Økonom - Ejendoms- og Projektøkonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Økonom - som brænder for økonomistyring inden for Facility Management og ejendomme.

Campus Service (CAS) er en moderne Facility Management organisation, der varetager drift, vedligehold og udvikling af DTU's bygningsmasse, arealer og faciliteter. Vi er samtidig en dynamisk og moderne serviceorganisation, hvor høj service og god kommunikation er nøgleord.

Motiveres du af projektøkonomi og ejendomsudvikling?

I CAS ønsker vi at fortsætte udviklingen af vores økonomiske support til organisationen. Omdrejningspunktet er DTU's ejendomme og lejeforretning med et samlet udleje af ca. 60.000 m² og leje af ca. 95.000 m² fordelt i hele landet. Opgaverne vil således spænde over både strategisk karakter og de mere operationelle forbundet med økonomistyring.

Som økonom i CAS, kommer du til at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver, alle med afsæt i et solidt overblik på den samlede økonomi i CAS. Ud over klassiske økonomistyrings- og opfølgningsopgaver, budgetter og prognoser, vil der være en række opgaver i relation til analyser, prisberegninger, businesscases, markedsundersøgelser og ledelsesrapportering. Derudover vil du fungere som fast sparringspartner for projektledere, i vores større nybygnings- og renoveringsprojekter.

Konkret skal vi implementere et nyt økonomisystem på DTU i 2. halvår 2021, som vil få betydning for vores interne processer i CAS. Arbejdet med nye budget- og rapporteringsværktøjer skal indarbejdes i vores processer. Hertil gribe muligheder for at optimere med blik for overgangen til det nye system.

Dine primære ansvarsområder vil være at:
  • Bidrage til forretningsudvikling på ejendomsporteføljen
  • Fungere som økonomisk sparringspartner på nybyg- og renoveringsprojekter
  • Udarbejde årsopgørelser, reguleringer, prisberegninger og budgetter
  • Bidrage til udarbejdelse af kvartalsprognoser
  • Udarbejde finansierings- og ejendomsværdimodeller
  • Inddatering samt løbende vedligeholdelse af projektbudgetter og prognoser i økonomisystemet
  • Sikre korrekt kontering samt overholdelse af moms og afskrivningsregler m.v.


Vi forventer at du:
  • har en relevant økonomisk uddannelse (AC)
  • har gode analytiske evner
  • er en udadvendt person med gode samarbejdsevner og god situationsfornemmelse
  • er nysgerrig af natur og tager ansvar for, og følger op på opgaver
  • har stærke IT kundskaber, særligt inden for Excel
  • har lyst til at udvikle din viden og erfaring inden for økonomistyring i bygge- og anlægsprojekter, samt drifts- og vedligeholdelsesopgaver
  • er god til at formulere dig på skrift og i tale


Du har en struktureret og metodisk tilgang til dine opgaver. Det er vigtigt for dig, at have styr på tingene og du trives med at arbejde i strukturer og overholde deadlines. Du er analytisk og selvom du er detaljeorienteret, formår du også at holde overblikket.

Du har en relevant økonomisk uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau samt muligvis erfaring fra bygge- og ejendomssektoren. Du skal have lysten til at arbejde med økonomi og ejendomsområdet, hvor opgaver spænder over fagområder, som måske er nye for dig. Med støtte fra de nærmeste kollegaer og sektionslederen, vil du blive sat grundigt ind i opgaverne.

Hvad tilbyder vi dig
En arbejdsplads i udvikling med gode kollegaer og god variation i opgaverne. Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit eget arbejde, mulighed for fleksibel arbejdstid samt gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling.

Med placering i sektionen CAS Portefølje- og Økonomistyring, med reference til sektionslederen, bliver du tæt forbundet med resten af de administrative teams i CAS. Sektionen består af jurister og økonomer, som yder support til CAS og DTU inden for økonomi, entrepriseudbud og ejendomsforvaltning.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomsten for Akademikere i Staten. Stillingen skal besættes hurtigst muligt og senest 1. september 2021.

Din arbejdsplads vil være på DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest 8. august 2021. Åbn linket "søg stillingen online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning og CV.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte CAS Portefølje- og Økonomistyring, Max Hunger på 2625 5016.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Med ca. 200 ansatte er Campus Service en af DTU's 8 teknisk administrative koncernstabe. Campus Service har til formål at udvikle, drive og vedligeholde DTU's bygningsmasse, arealer og faciliteter, samt varetage indvendig vedligehold og tilsyn med de derudover lejede DTU arealer og faciliteter. Målet for Campus Services virksomhed er, at DTU's bygninger, omgivelser og faciliteter er attraktive for de ansatte og studerende, men også at borgere, virksomheder og lokalsamfund anser DTU og DTU's faciliteter som et aktiv, man meget gerne benytter og samarbejder med.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Kongens Lyngby
  • Onsdag den 04. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som økonomer
6. oktober 2024 2
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2