Vikarstilling: Økonomikonsulent med gå-på-mod søges til økonomiopgaver i Skoleforvaltningen (Barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Nørresundby

Har du flair for økonomi og data? Kan du tænke dig at blive en del af – og få indblik i – økonomi og styring af Aalborg Kommunes skoleområde med et samlet budget på mere end 2 mia. kr.? Så er muligheden her, idet vi søger en økonomikonsulent til et 1-årigt barselsvikariat i Afdeling for Økonomi og Personaleadministration i Skoleforvaltningen.

Skoleforvaltningen har to hovedopgaver. Vi skal sikre læring, trivsel og spændende skoledage for alle børn og unge, og så skal vi lykkes for de børn, der har det svært i livet. Det er vores mål at levere høj kvalitet i vores arbejde, så det giver de bedste rammer og betingelser for de ca. 4.000 ansatte, 40.000 forældre - og vigtigst for de ca. 20.000 børn, som er en del af Skoleforvaltningen.

Samtidig er vi en forvaltning, hvor vi forventer meget af hinanden. Det er vigtigt for at lykkes og for at vi hele tiden kan udvikle os. Dette kræver både et solidt fundament med fokus på styring, arbejdsgange og samarbejde, men også et fokus på udvikling, automatisering og på at kunne gøre tingene smartere.

Vi har brug for dig som er en kvalitetsbevidst kollega med økonomisk forståelse, interesse for data og BI, gå-på-mod og sans for detaljen. Du skal være en del af arbejdet med opfølgning på Skoleforvaltningens bevillinger, vejlede skoler i forhold til indkøbsaftaler, og bidrage til Skoleforvaltningens tværgående opgaver og projekter i Aalborg Kommune.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af følgende:
  • Generelle økonomiopgaver

Du skal bidrage til løsningen af økonomiopgaverne i afdelingen, herunder budget, regnskab, budgetopfølgning og ad hoc økonomiopgaver.
  • Skoleforvaltningens indkøb

Du skal indgå i arbejdet med systemunderstøttelse af indkøb med henblik på, at vi sammen med Aalborg Kommunes tværgående indkøbskontor kan hjælpe og vejlede skolerne i forhold til indkøb i henhold til kommunens indkøbsaftaler.
  • Indgå i arbejdet med data og BI

Du vil indgå i afdelingens BI-arbejde med at organisere og systematisere de centrale data for skolernes drift.
  • Økonomisk ledelsesunderstøttelse

Du skal bidrage til forberedelsen af sager til Skoleudvalget og forvaltningens ledelse og hjælpe med at forberede møder og udarbejde præsentationer.

Er du vores nye medarbejder?
Du har en kandidatuddannelse som f.eks. cand.oecon., cand.polit., cand.scient.pol. eller cand.merc., eller anden relevant videregående uddannelse. Samtidig er du god til at samarbejde og har gode skriftlige kompetencer, så du kan formidle økonomisager enkelt, kort og præcist. Desuden har du flair for tal og økonomi. Du er muligvis nyuddannet eller har et par års erfaring.

Vi forventer, at du er nysgerrig, struktureret og fleksibel i din tilgang til opgaver. Du har mod på udfordringer, hvor der ofte er flere opgaver på samme tid og indgår gerne i samarbejde om opgaveløsningen. Du har interesse for økonomi og kan hurtigt sætte dig ind i nye områder og opgaver.

Vores økonomiopfølgning er bl.a. baseret på Excel og derfor er et indgående kendskab til Excel en fordel. Desuden anvender vi et BI-system til dataunderstøttelse, så interesse herfor er også en fordel.

Din nye hverdag
Afdelingen for Økonomi og Personaleadministration består samlet set af 20 fagligt stærke medarbejdere, hvor vi prioriterer et godt samarbejde, opgaveløsning og arbejdsglæde i hverdagen.
Vores formål er at bistå Skoleudvalget med udarbejdelse og implementering af de årlige budgetter, samt sikre effektiv og korrekt opfølgning i forhold til anvendelse af Skoleforvaltningens bevillinger. Herudover bistår vi også skolerne i forhold til økonomi, personaleadministration og administrative sager. Og så vi har et særligt ansvar for at deltage i og understøtte koncernsamarbejdet i Aalborg Kommune.

