Økonomipartner til it-projekter på ejendomsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vil du arbejde med økonomistyring i statens mest komplekse it-organisationen?Og har du lyst til at være en del af et økonomicenter i udvikling, hvor du gennem en data- og analysedrevet tilgang bidrager til fundamentet for fremtidens digitale skatteforvaltning? Så er du måske vores nye kollega i kontoret for Center for projekt- og programøkonomi.

Vi søger en økonomipartner til it-udviklingsprogrammet på ejendomsvurderinger, der er et af de mest centrale it-udviklingsprojekter i staten. Som økonomipartner skal du understøtte ledelsen i it-udviklingsprogrammet med beslutningsrelevant og stabil løbende økonomistyring, budgetlægning i forbindelse med arbejdet med finansloven samt afrapportering til både interne og eksterne interessenter.

Økonomistyring med ansvar og stor kontaktflade
Du får mulighed for at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø sammen med erfarne og engagerede kolleger med mange forskellige faglige baggrunde, ligesom tæt kontakt med it-projektets ledelse og koordinationsfunktion vil være en naturlig del af din hverdag. Konkret betyder det, at du tre-fire dage om ugen sidder sammen med it-programmets organisation og én-to dage sammen med dine kollegaer i Center for projekt- og programøkonomi.

Du indgår i et tæt samarbejde med kolleger, der håndterer kontrakt- og programstyring såvel som med øvrige projektmedarbejdere i organisationen.

Du får i samarbejde med dine kolleger ansvaret for at:

  • forestå den løbende controlling, herunder udarbejde budgetter, prognoser og analyser mv.
  • levere månedlig og kvartalsvise økonomi- og fremdriftsrapporteringer til såvel projekt- og programledelsen som til styrelsens direktion
  • udarbejde ledelsesrapportering og beslutningsoplæg til ledelsen, direktionen og Skatteministeriets departement.
  • sikre projektets finansiering ved at levere input til ØU-sager, it-aktstykker og finanslovsbidrag

Vi kan tilbyde et miljø med stor fokus på:

  • din personlige og faglige udvikling
  • en balance mellem arbejds- og privatliv
  • at opnå gode faglige resultater i et godt og tæt samarbejde med vores kollegaer

Stærk faglighed, gode formidlingsevner og lyst til tværgående samarbejde
Vi forventer, at du enten kommer med erfaring fra en lignende stilling eller er nyuddannet med den rette baggrund. Du har en stærk faglighed inden for økonomistyring – eller stor interesse herfor, samt flair for tal og databehandling. Du arbejder selvstændigt, men mestrer også samarbejde med både nære kolleger og på tværs af organisationen.

Vi forventer, at du har:

  • afsluttet relevant uddannelse, fx cand.merc., cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol. eller lign.
  • et højt fagligt niveau inden for økonomistyring, enten fra tidligere beskæftigelse eller dit studie

Som person tager du ansvar for opgaveløsningen og processen, ligesom du ikke er bange for at stille kritiske spørgsmål undervejs. Dermed er du med til at sikre et løbende fokus på at skabe forbedringer og se løsningsmuligheder. Du trives med en omskiftelig hverdag og har lyst til at være tæt på projektet og deres hverdag, hvilket er en central forudsætning for at kunne levere forretningsnær økonomistyring. Du skal have lyst til understøtte den gode kultur, det gode samarbejde og de gode løsninger.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer skal indsendes via nedenstående link senest den 8. november 2021. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Mads Nabe-Birch på 7237 0732.

Der kan blive gennemført test som led i ansættelsesprocessen, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil være mulighed for at blive indplaceret som special- eller chefkonsulent alt efter kompetencer og erfaring.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver primært Nybrovej i Lyngby og derudover en-to dage om ugen på Osvald Helmuths Vej på Frederiksberg.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Kongens Lyngby
  • Mandag den 08. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 3