Skal du være med til at skrive Danmarkshistorie, som vores nye Teamleder for økonomer i Minksekretariatet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Som teamleder arbejder du i spændingsfeltet mellem personaleledelse og din økonomiske faglighed. Vi søger en ”spillende træner”, hvilket for os vil sige, at du driver og aktivt deltager i den daglige drift samtidig med at du har det ledelsesmæssige ansvar for vores økonomiske team.

Som teamleder vil du spille en central rolle i Minksekretariatets 1. instans. Du vil indgå i en gruppe af teamledere, hvor fælles sparring, læring og videndeling prioriteres højt, med fokus på at løfte den store og vigtige opgave, som Minksekretariatet er fælles om, på tværs af juridiske, administrative og økonomiske kompetencer.

Du vil træde ind på en arbejdsplads med kollegaer som er meget motiveret for at give en korrekt og ensartet behandling til minkavlerne og følgeerhvervene. Vi er et sekretariat med en stærk pionerånd - vi har alle en entusiastisk evne og vilje til at løse opgaverne. Derudover værner vi om vores sammenhold gennem forskellige sociale arrangementer som fx fredagsbar, sommerfest, julefrokost, mv.

Baggrunden for Minksekretariatet
Første bølge af Covid-19 pademinen resulterede i, at den danske minkbestand blev slået ned, og pludselig stod godt 1.300 minkavlere og følgeerhverv med store tab. Der er truffet beslutning om, at minkavlerne og følgeerhverv skal modtage fuld erstatning for deres tab. Til at løfte denne store og vigtige opgave, er der bl.a. rekrutteret et stærkt team med økonomiske kompetencer, der kan bistå kommissionsformænd/-taksatorer med at behandle erstatningsopgørelser til minkavlere og følgeerhverv.

Din hverdag i Minksekretariatet
I din dagligdag skal du lede vores økonomiske team som består af medarbejdere med baggrund som revisorer og økonomer. Ud over daglig ledelse af dit team, skal du have lyst til at sætte dig ind i de fagøkonomiske sager, som teamet løser. Vi ønsker os en nærværende teamleder, som samtidig er i stand til at træffe faglige beslutninger. Som teamleder skal du sikre, at der er orden i penalhuset, i praksis betyder det, at du er medvirkende til at sikre, at interne procedurer og arbejdsprocesser efterleves og at den gode trivsel i teamet vedligeholdes.

Det økonomiske team beskæftiger sig med at få opgjort erstatningerne til minkavlerne og følgeerhvervene. Teamet besidder kompetencer indenfor regnskab, revision og særligt værdiansættelse. Teamet samarbejder med sekretariatets juridiske medarbejdere. Derfor er samarbejde med kollegaer med andre kompetencer en betydelig del af vores arbejde. Samtidig har Minksekretariatet til opgave at servicere de nedsatte erstatnings- og taksationskommissioner med materiale til brug for udmøntningen af erstatningen.

Din profil
Vi ønsker os, en humørspreder, der leder via en motiverende- og anerkendende tilgang.
Vi forestiller os, at du har en økonomisk uddannelse fx cand.merc.aud. eller HD i regnskab eller lign. – og at du er fyldt med gå-på-mod og har lysten til at kaste dig ind i opgaver, hvor din faglighed og ledelse spiller en afgørende rolle.

Muligheder hos os
Vi tilbyder et varieret og udfordrende job. Vi har fokus på høj kvalitet, god kollegial adfærd, godt arbejdsmiljø samt en arbejdsdag, der også giver plads til fritid og familieliv. Du vil som teamleder indgå i et løbende kompetenceudviklingsforløb med en stejl udviklingskurve.

Ansættelsesforhold
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem den relevante faglige organisation og Finansministeriet. Lønmæssig indplacering sker på baggrund af erfaring og kompetencer. Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af 2024 med mulighed for forlængelse.
Arbejdsstedet er: Toldboden 2, 8800 Viborg.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos sekretariatschef Simon Dinitzen på tlf. 51 49 46 17 og hos Kontorchef, Tina Henriksen på tlf. 4178 0321. For spørgsmål om personaleforhold kan du kontakte HR-Partner, Sofie Kirkegaard på tlf. 4178 0201.

Ansøgning
Vi glæder os til at læse din ansøgning, som du kan sende via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.trafikstyrelsen.dk senest den 15. maj 2022 kl. 23:59. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 20 og 21 i Viborg eller på Teams.

Minksekretariatet ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Minksekretariatet på https://www.minksekretariatet.dk/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Søndag den 15. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København V over tid

Dato Alle jobs som økonomer
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1