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Løn og ansættelsesforhold (fælles for alle)
Stillingerne er på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem den relevante faglige organisation og Finansministeriet.
Stillingerne er tidsbegrænset og indtil videre begrænset til udgangen af 2024.

Arbejdsstedet er Toldboden i Viborg.

Der er krav om fysisk fremmøde i opstartsfasen, men at der på sigt kan blive mulighed for hjemmearbejde i mindre omfang og ifølge aftale med din leder.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos kontorchef Tina Henriksen på tlf. 41 78 03 21.

Ansøgning
Send din ansøgning samt eksamensbeviser via Trafikstyrelsens an-søgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk senest den 16. januar 2022.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 3 og 4 i Viborg.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Søndag den 16. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København V over tid

Dato Alle jobs som økonomer
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1