Vi er en afdeling med stort sammenhold, hvor vi også giver os tid til hinanden, både fagligt og socialt - men tag ikke fejl af vores mål som er, at vi skal levere hurtige og gode løsninger på vores opgaver og de udfordringer vi står overfor.

Skoleforvaltningen bliver fra 1. januar 2022 en del af den nye Børn- og Ungeforvaltning i Aalborg Kommune. Dine opgaver vil være de samme i den nye organisation.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat i Skoleforvaltningen efter den gældende overenskomst. Den endelige lønindplacering sker efter individuel forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Din nye arbejdsplads bliver Skoleforvaltningen, der ligger på Godthåbsgade 8, 9400 Nørresundby.
Da en af vores opgaver er sparring med skolerne, kan der forekomme kørsel og det vil være en fordel med kørekort. Ved ansættelser i Skoleforvaltningen indhenter vi forud for endelig ansættelse børne- og straffeattest.

Søg stillingen
Ansøgningsfristen er 23. september 2021 og vi forventer at afholde samtaler mandag-tirsdag den 27.-28. september 2021. Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2021 – eller snarest muligt.
Barselsvikariatet løber frem til 31. oktober 2022.

Interesserede er velkomne til at kontakte os med spørgsmål om jobbet og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold hertil.

Morten Skipper Christensen (økonomichef) på tlf. 9352 0095 eller på mail: [email protected]

Flemming Staun (faglig koordinator) på tlf. 9352 0096 eller på mail: [email protected]

Ansøgerne opfordres til at orientere sig om Skoleforvaltningen og Aalborg Kommune på https://www.aalborg.dk og nogetathavedeti.dk.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
  • Velkommen til Skoleforvaltningen. Vi er en organisation i konstant udvikling, for det skal vi være for at følge med og i fællesskab gøre det allerbedste for børn og unge. Vores vision hedder Noget at have det i, og igennem den er det vores fornemmeste opgave at danne og udvikle dem, der er en del af vores skoler og skoletilbud. For uanset hvad vi arbejder med, og hvordan vi gør det, det er dem, det hele handler om – børn og unge i vores kommune.
    Frugten af vores fælles arbejde skal være elever, der trives og bliver så dygtige, som de overhovedet kan, og det kræver meget af både voksne, børn og unge. Vi har store ambitioner og vi arbejder sammen for, at vores fælles vision når helt ud i alle kroge af forvaltningen og helt ind i kerneopgaven. Ingen må være i tvivl om, at i folkeskolen i Aalborg Kommune har vi noget at have det i.

    Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
    Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

    Vores kommune – i rivende udvikling
    Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=99c43326)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Nørresundby
  • Torsdag den 23. september 2021

Lignende jobs

  • Økonom i Aalborg

    Har du en baggrund som rådgiver, f.eks. fra den finansielle sektor og brænder for at give dine kunder en rådgivning, der gør en verden til forskel? Og vil du være med til..
    • Økonom
    • Aalborg
    Få mere info
  • Økonom i Brønderslev

    Økonomikonsulent til SMV Bliv økonomikonsulent i [xxxxx] og oplev en anderledes tilgang til tal. Hos os handler det ikke bare om at analysere økonomiske data; du bliver historiefortæller af .
    • Økonom
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Økonom i Brønderslev

    Vores virksomheder har gennemgået en betydelig vækst de seneste år og vi søger nu en økonomiansvarlig på 37 timer om ugen til at varetage den daglige drift. Dine arbejdsopgaver vil bl. a. inklu..
    • Økonom
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Økonom i Nordjylland

    Vil du have gode og omsorgsfulde kollegaer i rummeligt miljø baseret på tillid og frihed?Har du erfaring med regnskaber, bogføring og den omkringliggende administration? Betyder det samtidig noget .
    • Økonom
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som økonomer
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1