Vi styrker bekæmpelsen af økonomisk kriminalitet i rocker- og bandemiljøet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Det er ikke enkelt – at optrevle skatteøkonomisk kriminalitet. Men det er vigtigt at sikre, at alle betaler den skat, de skal. Vil du bruge din viden om regnskab, revision, moms og skatter til løsning af komplicerede kontrolsager, hvor reglerne i lovgivningen ikke altid overholdes? Er du nysgerrig og har du modet til at give dig i kast med mange forskellige typer af kontrolsager, der bl.a. kan indeholde samarbejde med politiet? Så er du måske vores nye kollega i Særlig Kontrol i Skattestyrelsen.

Fagområdet Særlig Kontrol
Fagområdet Særlig Kontrol har det overordnede ansvar for, at organiseret og grænseoverskridende svindel opdages og forebygges. Det er en opgave, der har stor politisk- og mediemæssig bevågenhed, da området har fundamental betydning for samfundet og den enkelte danskers retsfølelse og tillid til Skatteforvaltningen. Særlig Kontrol arbejder konkret med en bred vifte af svigs typer, herunder moms- og kædesvig, rocker- og banderelateret økonomisk kriminalitet, hvidvask og international skatteunddragelse.

I Særlig Kontrols to bandeenheder er vores primære opgave at understøtte politiets indsats i bekæmpelse af økonomisk kriminalitet i rocker- og bandemiljøet. Bandeenhederne er en del af afdelingen Skatte- og Afgiftssvig, som pt. tæller i alt 110 medarbejdere og ledere. Afdelingen ledes af en underdirektør og er én af i alt fire afdelinger i fagområdet Særlig Kontrol i Skattestyrelsen.

Skat er ikke enkelt – det er derfor, vi er her
Vi skal bruge en ny kollega i Bandenhed Vest i Horsens. Du vil i tæt samarbejde med dine kolleger skulle varetage sagsbehandling fra start til slut, herunder:

  • gennemføre komplekse kontroller af enkeltpersoner, virksomheder og selskaber og afdække bl.a. kædesvig og hvidvask

  • yde bistand til blandt andre Politi og Anklagemyndighed i forbindelse med konkrete sager, herunder assistance med opgørelser, kontroller, ransagninger og vidneudsagn
  • sikre et tæt og tillidsfuldt samarbejde med andre enheder og myndigheder.

Analytisk, professionel og en god kommunikator
Du har en relevant videregående uddannelse på diplom-, bachelor-, kandidatniveau eller lignende. Du kan også have opnået tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde. Vi vægter højt, at du har erfaring med skat og moms, revision og/eller regnskabsaflæggelse og ser gerne, at du er vant til at arbejde med afsæt i data.

Samtidig med at du er fagligt professionel, er det afgørende for din succes og din trivsel i stillingen, at du kan bevare roen og overblikket, også når du sammen med dine kolleger tager på kontrol sammen med politiet.

Du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt og arbejder effektivt samtidig med, at du sikrer inddragelse af relevante interessenter. Du kan hurtigt sætte dig ind i relevante regler, så du kan løse sager med juridiske problemstillinger på et højt fagligt niveau. Derudover skal du kunne bevare overblikket samtidig med, at du har blik for detaljen - også når informationsmængden er omfattende og kompleks.

Vi lægger vægt på, at du tager ansvar og bidrager til opgaveløsningen – både selvstændigt og i et teamsamarbejde. Høj kvalitet i opgaveløsningen er af afgørende betydning, og du skal motiveres af at udvikle dit faglige niveau gennem en løbende faglig sparring med dine kollegaer.

Skatte- og Afgiftssvig – din nye arbejdsplads
Har du lyst til at være en del af en organisation, der er inde i en rivende udvikling, og motiveres du af at være en del af et stærkt, fagligt miljø, hvor dagligdagen er præget af frihed under ansvar, godt humør og en kultur, der prioriterer samarbejde, faglig sparring og vidensdeling? Vil du være en del af et meningsgivende arbejde, hvor du gør en forskel for det danske samfund? Så send en ansøgning om, hvorfor du er vores nye kollega.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV samt yderligere relevant materiale senest søndag den 31. oktober 2021. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Jan Øland, tlf. 72 38 84 16.

Vi forventer at holde samtaler i uge 45. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Ansættelse sker pr. 1. januar 2022 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Ansættes du i Bandeenhed Vest, bliver dit arbejdssted indtil videre Skattecenter Horsens, Grønlandsvej 5, 8700 Horsens.

Du skal være opmærksom på, at du til en hver tid skal kunne sikkerhedsgodkendes via Politiets Efterretningstjeneste (PET) til klassifikationsgraden HEMMELIGT (HEM), da du kan komme til at arbejde med klassificerede dokumenter og systemer.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Horsens
  • Søndag den 31. oktober 2021

Lignende jobs

  • Økonom i Østjylland

    I BDO Advisory yder vi bistand til projekt- og procesledelse af større byggeprojekter. Vi er dedikeret til at hjælpe vores kunder med ydelser af økonomisk/administrativ karakter, som understøtter b..
    • Økonom
    • Østjylland
    Få mere info
  • Økonom i Skanderborg

    Har du et stærkt ’bogholdergen’, og er du systematisk i tilgangen til dine opgaver? Så er det måske lige dig vi søger… ØkonomimedarbejderVi søger en motiveret og dygtig økonomimeda..
    • Økonom
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Økonom i Viby J

    Har du lyst til at påvirke løsninger til gavn for den grønne omstilling og brænder du for at optimere og modernisere en eksisterende platform, så er dette job måske det rette for dig! Vi søger .
    • Økonom
    • Viby J
    Få mere info
  • Økonom i Hornslet

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 8543 Hornslet
    • Økonom
    • Hornslet
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Horsens over tid

Dato Alle jobs som økonomer
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0